Įkraunama...
Įkraunama...

Meninė gimnastika Lietuvoje

Aha! girdite ka Milabra kalba,kostiumelio 1-2 metam uztenka,tai gal verta investuoti ka i mano ''safari''? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2008 12 06, 23:19)
Aha! girdite ka Milabra kalba,kostiumelio 1-2 metam uztenka,tai gal verta investuoti ka i mano ''safari''? bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

o tu jį nori pirkti? Nes šiaip tai labai gražus. įsivaizduoju dar kuokas prie jo ar lanką: apsuktus juodai geltonai sidabriniu didis.gif
Atsakyti
mlabra ,as ji parduodu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2008 12 07, 09:50)
mlabra ,as ji parduodu 4u.gif

aaaaa lotuliukas.gif nu kas taip parduoda? biggrin.gif Rašai didelėm raidėm, Parduodamas, tokiam ūgiui, dėvėtas 1 kartą, idealios būklės, kaina tiek ir tiek. Randamės Kaune (Vilniuj, Šakiuose). Pridedama gumytė (saldainis, bananas) biggrin.gif
Visai jau tu ax.gif
Atsakyti
Tai ,kad gal taip negalima ,na skelbti kainos ir panasiai,kaip manai? O zinai ,reikejo sita tema pavadinti taip :gimnastika pagal dasta,milabra ,egliuke ir glacier,nes kaip suprantu kiti forumo dalyviai miega,apskritai visus tokiu reiketu uzblokuoti del neaktyvumo verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2008 12 07, 15:22)
Tai ,kad gal taip negalima ,na skelbti kainos ir panasiai,kaip manai? O zinai ,reikejo sita tema pavadinti taip :gimnastika pagal dasta,milabra ,egliuke ir glacier,nes kaip suprantu kiti forumo dalyviai miega,apskritai visus tokiu reiketu uzblokuoti del neaktyvumo verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

nu kodėl negalima? Mes nesiskųsim moderatorėms kad va, nesilaiko temiškumo biggrin.gif
O kad kitos nedalyvauja, tai baisiai čia irnesakyk.gif Turim va keliese savo personalinę temą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2008 12 07, 15:22)
O zinai ,reikejo sita tema pavadinti taip :gimnastika pagal dasta,milabra ,egliuke ir glacier,nes kaip suprantu kiti forumo dalyviai miega,apskritai visus tokiu reiketu uzblokuoti del neaktyvumo verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Nemiega niemiega blush2.gif biggrin.gif . Paskaitinėju jūsų temą, tik kažkaip man jungtis nelabai išeina - mano gimnastė dar mažiukė, vos penkerių, tik trečias mėnuo, kaip lankome. Bet užtai 12.20 jau bus pirmasis pasirodymas tėveliams ir Kalėdų seneliui didis.gif. Beje, buvom pasižmonėt ir varžybose, įtariu, mačiau ne vienos jūsų mergaites smile.gif . Manoji liko sužavėta pasirodymų biggrin.gif
Atsakyti
Valio Klaipeda prisijunge,sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2008 12 07, 20:05)
Valio Klaipeda prisijunge,sveikinu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

bis.gif bis.gif bis.gif biggrin.gif
Gal dar kas nors prisijungs? Nes mergaičių pas mus oi kai nemažai smile.gif
Atsakyti
Puiku Dilma,na tai papasakokit pas ka treniruojates,kurios pas jus geriausios gimnastes,kaip atrodo pati sportine baze ir t.t
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2008 12 07, 21:41)
Puiku Dilma,na tai papasakokit pas ka treniruojates,kurios pas jus geriausios gimnastes,kaip atrodo pati sportine baze ir t.t

Treniruojamės sporto klube Viesulas, pas trenerę Renatą Tankevičienę. O kas geriausios gimnastės... Mažos mes dar, o didesnių nelabai pažįstu smile.gif . Jos treniruojasi atskirai, mūsų mažiukės - atskirai. Vat, kai paaugs, tada ir papasakosiu tongue.gif .
Beje, o kostiumėlį, reikalui esant, pas tave būtų galima užsisakyt ax.gif ?
Atsakyti
Aisku,Dilma, man labai reikia klientu is Klaipedos,niekaip negaliu ten isisukti mirksiukas.gif
Atsakyti