Įkraunama...
Įkraunama...

Atsisveikinimas su iškritusiu dantuku

QUOTE(ula000 @ 2007 11 07, 23:33)
dukriukas dantuka fejai atidave, bet taip ji verke gaila buvo dantuko, tai feja atnese 10 lt, o ryte atsikelus paklause jei visi dantukai iskris tai kiek tada feja gal milijona lt atnes  : lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bonkrotas tevam

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mano mažajam 4,5 metų ir jau dantukai krenta, vakar pirmąjį ištraukėm doh.gif Vaikas padėjo dantuką po pagalve kad dantukų fėja pamatytų, o ryte rado pinigėlių, įspūdis matyt neišdildomas, jau iš vakaro užsimerkęs tykojo gal tą fėją pamatys wub.gif
Atsakyti
Maniškiui sūnučiui 5 metai, 3 mėn, o prieš kelias dienas iškrito abu priekiniai apatiniai dantukai, vienas anksčiau, kitas keliomis dienelėmsi vėliau. Klibėjo apie savaitėlę prieš tai. Kai pamačiua, kad kliba dantukai, tai man net graudu pasidarė, suvokiau, kaip greitai bėga laikas rolleyes.gif Atrodo, dar neseniai išdygo, o va , jau krenta. Nepastebėsiu, kaip užaugs. wink.gif Įdomiausia, kad pirmas dantukas iškrito būtent tas, kuris pirmas ir išdygo, lygiai prieš 5 metus, ir tik vos su kelių dienelių paklaida wub.gif Ankst išdygo trijų menesiukų, anksti ir iškrito.
Mes dantuką dedam į maišiuką, mažytį, nuo papuošalų kur būna, ir dedam nakčiai po pagalve, kad atbėgtų dantukų fėjos pelytė, ir išsineštų. O pelytė palieka už dantį geležinę 5 litų monetą, kad nauji dantukai išdygtų tvirti, kaip geležis. Naktį aš tyliai ištraukiu tą maišiuką su dantuku , ir padedu monetą. Dantukus įsidėjau į dėžutę, atminčiai.
Beje, prieš kelias savaites sūneliui išdygo krūminiai dantukai apačioje ir viršuje, kur būna paskutiniai. Lengvai išdygo, vaikas, nesisskundė, tik valant dantukus pastebėjau. Jam ir kūdikystėje labai lengvai, ir anksti dantukai išdygo biggrin.gif
Bet vis dėlto akceleracija, kalbėjom su vaiko gydytoja, kad anksti dantys vaikams dabar krenta, nes mano laikais , tai juk tik prieš mokyklą išbyrėdavo g.gif
Dabar greičiau vaikai auga, bręsta. Nespėsiu nei pasidžiaugti, ta miela vaikyste, o žiūrėk- jau užaugs. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryte: 16 gruodžio 2007 - 20:24
negalvojau, kad 4,5 metų vaikui gali jau krist dantukai g.gif
Atsakyti
gal tik prieš kokią savaitę mums iškrito pirmas apatinis priekinis dantukas, nei verkė, nei gailėjo, o vis vaikščiojo iš paskos ir prašė "mamyte, ištrauk man dantuką, nes jis kliba". Tai paėmiau siūliuką ir ištraukiau, jis jau vos vos laikėsi. Dantuką išsaugosim, padėjom į dėžutę smile.gif
Atsakyti
Mūsų vyresniąjam jau iškrito du apatiniai (pirmi), po to du viršutiniai. dabar lauksim kitų... O dantukus dedam šalia lovytės ir laukiam fėjos. Aišku fėja mažytė ir baišti, todėl nesirodo... o pasiėmusi dantuką, palieka pinigėlį.
Atsakyti
Maniškiui daba 5m ir 9mėn. Pradėjo klybėti apatiniai du dantukai. Prisiliest neduoda, bet sakė, kad kai iškris, duosim pelytei ir ji jam paliks pinigėlį mirksiukas.gif Reiks nusipirkti dėžutę dabar gražią ir dėti ten dantukus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2007 12 18, 18:21)
negalvojau, kad 4,5 metų vaikui gali jau krist dantukai g.gif

Aš irgi negalvojau, iš pradžių maniau kad gal susitrenkė kur, bet ne - iš tikrųjų klibėjo ir išktraukėm o dabar jau naujas išdygęs matosi wub.gif Ir antras kliba, jau greitai trauksim smile.gif Bet vistiek stebiuosi kad šitaip anksti g.gif
Atsakyti
Maniskei iskrito dantukas kai buvo lygiai 5 metu kelios dienos po gimtadienio, kai iskrenta dantukas visada ji pasideda salia lovos o ryte dantuku feja atnesa pinigeliu uz ta dantuka.
Atsakyti
Aš padedu saldainuką : 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ing: 19 gruodžio 2007 - 16:17
Maniskiui vasario men bus 7 metukai, ir jau neturim 5 dantuku, apacioje du priekiniai jau pilnai isdyge, o kitur dar skylutes tebera, uz kiekviena dantuka pelyte atnesa pinigeliu- jei iskrenta pats- buna 5 Lt, o jei tenka apsilankyt pas dantiste, kad istrauktu, gauna 10 Lt ax.gif
Atsakyti
Nu va, ir kaip greit atitipeno peliuko metai, visiems gerų ir sveikų metų rolleyes.gif .
Mūsų pirmasis dantukas iškrito apačioje kai sūneliui buvo 6 metai ir 7 mėnesiai. Aš pradėjau klibinti, o ištraukti pabaigė tėvelis su siūlu biggrin.gif . Paskui dėjom po pagalve ir ryte laukėm pinigėlių iš tetutės Fėjos , taip pat laukiam ir naujo "auksinio" dantuko { matė, kad pas tėvelį burnoje gražiai žybsi} lotuliukas.gif .
Atsakyti
Maniskei jau krenta virsutiniai, tai visus pati issiiime, oas ateist atiduodu pelytei, bet is tikro dedu i dantuku dezute ax.gif
Atsakyti