Įkraunama...
Įkraunama...

Atsisveikinimas su iškritusiu dantuku

QUOTE(sigutesa @ 2008 01 23, 15:36)
O maniskis vakar issitrauke dantuka ir jau buvo pasiruoses det po pagalve,kad nakti peles iskeistu i pinigeli ale as netycia i siuklsline ismeciau blush2.gif Israusiau poto visas siulsles ale kur ten rasi,ot vaizdelis buvo,mamka siukslese rausiasi lotuliukas.gif Tai teko sugalvot,kad juk peles pacios kur jom reiks susiras ir atnes tu pinigu lotuliukas.gif Prasisukau,patikejo lotuliukas.gif

Mums irgi kartą linksma situacija su dantuku buvo: iškrito, pelė ateiti turi (būtinai ir ne kitaip), o tokios kupiūros, kokią įprastai "pelė" po pagalve deda nėr nei pas mane, nei pas vyrą doh.gif . Vakaras vėlus jau - nelėksi kaži kur keisti, kitos dienos nelauksi, kad vaikas nenusiviltų...O žinau, kad vaikinas pasitaupęs turi, tai ir sakau: ateis ta pelė, ale, žinai, gali neturėti tokio pinigo, kokio reik, sudėk visus savus - ji pasiims kiek reikia grąžos lotuliukas.gif . Tai irgi išsisukom lotuliukas.gif . Bet kankino kurį laiką klausimais iškur ta pelė apskritai pinigų turi mastau.gif ...Sakau, uždirba kaip ir visi, matyt rolleyes.gif .
Atsakyti
Vyresnėlei dantukai pradėjo kristi 5metų ir 4mėnesių. Pirmas iškrito apatinis, po to greit ir antras, o dabar jau trečias apatinis žada palikti dukros burnytę ax.gif
Istorija tokia, jok padedam dantuką po pagalve, o naktį atėjusi dantukų fėja palieka pinigėlių. Niekada nebuvo svarbu kokiom kupiūrom. Kadangi dar nelabai pažįstam pinigėlius, tai kartais išsisukam padėję daug centų po 20, 50 ax.gif O jai ir svarbiausia, kad būna ne viena moneta, o daug... lotuliukas.gif
Atsakyti
musu dukrai iskrito 6m ir 4 men. Jau isdyge buvo nauji salia, o senieji niekaip nenorejo iskrist. Teciui teko apgaule istraukt... Dabar Smilte juos saugo dezuteje. Noretu, kad pelyte pinigeli uz dantuka duotu, bet jai gaila dantuka atiduot... Taip ir saugo smile.gif
Klaseje, specialioje vietoje, mokytoja klijuoja prie kiekvieno vaiko vardo po popierini dantuka, kai iskrenta.
Atsakyti
QUOTE(gabvidas @ 2008 05 22, 19:05)
Mano mergytei tik 5 metukai,o jai jau kliba priekinis dantukas,tad aš galvojau kad dar anksti jiems kristi doh.gif bet kai paskaičiau kad ir kitiems vaikams tokio amžiaus jau yra ir iškritę tai nurimau vadinasi ir mums jau laikas  g.gif

Ir mano dukriukuj 5 metukai neseniai suejo smile.gif Ka tik parode, kad kliba vienas dantukas. O as iskart i supermamas pagalbos ieskot biggrin.gif , nes irgi pasirode, kad per anksti doh.gif Apsiraminau smile.gif
Atsakyti
Mums irgi pradėjo kristi dantukai. Kai iškrito pirmasis padėjom virtuvėj ant palangės, o kitą rytą rado ten pinigėlį, bet irgi iškilo klausimas kam pelėms reikalingi tie iškritę dantys, ir toks sutapimas, jog per TV rodė filmą, kaip peliukas surenka vaikų iškritusius dantukus iš jų daro perlus, o iš perlų karolius. Taigi atsakymas yra. Be to manuosiuose perlų karoliuose surado "savo" dantuką lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis
Maniškis dantukus deda po pagalve dantukų fėjai biggrin.gif , laukia pinigėlių. Tik va, vieną dieną parėjo iš darželio ir klausia, mamyte, kodėl man meluoji? blink.gif blink.gif blink.gif Sakau, kaip tai meluoju? Pasirodo vaikai iš jo juokėsi, kad tiki dantukų fėja unsure.gif . Taip ir neprisiverčiau pasakyti, kad jos nėra ax.gif . Kažkaip, atrodo, kad kuo ilgiau tikės tuo geriau. Juk vaikystė...
Atsakyti
maniskiui pirmas ir antras apatiniai dantukai iskrito dar nesulaukus 6metuku,o buvo taip,klibejo ,klibejo,ir viena vakara,nuejas i virtuve,pasieme obuoly-kaip kando-tai dantukas ir liko obuoly....atleke visas issigandes,su obuoliu pas mus i kambary-o asaru buvo doh.gif ir strioko,ir kraujo...nuraminom,kad tai viskas normalu,ir pelyte atnes pinigeli.nurimo.pelyte atnese lita.antras dantukas,vos vesilaikantis,iskrito pats,vaziuojant masinoj,sunelis gal stipriau stumtelejo liezuviu,ir-dantukas atsirado saujoj,be jokio streso ar soko ir be kraujo.pelyte atnese velgi lita,bet ta pelyte,tariama-niekaip negalejo rasti dantuko po pagalve,kuri turi pasiimti,o vaikas delne ta dantuka nese,saugojo,kol gryzom nano-o cia- doh.gif ir dantukas-ir pinigas doh.gif .tai taip ta pele varte mieganti vaika,vargsa,kol galais negalais rado ta dantuka... mirksiukas.gif dabar turim sutaupe 2 litus,mums jau 6metukai,jau kliba abu virsutiniai-o pelyte laukia... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(leleka @ 2009 05 15, 17:19)
Labutis
Maniškis dantukus deda po pagalve dantukų fėjai biggrin.gif , laukia pinigėlių. Tik va, vieną dieną parėjo iš darželio ir klausia, mamyte, kodėl man meluoji? blink.gif  blink.gif  blink.gif  Sakau, kaip tai meluoju? Pasirodo vaikai iš jo juokėsi, kad tiki dantukų fėja unsure.gif . Taip ir neprisiverčiau pasakyti, kad jos nėra ax.gif . Kažkaip, atrodo, kad kuo ilgiau tikės tuo geriau. Juk vaikystė...

mirksiukas.gif maniskis tiki,na,kaip toliau-bus matyt.juk ir kaledu seneliu kazkada tikejimas baigiasi.... mirksiukas.gif kuo veliau-tuo geriau,manau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano karalaitei beveik 7 metai, bet nei krenta, nei kliba tie pieniniai dantys doh.gif Tuo tarpu visi darželio draugai jau išsibarstę savuosius ir kelia juodą pavydą mano mergiotei lotuliukas.gif O pavydi, nes vaikai gauna 10 litų iš pelės už dantį lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
čia gal nevisai į temą, bet gal kuri žinote, kur rasti kokį nors paveiklėlį su dantukų fėja biggrin.gif
Atsakyti
Siandien ir mums iskrito pirmas dantukas . Maniskiui 4 metukai.
Atsakyti
mum jau 5metukai ir 4men.jau nebeturim 2dantuku biggrin.gif ,pirmas iskrito vaziuodamas masinoj juokes ir taipat isstume liezuviu,nei baimes tik juokas ir begalinis dziaugsmas,kad ras pelyte dantuka ir paliks pinigeli bigsmile.gif ,ir paliko tik 2euriukus,mat gyvenam airijoj,antra dantuka pametem pries pora savaiciu,jis labai klibejo,bet nekrito vaikas nebevalge .dantukus nebegalejo valyt,tai su asarom didele baime akyse tevelis ji pasalino,bet nei skausmo nebeliko kai ji pamate savo rankytej,tik daug kraujo sikart..ir vel pelyte atnese pinigeli,o dantukus as saugau atsiminimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Voverė @ 2009 05 23, 23:26)
Mano karalaitei beveik 7 metai, bet nei krenta, nei kliba tie pieniniai dantys  doh.gif  Tuo tarpu visi darželio draugai jau išsibarstę savuosius ir kelia juodą pavydą mano mergiotei  lotuliukas.gif  O pavydi, nes vaikai gauna 10 litų iš pelės už dantį  lotuliukas.gif

o tai turtingos pelės pas tuos vaikus lotuliukas.gif
o žinai, kad būna taip, kad pieniniai neiškrenta, žmogus taip ir nugyvena gyvenimą su pieninukais smile.gif , pas mano pusesrę, kuriai dabar 26-ti yra du pieniniai dantys -iltinukai bigsmile.gif

o maniškiis neturi dviejų dantų, pirmi išktito dar nesulaukus šešerių, bet kiti visi dar vietoje, o apatiniai jau išdygę, išpradžių dygo kreivai, bet atsistatė dabar tiesųs ir gražųs smile.gif ...o pelė atnešė vieną kart 2, kitą kart 5litus na ir po saldainį, nes iškritę dantys sveiki, kai iškris nesveiki, atneš dantų pastos lotuliukas.gif
Atsakyti