http://www.sugardas...._page_3_lt.html
Na jūs čia specės, tai ko gero jau žinot šitą nuorodą, o aš dabar vartau ir seilę varvinu
Skarpionuke, prisiminiaukad norėjau 'Bristol's Surprise Party', bet dabar mąstau, ar tikrai jo noriu.
Pernai įsigijau 'B.Party Boy', žydi beveik be fantasy, išskyrus siaurutę juostelę, - liko paprasčiausias mėlynas strepsas. Nuo pernykyščio susižavėjimo taip pat auginu dar dvi veisles su fantasy, tik nežinau, kas iš to išeis. Jeigu nebus veislei būdingų požymių, tai tiesiog gaila vietos, nes namai - ne guminiai, o gražių strepsų yra be galo daug. Fantaziniai strepsai pažiūrėti nuotraukose gražūs, bet nesu tikrai ar noriu su jais žaisti ir tikėtis geriausio dauginimo varianto
Pernai įsigijau 'B.Party Boy', žydi beveik be fantasy, išskyrus siaurutę juostelę, - liko paprasčiausias mėlynas strepsas. Nuo pernykyščio susižavėjimo taip pat auginu dar dvi veisles su fantasy, tik nežinau, kas iš to išeis. Jeigu nebus veislei būdingų požymių, tai tiesiog gaila vietos, nes namai - ne guminiai, o gražių strepsų yra be galo daug. Fantaziniai strepsai pažiūrėti nuotraukose gražūs, bet nesu tikrai ar noriu su jais žaisti ir tikėtis geriausio dauginimo varianto
zinulė mano vaikiukai iskirus Aly's Mollie Howell isauginti is ten atsisiustu lapu. Tik nepatiko apmokejimas, kad negali pervesti pinigu, reikia daryti pavedima
ausrazs Suprantu tave, todel ir laukiu kol mano vaikai prades zydeti, jei fentazi nebus keliaus i
, na turi laiko dvi sav. pagalvoti
ausrazs Suprantu tave, todel ir laukiu kol mano vaikai prades zydeti, jei fentazi nebus keliaus i
, na turi laiko dvi sav. pagalvoti QUOTE(skarpionuke @ 2009 05 04, 20:03)
zinulė mano vaikiukai iskirus Aly's Mollie Howell isauginti is ten atsisiustu lapu. Tik nepatiko apmokejimas, kad negali pervesti pinigu, reikia daryti pavedima
O kokios ten kainos, jei nepaslaptis
QUOTE(zinulė @ 2009 05 04, 20:08)
Priklauso nuo veisles, apie 12lt. lapo fragmentas. O uz perlaida jei gerai prisimenu 20lt.
jus man pasakykit zaliai
iš užsienio kai siunčia strepsius tai siunčia lapo gabaliuka ar strepsiuko vaikuti ? 
Papildyta:
ausrazs nuostabus strepsas
gal vaikiuka turi parduoti
Papildyta:
QUOTE(ausrazs @ 2009 05 05, 11:01)
ausrazs nuostabus strepsas
Kadangi aš irgi susirgau strepsiukų liga, tai gal kuri turit kokių vaikiukų
Dar tik pirmi ligos požymiai, bet matyt užsikrėčiau.
QUOTE(zinulė @ 2009 05 05, 18:32)
Kadangi aš irgi susirgau strepsiukų liga, tai gal kuri turit kokių vaikiukų
Dar tik pirmi ligos požymiai, bet matyt užsikrėčiau. 
Sveika istojus i ligoniu kluba
QUOTE(skarpionuke @ 2009 05 05, 19:30)
Sveika istojus i ligoniu kluba
Jei anksciau negausi, tai apie 17d, paskelbsiu turgelio atidaryma
galesi isirinkti is sarasiuko
nes tik tada parsirasiu namo
O taip idomu kas ten dedasi 
Vis tik visų negausiu, taip ka rasiu iš ko rinktis.
Prieš kelis metus iš tetos buvau gavusi lapų ir prisiauginusi, aišku, ne veislinių, paprastų. Augo, žydėjo. paskui nusivežiau į darbą, o valytojos sugalvojo vasarą per atostogas gėles lauk išnešt
Tai dabar grįžtu vėl prie auginimo, bent bandymo
QUOTE(rytine rasa @ 2009 05 05, 17:43)
Ačiū, iš tiesų tai vienas gražiausių mano strepsų. Deja, vaikučių neturiu, bet manau, kad nepakenktų dėl viso pikto įšaknydintų lapą - o jiegu kas negero atsitiktų vieninteliam egzemplioriui? Eisiu šiandien pat ir pasodinsiu į kiminus. Rytine rasa, jeigu iki tol, kol atsiras Silvios strepsiukų, dar neturėsite šios veislės, mielai su jumis pasidalinsiu