Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai. 2 dalis

QUOTE(Wėtra @ 2008 12 04, 10:43)
Pas mane streptokarpai žydi gan neblogai, tiesa - jie po lempomis  cool.gif , tik chiritos ant palangių  ax.gif
Parodysiu pora žiedelių: Gillian, Sirius, chirita Aiko
user posted image user posted image user posted image

Labai grazios gelytes. Baltai pavydziu, kad nors kas zydi drinks_cheers.gif Kadangi pas mane papildomo apsvietimo nera, tai laukiu pavasario verysad.gif
Atsakyti
Pas Wetra ir Ausra labai graziai zydi. Maniskiai dar keli strepsai zydi, o kiti jau nuzydejo. Zydi is Ugiles gautas Pooche.
Skorpioniuke nenusimink jei tavo Texas Hot Chilli neisgyvens turiu vaikeliu. Tik jie kol mazi labai letai auga. Iki pavasrio gal isaugs, jei nenumarinsiu per ziema. Pavasari galesiu duot.
Atsakyti
QUOTE(aldam @ 2008 12 05, 09:47)
Skorpioniuke nenusimink jei tavo Texas Hot Chilli neisgyvens turiu vaikeliu. Tik jie kol mazi labai letai auga. Iki pavasrio gal isaugs, jei nenumarinsiu per ziema. Pavasari galesiu duot.

Aciu Aldam, bet pati viena vaikeli atskyriau. Atrodo atsigavo thumbup.gif , bet mes bendros kalbos su juo visviena nerandam doh.gif tai nezinau kiek ilgai as su juo kankinsiuos. Per vasara persodinejau gal 5 kartus g.gif
Atsakyti
user posted image

štai tas pumpurėlis wub.gif žydi jau savaitę. Lapeliai stangrūs stangrūs auga, bet žeidų daugiau nematyti net nuo pašaknų.

Labai susimėčiusi esu. Gal reiktų dabar persodinti? gyvena pirktiniame vazone, durpėje. durpė kartais net tokia vientisa būna, kad vanduo nenori gertis. Anksčiau buvau suradus receptus, kaip reikia persodinti, ir vermikulito kiek ir su kuo maišyti. Galvojau, atsiminsiu.. o dabar - nu niekaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 12 20, 15:05)
štai tas pumpurėlis  wub.gif  žydi jau savaitę. Lapeliai stangrūs stangrūs auga, bet žeidų daugiau nematyti net nuo pašaknų.

Labai susimėčiusi esu. Gal reiktų dabar persodinti? gyvena pirktiniame vazone, durpėje. durpė kartais net tokia vientisa būna, kad vanduo nenori gertis. Anksčiau buvau suradus receptus, kaip reikia persodinti, ir vermikulito kiek ir su kuo maišyti. Galvojau, atsiminsiu.. o dabar - nu niekaip  doh.gif

Su prejusiom Sv. Kaledom visus newyear.gif
Naitai, nenusimink, dabar kol truksta sviesos mazai pas ka zydi verysad.gif . O persodinti visdelto palauk vasario men. tada galesi ir kelma isskirstyti g.gif
Atsakyti
Ziemos ziedeliai user posted image
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2008 12 28, 19:58)
persodinti visdelto palauk vasario men. tada galesi ir kelma isskirstyti  g.gif

ačiū, supratau. Žodžiu, tas vasaris bus darbymetis, nes jau bus palankus metas kai ką sėti, persodint.
kaip tik šiand nukirpau žiedelį. beveik mėnesį žydėjo. Dairiaus dairiaus į tą krūmą, kaip padalinus.. ko gero, iš jo išeitų kokie trys mažučiai.
Atsakyti
Sveikos,
Ar kas nors is jusu sodinote lapu auginius kazkur lapkricio vid.??? gal jau jusu vaikuciai matosi? Mano Sian auginys jau gyvuoja 2 men. , bet vaikuciu nesimato/
user posted image

kito vidine puse matyt buvo sliuzo isgriauzta, irgi dar gyvuoja
user posted image
user posted image

Idomu ar pavyks man, vis pravedinu dienomis, apipurskiu kartkarciais, papildomai apsvieciu--tai pirmieji auginiai...atrodo sodraiai zalios spalvos, tai vis tikiuosi ir kantriai laukiu vaikuciu
Atsakyti
QUOTE(hallmark @ 2009 01 03, 17:06)
Sveikos,
Ar kas nors is jusu sodinote lapu auginius kazkur lapkricio vid.??? gal jau jusu vaikuciai matosi? Mano Sian auginys jau gyvuoja 2 men. , bet vaikuciu nesimato/
user posted image

kito vidine puse matyt buvo sliuzo isgriauzta, irgi dar gyvuoja
user posted image
user posted image

Idomu ar pavyks man, vis pravedinu dienomis, apipurskiu kartkarciais, papildomai apsvieciu--tai pirmieji auginiai...atrodo sodraiai zalios spalvos, tai vis tikiuosi ir kantriai laukiu vaikuciu

Jie matosi standus, grazus, tikrai turetum sulaukti vaikuciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(hallmark @ 2009 01 03, 19:06)
Sveikos,
Ar kas nors is jusu sodinote lapu auginius kazkur lapkricio vid.???

gražiai atrodo Tavo auginiai wub.gif Tikiuosi, sulauksi gero rezultato.
aš buvau "pasodinus" taip vadinamą "karvės liežuvio" lapo fragmentą. Jau ir gyvastį buvo išleidęs... o aš paknibinėjau, ir žuvo viskas verysad.gif
irgi auginau ne pačiu geriausiu metu.
Atsakyti
Naitai, nelauk vasario, drąsiai persodink dabar: jau geriau persodinti dabar, nei laukti vasario durpėje ax.gif tik nepamiršk persodinus įkišti į maišelį biggrin.gif Aš savo streptokarpus, jei reikia, persodinu ir žydinčius, dar nei vienas-reikia tris kartus pabelsti biggrin.gif - nenumirė...
Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2009 01 05, 11:26)
Naitai, nelauk vasario, drąsiai persodink dabar: jau geriau persodinti dabar, nei laukti vasario durpėje  ax.gif  tik nepamiršk persodinus įkišti į maišelį  biggrin.gif Aš savo streptokarpus, jei reikia, persodinu ir žydinčius, dar nei vienas-reikia tris kartus pabelsti biggrin.gif - nenumirė...

Persodinus buvau zydincius ir as, bet dabar juk ziema, ramybes periodas g.gif
Atsakyti