| QUOTE (kasiopeja @ 2004 04 26, 17:58) |
| Oho, o ką daryti, kai ant nosies 7 metai, o dar nė vienas dantis ne tai kad neiškirtęs, bet net nesiruošia klibėti. |
Nepergyvenk,ateis laikas ir isbyres tie dantukai.Maniskei pirmas dantukas iskrito irgi jau sulaukus 7m,kai visi draugai jau turejo po 2-4naujus dantukus
Maniskei jau trecias iskrito (du apatiniai jau paauge), o jau tokia juokinga atrodo
Tikrai verta nufotkinti savaja bedanciuke
o gal nuotrauku konkursa koki suorganizuojam?
AS - UZ KONKURSA, TIK BE KONKURSINIU VIETU, BET SIAIP SAVO SMAGUMUI.
GALIM PAVADINTI PVZ. "ZAVIOJO DRAKONIUKO SYPSENA" AR PAN.
BEJE, MANO VYRIUKUI JAU IR ANTRAS DANTUKAS GRESMINGAI PASVIRES - JAUCIU SIANDIEN-RYTOJ BUSIM 2-KART BEDANCIAI. REIKS PABANDYTI IAMZINTI!!!
GALIM PAVADINTI PVZ. "ZAVIOJO DRAKONIUKO SYPSENA" AR PAN.
BEJE, MANO VYRIUKUI JAU IR ANTRAS DANTUKAS GRESMINGAI PASVIRES - JAUCIU SIANDIEN-RYTOJ BUSIM 2-KART BEDANCIAI. REIKS PABANDYTI IAMZINTI!!!
Na stai,siandien pastebejau,kad galu gale prasikale ir antrasis dantukas (pirmasis jau paauges).Kazin kaip sekasi kitiems ankstyviems bedanciukams?
Pas mus dantukai dar nekrenta, bet mes tam ruosiames
Miesto mugeje nusipirkom labai jau dailia mazulyte dezute, specialiai pieniniams dantukams. Ant jos ir uzrasyta "Pieniniai dantukai". Ten desim dantukus Dantuku fejai
. Sunus labai jau nekantrauja ir beveik kasdien bega prie veidrodzio savo dantuku apziureti
Miesto mugeje nusipirkom labai jau dailia mazulyte dezute, specialiai pieniniams dantukams. Ant jos ir uzrasyta "Pieniniai dantukai". Ten desim dantukus Dantuku fejai
Mamytės, prašau pakonsultuokit, kas galbūt žinot.
Mano didžiajam angelėliui po kelių dienų bus ketveri, o mums jau dantukas kliba
. Kiek tai normalu? Ir kodėl taip anksti? Kiek skaičiau, tai tokių rekordininkų čia nėra
Mano didžiajam angelėliui po kelių dienų bus ketveri, o mums jau dantukas kliba
Sveika, Vaela,
manau, nieko nenormalaus tame nėra - juk šiais laikais viskas anksčiau vyksta.
Kita vertus, dušiai nuraminti patarčiau pasiklausti stomatologės konsultacijų forume.
manau, nieko nenormalaus tame nėra - juk šiais laikais viskas anksčiau vyksta.
Kita vertus, dušiai nuraminti patarčiau pasiklausti stomatologės konsultacijų forume.
Turiu as sunu, jam jau 6 metai. Danti pirma prardo pries du menesius, vaikinuka papirkom 5 litais, nes jam taip buvo jo gaila, bijojo, kad kito netures
| QUOTE (roJus @ 2004 06 17, 14:34) |
| Turiu as sunu, jam jau 6 metai. Danti pirma prardo pries du menesius, vaikinuka papirkom 5 litais, nes jam taip buvo jo gaila, bijojo, kad kito netures |
kai vyresniajai iskrito pirmasis virsutinis dantukas ir pelyte atnese 5Lt, tai mazoji sesute jai pasiule uz tuos pinigus nauja danti nusipirkti
Mano sūnui neseniai 6 m. sukako ir neteko jau 4 dantuko. Nauji išdygsta labai greitai, dar nespėjus iškristi pirmajam, jau naujas baltuoja. O su dantim įvairių istorijų yra nutikę. Vieną kartą dantis iškrito vakare ir ryte tipo turėjo pelytė atnešti pinigų. Mes su vyru apsižiūrėjome, kad neturime smulkių, tai teko 10 lt. po pagalve pakišt. Kiek laimės buvo
Kitą kartą užmiršau padėt, tai verkdamas ryte atbėgo. O šiandien parėjęs iš kiemo pareiškė, kad jokios pelės pinigų neneša, o juos aš pati padedu
Ugra, o maniske vis dar tiki, kad dantuku feja padeda pinigelius
ir mes kaip ir taviskis jau keturiu pieniniu nebeturim