Įkraunama...
Įkraunama...

Atsisveikinimas su iškritusiu dantuku

QUOTE(viktutes @ 2009 06 06, 11:59)

o žinai, kad būna taip, kad pieniniai neiškrenta, žmogus taip ir nugyvena gyvenimą su pieninukais smile.gif , pas mano pusesrę, kuriai dabar 26-ti yra du pieniniai dantys -iltinukai bigsmile.gif

Geras bigsmile.gif .... nežinojau .
Atsakyti
As ir nezinojau, kad pieninukai gali ir neiskristi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leleka @ 2009 05 15, 16:19)
Labutis
Maniškis dantukus deda po pagalve dantukų fėjai biggrin.gif , laukia pinigėlių. Tik va, vieną dieną parėjo iš darželio ir klausia, mamyte, kodėl man meluoji? blink.gif  blink.gif  blink.gif  Sakau, kaip tai meluoju? Pasirodo vaikai iš jo juokėsi, kad tiki dantukų fėja unsure.gif . Taip ir neprisiverčiau pasakyti, kad jos nėra ax.gif . Kažkaip, atrodo, kad kuo ilgiau tikės tuo geriau. Juk vaikystė...

Ir aš taip galvoju, juk užaugs ir baigsis pasakos, o paskui bus smagu prisiminti vaikystę rolleyes.gif .
Maniškiam 6 su puse ir tiki, kad pelytė pinigėlius į dantukus maino. Dar kaip tyčia pelės namuose užsiveisė verysad.gif , tai mes jas ... doh.gif , o jis ir klausia ar tik nenugalabysim ir jo gerosios pelytės. Teko sukurti istoriją apie stebuklingą pelytę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pries pora dienu ir maniskiui iskrito vienas virsutinis priekinis dantukas, vis klausia kada pelyte ji pasiims, tad ilindau cia pasiskaityti ka ir kaip cia mamos organizuoja siuo klausimu...
O "pelyte" pasiemusi visus tuos dantukus taip ir laiko kazkur saugiai dezuteje?...
Man kazkaip keistas vis dar sis procesas... atsimenu kai vis rasdavau savo pieninukus tarp mamos karoliu, tai susizavejimo nekeldavo tas radinukas...
Jeigu visu triju vaiku sukaupsiu, jau kruva nemaza...
Vis dar svarstau ar reikia juos pasilikti...
Atsakyti
Maniškiai abu tiki.
Ir kaip tai gerai ... maniškiams nekrenta pieniniai dantys, juos tenka rauti (nas jau auga tikrieji) o tai ne baisiai maloni procedūra kaip įtariat. Tai va kaip tik šiandien, pastebėjau, kad vėl reiks "rašytis" pas stomatologę, o mažoji ... pagalvojo apie tą pinigėlį, kurį paskui ras po pagalve ir didvyriškai atlaikė šią žinią bigsmile.gif
Atsakyti
Mano mama mano visus pieninius dantukus turi papuosalu indelyje.. biggrin.gif
Atsakyti
sunus irgi dantukus po pagalve dejo ir rytais pinigelius is po pagalves susiringdavo.bet kad paskui jau ziuriu cia verslo planas vyksta.jam patiko tu pinigu gaut,tai jis vis klibina ir klibina visus is eiles tuos dantis.tai rove jis tuos dantis viena paskui kita,o paskui metu reikejo kol sudygo visi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriele97 @ 2010 04 12, 16:28)

Niekaip nesuprantu kam juos laikyt g.gif Atiduot pelytei smile.gif ir tiek.
Atsakyti
4u.gif

maniškei dukrytei vienas po kito jau krenta dantukai, tai šį rytą sako ji man:
-o tu, mamyte, ar žinai kur pelytė deda dantukus???
aš sakau jai
- neeeeee...
o ji juokiasi ir sako:
-slepia, žiūrėk tvarkydamasi namus rasi kada rolleyes.gif

Visus dantukus turiu sukaupus, bet nemanau, kad ji ras, tvarkingoj viečikėj paslėpta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriele97 @ 2010 04 12, 16:28)

saunuole jusu mama bigsmile.gif
Atsakyti
mums kiekvienas dantukas -10 lt kainavo lotuliukas.gif ačiu devui jau beveik visi pasikeitė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(penelopė @ 2010 04 23, 23:33)
Niekaip nesuprantu kam juos laikyt  g.gif  Atiduot pelytei  smile.gif  ir tiek.

Kai iskrenta dantukas padedu po pagalve duodavo iki 5Lt.
Veliau pelyte nusinesdavo dantuka ir idedavo i papuosalu dezute;) 4u.gif
Smagu tureti dabar galiu paziureti kokius dantukus turejau mirksiukas.gif
Atsakyti