Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai. 2 dalis

Na jūs čia specės, tai ko gero jau žinot šitą nuorodą, o aš dabar vartau ir seilę varvinu blush2.gif
http://www.sugardas...._page_3_lt.html
Atsakyti
Skarpionuke, prisiminiaukad norėjau 'Bristol's Surprise Party', bet dabar mąstau, ar tikrai jo noriu.
Pernai įsigijau 'B.Party Boy', žydi beveik be fantasy, išskyrus siaurutę juostelę, - liko paprasčiausias mėlynas strepsas. Nuo pernykyščio susižavėjimo taip pat auginu dar dvi veisles su fantasy, tik nežinau, kas iš to išeis. Jeigu nebus veislei būdingų požymių, tai tiesiog gaila vietos, nes namai - ne guminiai, o gražių strepsų yra be galo daug. Fantaziniai strepsai pažiūrėti nuotraukose gražūs, bet nesu tikrai ar noriu su jais žaisti ir tikėtis geriausio dauginimo varianto verysad.gif
Atsakyti
zinulė mano vaikiukai iskirus Aly's Mollie Howell isauginti is ten atsisiustu lapu. Tik nepatiko apmokejimas, kad negali pervesti pinigu, reikia daryti pavedima doh.gif
ausrazs Suprantu tave, todel ir laukiu kol mano vaikai prades zydeti, jei fentazi nebus keliaus i user posted image , na turi laiko dvi sav. pagalvoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarpionuke: 04 gegužės 2009 - 19:05
QUOTE(skarpionuke @ 2009 05 04, 20:03)
zinulė mano vaikiukai iskirus Aly's Mollie Howell  isauginti is ten atsisiustu lapu. Tik nepatiko apmokejimas, kad negali pervesti pinigu, reikia daryti pavedima  doh.gif

O kokios ten kainos, jei nepaslaptis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 05 04, 20:08)
O kokios ten kainos, jei nepaslaptis ax.gif

Priklauso nuo veisles, apie 12lt. lapo fragmentas. O uz perlaida jei gerai prisimenu 20lt. doh.gif
Atsakyti
Pagaliau pražydo ir mano Silvutėuser posted image
Atsakyti
thumbup.gif sveikinu. Vis vien ji man pati graziausia drinks_cheers.gif
Atsakyti
jus man pasakykit zaliai blush2.gif iš užsienio kai siunčia strepsius tai siunčia lapo gabaliuka ar strepsiuko vaikuti ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(ausrazs @ 2009 05 05, 11:01)
Pagaliau pražydo ir mano Silvutėuser posted image

ausrazs nuostabus strepsas wub.gif gal vaikiuka turi parduoti blush2.gif
Atsakyti
Kadangi aš irgi susirgau strepsiukų liga, tai gal kuri turit kokių vaikiukų blush2.gif Dar tik pirmi ligos požymiai, bet matyt užsikrėčiau. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 05 05, 18:32)
Kadangi aš irgi susirgau strepsiukų liga, tai gal kuri turit kokių vaikiukų blush2.gif Dar tik pirmi ligos požymiai, bet matyt užsikrėčiau. lotuliukas.gif

Sveika istojus i ligoniu kluba drinks_cheers.gif Jei anksciau negausi, tai apie 17d, paskelbsiu turgelio atidaryma blush2.gif galesi isirinkti is sarasiuko biggrin.gif nes tik tada parsirasiu namo doh.gif O taip idomu kas ten dedasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2009 05 05, 19:30)
Sveika istojus i ligoniu kluba  drinks_cheers.gif Jei anksciau negausi, tai apie 17d, paskelbsiu turgelio atidaryma  blush2.gif galesi isirinkti is sarasiuko  biggrin.gif  nes tik tada parsirasiu namo doh.gif  O taip idomu kas ten dedasi  g.gif

Vis tik visų negausiu, taip ka rasiu iš ko rinktis. lotuliukas.gif
Prieš kelis metus iš tetos buvau gavusi lapų ir prisiauginusi, aišku, ne veislinių, paprastų. Augo, žydėjo. paskui nusivežiau į darbą, o valytojos sugalvojo vasarą per atostogas gėles lauk išnešt doh.gif Ir sustatė prieš saulę doh.gif Grįžau tai vos neapsiblioviau, ir ne tik aš verysad.gif Nebeatgaivinau.
Tai dabar grįžtu vėl prie auginimo, bent bandymo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2009 05 05, 17:43)
ausrazs nuostabus strepsas  wub.gif  gal vaikiuka turi parduoti blush2.gif

Ačiū, iš tiesų tai vienas gražiausių mano strepsų. Deja, vaikučių neturiu, bet manau, kad nepakenktų dėl viso pikto įšaknydintų lapą - o jiegu kas negero atsitiktų vieninteliam egzemplioriui? Eisiu šiandien pat ir pasodinsiu į kiminus. Rytine rasa, jeigu iki tol, kol atsiras Silvios strepsiukų, dar neturėsite šios veislės, mielai su jumis pasidalinsiu 4u.gif
Atsakyti