o del kruminio pagedusio dantuko butinai apsilankysim.
Sveikos mamytes. siandien net apsiverkiau kai mano brangioji paklause kas yra jos dantukui priekiniam,o jis pasirodo kliba
. ji taip apsidziauge kad as net apsiverkiau. tai kaip pirmas zingsnis ar zodis. kai paklausiau ka darysim su dantuku kai iskris ji atsake kad idesim i maisiuka ir saugosim kol tetis grys (jis isvykes)
. teks ieskoti grazaus maiselio
.
O mes dantukus paliekame dantukų fėjai, kuri už sveikus dantukus palieka po 5lt., o už sugedusius po2lt. O kad dantukai būtų sveiki, juos reikia valyti
Na čia slapta potekstė apie nenorą, tiksliau užmaršumą, valytis dantukų.
Mes iškritusius dantukus dedam į dėžutę, o už kiekvieną dantuką dantukų fėja atneša po pinigėlį.
dukriukas dantuka fejai atidave, bet taip ji verke gaila buvo dantuko, tai feja atnese 10 lt, o ryte atsikelus paklause jei visi dantukai iskris tai kiek tada feja gal milijona lt atnes :
bonkrotas tevam
Maniskiui kaip tik po penkto gimtadienio pradejo klibet, taip taip apsidziauge, kad kai jis iskris, pades po pagalve, o ryte ras pinigeli! netgi pats issitrauke, o uz rastus pinigus nusipirko lego nauja! antras dantukas po savaites iskrito - ir vel tas pats! bet dabar jau su nerimu kasryt pasitikrina dantukus ar nekliba, sako ne kaip atrodysiu, jei visi iskris
Uztat mazoji dabar laukia kada jai kris, nes labai reikia lelei lovos
Uztat mazoji dabar laukia kada jai kris, nes labai reikia lelei lovos
O mes pelytei dantukus atiduodam
, ji po to juos dantuku fejai nesa .Uz dantuka po 2 lt po pagalve randam ( na manau nera reikalo daug duoti , uztenka simboliskai )
Mes ir po pagalvę nakčiai dedam pelytei,o ši neša dantukų fėjai(iš tikro keliauja į slėptuvę) ir palieka po pinigėlį(dažniausiai po 5lt.,tik už pirmuosius gavo po 10).O kai surinks visus dantukus,atneš gražioj dėžutėj(iš kur gaut reiks dėžutę
).Kartais būna keblumų,kai pamirštu ištraukt iš po pagalvės
.Paskutinį sykį palikom užspaudžiamam maišelį,aš pamiršau,o dukra greit rado paaiškinimą:"-Sakiau,kad neatidarys pelytė tokio maišelio".Kitą naktį palikom popierėlyje
QUOTE(mamike @ 2007 10 29, 21:49)
O mes dantukus paliekame dantukų fėjai, kuri už sveikus dantukus palieka po 5lt., o už sugedusius po2lt. O kad dantukai būtų sveiki, juos reikia valyti
Na čia slapta potekstė apie nenorą, tiksliau užmaršumą, valytis dantukų.
Mes irgi fejai palikinejame
O dabar turime problema. Dukrai 7 metai ir ji be galo myli savo feja. O as nezinau kaip visa si reikala graziai uzbaigti...
Sveikos mamytės,
Mano mažėlei 6,2 metai, bet dantukai nekrenta
Bet už tai dygsta krūminiai. Kaip pradėjo dygti, tai ir vėjaraupiais prasirgom ir plaučių uždegimu (nors iki tol visai nebuvom sirgalės
) Manau, kad čia bus imuninė nusilpus kažkiek
Sakykit, kaip palengvinat vaikams dantukų dygimą? Niekur tokios temos neradau, tik apie kūdikius. O va ką daryt su vyresnėliais? Va ir dabar dygsta kitas krūminis, tai mano šešiametė vėl lyg sloguoti pradėjo, lyg sirgti ruošias
Gal sakau koks paracetamolis pagelbėtų? Net nežinau ko imtis
Mano mažėlei 6,2 metai, bet dantukai nekrenta
Sakykit, kaip palengvinat vaikams dantukų dygimą? Niekur tokios temos neradau, tik apie kūdikius. O va ką daryt su vyresnėliais? Va ir dabar dygsta kitas krūminis, tai mano šešiametė vėl lyg sloguoti pradėjo, lyg sirgti ruošias
Mes paliekam dantuka ant spinteles dantuku fejai,o ryte sunus randa pinigeli.Oas renku iskrytusius dantukus dezutej,o kai sunus uzaugs,tai jam parodisiu,manau bus idomu.
QUOTE(Egle22 @ 2007 11 14, 01:11)
Nuo 4 metu palikinejome, laiskus nuo fejos rasiau, stebuklingas dovaneles kuriau... Dukra irgi fejai rase...
O dabar turime problema. Dukrai 7 metai ir ji be galo myli savo feja. O as nezinau kaip visa si reikala graziai uzbaigti...
QUOTE(Egle22 @ 2007 11 14, 01:11)
Nuo 4 metu palikinejome, laiskus nuo fejos rasiau, stebuklingas dovaneles kuriau... Dukra irgi fejai rase...
Musu dantukus padetus po pagalve nakti pele pasieme sau, o mums pinigeliu paliko