Įkraunama...
Įkraunama...

Atsisveikinimas su iškritusiu dantuku

dantuku nekolekcionuojam. uz dantuka duodam 1 arba 2 lt. nors gryzus is kiemo pareiske, kad drauge sake, kad tevai pinigu padeda vistiek matau, kad tiki pelyte. thumbup.gif
tik manau, kad mazoji daug greiciau suzinos teisybe....
Atsakyti
Mano sunus irgi tiki pelyte smile.gif Laukia pinigeliu. Paskutini karta padejom nakti po pagalve pinigu, o danti pamirsom paimti lotuliukas.gif Ryte toks juokas sueme, klausia jis, kodel nepaime dantuko, tai pasakiau, kad paliko prisiminimui turbut doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
mes tai primaji dantuka atidavem fejom mirksiukas.gif siaip buvo bajeris kai dantiste istrauke ir sako kad padek pelytei,o manoji atreze kad kazkas sutrype pelyte lotuliukas.gif (buvo maciusi lauke kelios dienos pries dantuko isrovima) smile.gif
Atsakyti
Deda po pagalve laukia dantuku fėjos, kuri naktį dantuka i pinigėli pakeičia tongue.gif
Atsakyti
Pas mus "gyvena" Dantuku Feja. biggrin.gif Kai iskrito dantukas, sunus padejo ji po pagalve. O kita ryta atbego tekinas pasigirti, kad dantuko nebera, o vietoj jo rado pinigeli. biggrin.gif Tai dabar vis laukia, kada cia sekantis dantukas iskris. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Harpija* @ 2010 05 03, 15:23)
Kai iskrenta dantukas padedu po pagalve duodavo  iki 5Lt.
Veliau pelyte nusinesdavo dantuka ir idedavo i papuosalu dezute;)  4u.gif
Smagu tureti dabar galiu paziureti kokius dantukus turejau mirksiukas.gif

Aš pati dabar renku dukrytės dantukus ir kitų savo vaikučių žadu dėti i dėžute ax.gif tikiu kad vaikučiams užaugus bus įdomus prisiminimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 19 rugsėjo 2010 - 05:35
Ir as renku dantukus, sudesiu visus iskritusius dantukus i medziagini uzrisama maiseli, o kai paaugs, parodysiu, kaip juos saugojau ir "kaupiau". smile.gif
Atsakyti
Mes irkritusiu dantuku nekaupiam, nu kazkaip man nesinori ju rinkt schmoll.gif Kaip ir daugumai musu dantukai keliauja po pagalve is ten juos pasima pelyte ir palieka 2Lt ax.gif Ir tikim tuo labai labai lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mus naktį taip pat atkeliauja pelytė pasiimti dantuko ir palieka pinigėlį mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes nusipirkome pagalvėlę specialiai skirtą dantukų keitimosi periodui.
Tai vaiksto isikibę į tą pagalvėlę is laukia kada iškris dantukas lotuliukas.gif

http://www.erla-craf...-dantukams.html
Atsakyti
mano maze neturi jau 4 dantuku. Pas mus pelyte atnesa uz 1 danti 5lt. smile.gif Pinigelius taupo ant barbiu namo arba Biglio (suniuko), Viena diena vos nenugriuvau isgirdus:
Mama man kliba dantukas, sakau tai gerai iskris.
Sako:
_aha. Bet gal gali istraukt, sita ir dar tas biski juda tai ir ta dar, nes man pinigu labai reikia. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aurkev @ 2010 10 08, 16:54)
mano maze neturi jau 4 dantuku. Pas mus pelyte atnesa uz 1 danti 5lt.  smile.gif Pinigelius taupo ant barbiu namo arba Biglio (suniuko), Viena diena vos nenugriuvau isgirdus:
Mama man kliba dantukas, sakau tai gerai iskris.
Sako:
_aha. Bet gal gali istraukt, sita ir dar tas biski juda tai ir ta dar, nes man pinigu labai reikia.  lotuliukas.gif

nu panike su jumoru...pinigu jai reik thumbup.gif ...prasom visus dantis israut... tongue.gif
Atsakyti