Ech tie sentimentai: pirmieji plaukuciai, dantukai... As savo, net pirma sasiuvini turiu
Zuzi, sveikinu prisijungus prie Supermamos
Ech tie sentimentai: pirmieji plaukuciai, dantukai... As savo, net pirma sasiuvini turiu
Na matyt nieko naujo neisrasiu, gal tik tiek kad mano sunus iki 10 m. tikejo jog dantu feja tikrai egzistuoja
Kai dantukas iskrenta, jis padedamas po pagalve taip kad dantu feja galetu ji lengvai pasiimti ir i jo vieta padeti 1 lituka
Karta iskrito du dantukai per vasaros atostogas, kai vaikai buvo pas mociute ir koks buvo ju nustebimas kai ryte po pagalve jie neberado dantuku, o vietoje ju buvo pinigeliai 
Mociute musu- SUPER
Mociute musu- SUPER
Man taip neramu, taip neramu ant dūšios - vakar maniškei iškrito pirmas dantukas, o jai tik 5,1 metai. Ar ne per anksti?
Kiap jūs manote? Visada maniau, kad jie krenta 6-7 metų, o čia vos penktus užbaigėm....Kaip jūs manote?
5.1 gal ir ankstoka, bet juk kiekvienas is musu vystomes individualiai, o ka sako stomatologe?
Mamytes, radau grazu eilerastuka, gal butu idomu ir jums paskaityti ir veliau vaikuciams pasakyti
Keista liga
Nesikelsiu as si ryta,
nes dantukas man iskrito!
Nakti prisipaudziau ranka,
baisiai nugulejau spranda...
Dar man skauda visa sona
ir akytese geltona!
Koja traukia
gelia plaukus
ausyse kazkas man miaukia...
Neisiu, mama, i mokykla!
Susirgau liga keista...
Duok greiciau man aspirino,
apelsinu, mandarinu,
sokoladiniu ledu
Ir geriau- visko po du!
Dar ijunki televizoriu-
Kad nebutu nuobodu...
O pati prisesk salia
paveduoki skarele,
galva glostyk rankele...
Nepabegs ta mokykla,
Juk pati sakei ne karta, kad
svarbiausia- sveikata
Keista liga
Nesikelsiu as si ryta,
nes dantukas man iskrito!
Nakti prisipaudziau ranka,
baisiai nugulejau spranda...
Dar man skauda visa sona
ir akytese geltona!
Koja traukia
gelia plaukus
ausyse kazkas man miaukia...
Neisiu, mama, i mokykla!
Susirgau liga keista...
Duok greiciau man aspirino,
apelsinu, mandarinu,
sokoladiniu ledu
Ir geriau- visko po du!
Dar ijunki televizoriu-
Kad nebutu nuobodu...
O pati prisesk salia
paveduoki skarele,
galva glostyk rankele...
Nepabegs ta mokykla,
Juk pati sakei ne karta, kad
svarbiausia- sveikata
Aciu Cikadele
sveikos mamytės
mums 6m ir 8 mėn.Nebeturime 4 dantukų.2 išdygę,o viršuje 2 nėr.Mums kai reikia dantuką traukt visi kaimynai žino,rėkia kiek išeina.Nei fėjos,nei 10 litų už dantį niekas nepadeda.su vyresniaja jokių problemų nebuvo reik traukti-traukiam,reik pas stomatologą-einam,o mažoji...
mums 6m ir 8 mėn.Nebeturime 4 dantukų.2 išdygę,o viršuje 2 nėr.Mums kai reikia dantuką traukt visi kaimynai žino,rėkia kiek išeina.Nei fėjos,nei 10 litų už dantį niekas nepadeda.su vyresniaja jokių problemų nebuvo reik traukti-traukiam,reik pas stomatologą-einam,o mažoji...
Cikadele, labai grazus eilerastis, gal autoriu zinai?
Gretike, ar jai sunkiai traukiasi ar tiesiog labai jautri tavo mazoji?
Gretike, ar jai sunkiai traukiasi ar tiesiog labai jautri tavo mazoji?
Kai manajam pirmas klibėt pradėjo, teta papasakoja savo istoriją, kad nykštukai dantukus į saldainius kiečia. Taip ir buvo. Bet, daržely sužinojo, kad kitiem 2 litus atnaša - nykštukai "pasitaisė". Liudniau buvo su ketvirtu dantuku. Pasisiūliau dantukus išplauti, ir dantukas nutekėjo kartu su vadenuku į kanalizaciją. Susitarėm - teko už nykštukus piniginę pakratyti.
Maniškis jau neturi dviejų dantukų. Pirmąjį ištraukėme iškart po šeštojo gimtadienio, o jo vietoje jau pilnai išdygęs nuolatinis dantukas.
Mes tikime dantukų fėja. Už patį pirmąjį fėja po pagalve, vietoj dantuko, padėjo 5 litus. O už antrąjį jau tik litą, tikime, kad ir už kitus padės po litą.
Kai rado pirmąjį pinigėlį vaikinas puolė skaičiuoti kiek turi burnoje dantukų, ir skaičiuoti būsimąjį pelną.
Mes tikime dantukų fėja. Už patį pirmąjį fėja po pagalve, vietoj dantuko, padėjo 5 litus. O už antrąjį jau tik litą, tikime, kad ir už kitus padės po litą.
Kai rado pirmąjį pinigėlį vaikinas puolė skaičiuoti kiek turi burnoje dantukų, ir skaičiuoti būsimąjį pelną.
QUOTE(edvina @ 2005 04 15, 18:32)
Nieko sau verslininkas auga.
Tai vat, kad tas biznis neišdegė. O be to šaukia gerklę paleidęs kiek valioja, taip, kad tai fėjai išgirdus gali pinigėliai iš rankų iškristi.