Ką tu, kelia isterijas ir dar kaip. Bet ne visada, net nežinau, daugiau kai sergantis yra. Anksčiau labai bijojau, kad kas jam nenutiktų, nes rėkdavo iki vėmimo. O dabar kai kartą išvedė mus su vyru iš pusiausvyros, tai uždarėm jo kambaryje ir laukėm apie 1 val. kol išsirėks. Darželyje išmoko daug negerų dalykų - irgi pradėjo kąsti sau į ranką, o paskui rodo man - tipo sužalotas yra. Leidžiam viską daryti, tai paskutiniu metu nebesikandžioja, nebeįdomu pasidarė.
Maniškis tai labai mane kartoja, tai ir prisidirba nesąmonių - tai grindis išplauna su mano išeigine bliuske, neseniai plaukus nuo kojos (bet jų ir teip nebuvo

) nusiskuto su skustuvu, tai kai maudžiau, visą laiką laikė iškėlęs virš vandens, hihi, gerai nusiskuto - iki raudonumo

. Labai mano kosmetiką mėgsta. Hihi, žino kad negalima, tai pasinaudoja

ir viską sutvarko, tipo as nieko čia nedariau, o pats į gotą panašus.
Siaip juokai tai juokais, bet kokius metus gilią depresiją dėl jo turėjau

... Kol susitaikiau.
Papildyta:O kas dėl stalčių, tai dabar visus baldus kiek pirkom, darėm su spynelėmis. Nes iki 3 metų virtuviniam komplektui visas dureles išlaužė (supdavosi ant jų ir dar visko prisigalvodavo). Maža ką dar gali paimti, ir vaistų ten yra ir įrankių aštrių. Ir duris rakinamas padarėm į vonią ir daugelį kambarių. Nes kai jis vienas nueina į kažkokį kambarį, tai gali būti garantuotas, kad kažką padarys taip kad neatsistebėsi. Dabar nei aš nesinervoju nei jis. Nes jei laikai su ranka ir neleidi kažko tai daryti - būtinai būdavo isterija. Kai užrakinta - ramiai patikrina ir nueina.