Mes turim tokia problemyte. Iskrito virsutiniai didieji dantukai, vienas didysi auga sparciai (jau beveik puse yra isaugusio), o kitas net nesirodo
.Stovi skyle ir tiek. Jau iskrito ir kiti soniniai ir kruminukas kleba, o priekinis didysis taip ir nesirodo
. Mastau, ar cia dar laukti, ar jau kreiptis i stomotologus.
Galima nueit pas gydytoją, kad ramiau būtų
Jei gerai pamenu, tai puse metų gali nedygt dantukas.
Ir mums netikėtai nalauktai 5 metų ėmė klibėt. Tai laukėm kol daugiau išklibės, bet pradėjo dygt kiti
Teko eiti pas stomotologą ir traukė su replytėm. Ir net ne iš pirmo kart pavyko truktelėjus ištraukt kaip dar stipriai laikėsi
Bet stomotologė net pinigėlių neėmė, nes negalėjo atsidžiaugt tokia drąsia paciente
, kuri kantriai sėdėjo ir nė ašaros neišliejo. Už drąsą dantukų fėja atnešė net po 5Lt pas mus
...bet, kaip gerai, kad yra toks personažas kaip dantukų fėja
Visi skausmai pasimiršta
QUOTE(d-oncek @ 2007 03 08, 08:56)
Per 2 sav. iskrito ir antras dantukas.Pries 2 sav. net neklibejo
.Kramte guma ir rado burnoj
.5m11men.Vel pelyte atnese 2lt vienoj monetoj,bet buvo nepatenkinta,nes uz pirma atnese 1 ir1lt.Kai pasiuliau pakeist-apsigalvojo 
Si karta pelyte uz dantuka atnese du litus smulkiom monetom-labai patenkinta buvo,kad daug
mes tai su pirmu klibančiu dantuku labai vargom. Tik pradėjus klibėti, tuoj pasirodė,kad jau naujas kalasi. Klibinom klibinom mes tą dantį, bet nieks ten mums nesigaudavo. kai jau nuteikiau vaiką, kad be stomatologo nieko nebus, įvyko labai laiminga nelaimė. Nuvažiavom savaitgaliui prie ežero, nespėjom iš mašinos mantos išsikelt, kai mano mergina atlekia rėkdama ir kraujais apsibuzojus. Griuvo ir išsimušė tą dantį. Tik išsigando, nes kraujavo stipriai. Bet geriausias vaizdas buvo tas, kad ją ramindama sakau- žinok nebereiks tau eiti pas stomatologą. Tai ji po visą stovyklavietę lakstė visa kraujuota ir džiaugėsi. Vaizdelis
O po to visi vaikai usiėmimą turėjo, vakare su prožektoriais ėjo iškritusio dančio ieškot pievoje. Ir rado! Tai dantuku fėja ir prie ežero atėjo su 2 litais.
Ale mano mergina ryte sakė - durna ta fėja, galėjo man dantį palikti, bučiau močiūtei parvežus parodyti, o 2 lt ir mama būtų davus
QUOTE(urtea @ 2007 07 19, 23:13)
mes tai su pirmu klibančiu dantuku labai vargom. Tik pradėjus klibėti, tuoj pasirodė,kad jau naujas kalasi. Klibinom klibinom mes tą dantį, bet nieks ten mums nesigaudavo.
mums lygiai tas pats...deja ne tik nekrenta, bet dar ir saugo dukra jį kad nekristų...bijo kraujo....o truktelt neduoda ir pati netraukia...gydytoja liepė laukt kol pats iškris, bet bijau kad kitam dantukui nėr vietos augt
gerai kad jums taip baigėsi
Mano krikšto dukrytei (5 metukai) va ne per seniausiai pirmas dantukas iškrito
tai čia jai koks įvykis buvo
iškart po pagalve pakišo, 2 litus rado ir išbėgo su sese mielųjų gyvūnėlių pirkti pinigus susidėjusios
SVEIKOS!
Na pas mano berniuka jau savaites kokios dvi kaip kliba apatiniai du dantys,uzvakar valge obuoli ir vienas issiklibino labiau
nezinau kaip pasielgt,ar laukt kol pats iskris,ar traukt su siulu,ar vest kad istrauktu.Truputeli skundzias,kad skauda kai valgo kietesni maista
Na pas mano berniuka jau savaites kokios dvi kaip kliba apatiniai du dantys,uzvakar valge obuoli ir vienas issiklibino labiau
Doviliukasss, jei jam netrukdo ir naujas dantukas dar nedygsta, tai galit palikt. Zinoma skauda valgant kietesni maista, nes vis uzkliudo ir dar labiau isjudina. Galit vis pajudint, o jei nebijot, tai ir istraukt, jei jau silpnai laikosi. Pazistu teveliu, kurie bijo traukt dantukus, tai tada gydytojas istraukia
QUOTE(Springlet @ 2007 08 01, 00:45)
Doviliukasss, jei jam netrukdo ir naujas dantukas dar nedygsta, tai galit palikt. Zinoma skauda valgant kietesni maista, nes vis uzkliudo ir dar labiau isjudina. Galit vis pajudint, o jei nebijot, tai ir istraukt, jei jau silpnai laikosi. Pazistu teveliu, kurie bijo traukt dantukus, tai tada gydytojas istraukia 
Na lyg nesimato naujo dantuko,jis vis pats ji klibina klibina,gal pats iskris,bet ilgai jei neiskris tai reiks istraukt,sake,lyg pas tuos priekinius dantukus trumpos saknytes,tai jei ka pririsiu su siulu ir patrauksiu,na lyg jokios baimes kai pasakiau kad trauksim neparode
Is tiesu pieninuku saknytes aptirpe ir nedideles buna. Istraukti su siulu pakankamai paprasta.
Mes su iskritusiais dantukais atsisveikinam padedant ji po pagalve, kad pelyte nakti ji pasiimtu ir atnestu pinigeli
Kai nesenai jau virsuje ejo naujas dantukas, o senas jau klybejo pats paprase ji istraukti
Kai istraukem tai nunese i lova padejo po pagalve ir visa vakara mane klausinejo: o kaip ateis pelyte i lova, pro kur ji pralys i musu buta ir t.p.t.
Vienu zodziu kamantinejo klausimais. Ryte prabudus iskart pasiziurejo po pagalve ir pamacius 10 popieriniu litu dziaugsmo nebuvo ribos
Visa diena kaip ant sparnu begiojo