Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai. 2 dalis

QUOTE(zinulė @ 2009 05 05, 19:41)
Vis tik visų negausiu, taip ka rasiu iš ko rinktis. lotuliukas.gif

Nelabai supratau g.gif
Labai gaila, kad praradote gelytes verysad.gif nors jos neveislines bet zydi ir mus dziugina tikrai nemaziau negu veislines wub.gif Nors jau pas mane yra nemazai veisliniu, bet atsisakyti savo pirmuju bevardziu neketinu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2009 05 06, 19:17)
Nelabai supratau  g.gif

Čia tokia mintis buvo, kad jų labai daug rūšių ir skirtingų, tai tikrai rasiu, ką iš tavo darželio pasirinkt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 05 05, 19:14)
Ačiū, iš tiesų tai vienas gražiausių mano strepsų. Deja, vaikučių neturiu, bet manau, kad nepakenktų dėl viso pikto įšaknydintų lapą - o jiegu kas negero atsitiktų vieninteliam egzemplioriui? Eisiu šiandien pat ir pasodinsiu į kiminus. Rytine rasa, jeigu iki tol, kol atsiras Silvios strepsiukų, dar neturėsite šios veislės, mielai su jumis pasidalinsiu 4u.gif

ausrazs labai laukciau aciuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 05 06, 19:51)
Čia tokia mintis buvo, kad jų labai daug rūšių ir skirtingų, tai tikrai rasiu, ką iš tavo darželio pasirinkt. blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
ausrazs koks grožis wub.gif pati gėlytė mažutė bet jau žiedai ir dydis ir grožis thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif gal kuri su savo groziais parodoje dalyvaujat.
Atsakyti
Pagaliau pasirodau savo strepsiuką "Burgundiją", kurį gavau kai virusiuką iš Ausrazs.
Virusas suveikė thumbup.gif ir dabar turiu naują maniją, bet dar ji labai maža blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Gintute sveika prisijungus 4u.gif , o "virusiukas" labai grazus, linkiu kad jis klestetu ir dziugintu.drinks_cheers.gif Nenusimink, kad mazai turi, virusas labai greitai plinta ir greitai pamatysi, kad vietos per mazai turi lotuliukas.gif
Mano Orhid Lace prazydo, tik labai nenorejo fotografuotis blush2.gif user posted image ir
Černyčnyj desert user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarpionuke: 10 gegužės 2009 - 08:38
Mergaitės, žavingos Jūsų gėlytės thumbup.gif
Mano 'Burgundija' irgi pradeda žydėti. Čia išsakysiu savo simpatijas šiai veislei: man patinka ir spalva, ir "kraugyslinis" piešinys, ir išskirtinis žiedelių bruožas - kitaip banguotas apatinis žiedlapis.
Labai švelni 'Orchid Lace' wub.gif
Tikrai labai įdomu, kad iš strepsiukų augintojų savo numylėtinius demonstruoja parodoje? Pasigirkite, pasidalinkite įspūdžiais!
Atsakyti
mergaites mielos, gal kuri turit vaikuciu siu gelyciu parduoti ??? mano mama labai myli ias gelytes, o pirkti ju kazkaip nelabai uztaikiau smile.gif o mama turi tik sviesiai melyna..
Atsakyti
mačiau pramoninių strepsų kaune IKI ir Šilo parduotuvėse. Vos atsilaikiau nenusipirkusi. doh.gif
Man ši žiema nesėkminga.Praganiau visus strepsus. verysad.gif Labai karšta pas mus. niekaip nesugebėjau be lentynos jiems tinkamų salygų sudaryti. g.gif
Užtat noriu paklausti aušraz ir kitų ,kaip sekasi jūsų strepsam per žiemą butuose. ax.gif
Galvojau gal pabandyti su kokių pramoniniu augaliuku, gal jie mažiau lepūs....
mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai ačiū už pagyrimus 4u.gif Labai sąžiningai bandau prižiūrėti savo svajonių strepsiukus wub.gif O "Burgundijos" lapai tai galingi pas mane, koki 20-24cm. Ar taip ir turi būti? Beje, o kaip pas jus žiedukai auga į viršų, t.y. žiedstiebiai stovi vertikaliai, pas mane jie kažkodėl palinkę g.gif
Labai norėčiau dar įsigyti šių gėlyčių..
Patogu būtų Vilniuje, nes gegužės 22d. ten būsiu.
Atsakyti