Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai. 2 dalis

QUOTE(Wėtra @ 2009 01 05, 13:26)
Naitai, nelauk vasario, drąsiai persodink dabar: jau geriau persodinti dabar, nei laukti vasario durpėje  ax.gif  tik nepamiršk persodinus įkišti į maišelį  biggrin.gif Aš savo streptokarpus, jei reikia, persodinu ir žydinčius, dar nei vienas-reikia tris kartus pabelsti biggrin.gif - nenumirė...

beldžiu.
ačiū už paraginimą. Jau taip nagai man niežti hihihi.gif, ypač kai turiu su kūdikėliu namie per tokius šalčius tupėt.
Bet reikia recepto: kokiomis proporcijomis maišyt agrovermikulitą, smėlį ir juodžemį? ar... ar aš čia kliedžiu? bigsmile.gif
planuoju paskirstyt tą augaliuką į tris dalis ir pasodint visas į molinį pailgą apyžemį lovelį.
nu kaip skamba?
Atsakyti
Na, jei tik ką žydėjo, tai nepasakyčiau, kad ramybės periodas ax.gif Aš streptokarpus auginu jau keletą metų, bet kada jų ramybės periodas pasakyti negaliu. Sakyčiau, gal net griežto ramybės periodo ir nėra g.gif ir persodinu juos rugsėjo-spalio ir kovo-balandžio mėn.(čia pas mane nėra griežtai-kaip su laiku išsitenku) blush2.gif
Atsakyti
a mano ir vel vienas numiro.. paskutinis ir baiginejasi.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2009 01 05, 16:55)
a mano ir vel vienas numiro.. paskutinis ir baiginejasi..  doh.gif

Pas mane iš keturių tik vienas dar gyvas doh.gif
Puvo lapai nuo kraštų.., o gal išnaujo atžels iš seno kelmuko? Ar jau amen, galiu mesti?
Atsakyti
Na, merginos, iš pasisakymų suprantu, kad kai kurie jūsų strepsiukai ne per geriausiai žiemoja. Mano - irgi. Lapai ir džiūsta, ir gelsta, tai dėl viso pikto skubu pasidaiginti lapų gabaliukų, kad veislių neprarasčiau. Nors kelių veislių nelabai yra iš ko dauginti - lapukai ne itin geros kokybės.
Džiaugiuosi 'Roulette Cherry' - visi vaikai žydi, auga gražiai, žaliuoja, negelsta, nevysta (tfu, tfu, tfu...) Tikriausiai ištvermingumas, atsparumas ir nuo veislės priklauso. Taip pat šauniai žiemoja 'Silvia' ir 'Night Beacon'. Kaip nors laikykimės, jau trečdalis žiemos praėjo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 07 sausio 2009 - 15:15
tfu, tfu, tfu... Mano suauge neblogai laikosi, tik vaikiukai kasko labai letai auga doh.gif
Atsakyti
a as kaip gavau paauglius tai toki ir numiro... dar pazydejo ir iskeliavo... unsure.gif dabar tikrai zinau kad daugiau nebepirksiu ju... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2009 01 07, 21:05)
a as kaip gavau paauglius tai toki ir numiro... dar pazydejo ir iskeliavo... unsure.gif  dabar tikrai zinau kad daugiau nebepirksiu ju... doh.gif

ir visai be reikalo biggrin.gif streptokarpai nėra lepūs, tik gal perdaug juos mylėjai ir vandenuko negailėjai g.gif nenuleisk rankų - negi gėliukui pasiduosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2009 01 08, 16:04)
ir visai be reikalo  biggrin.gif  streptokarpai nėra lepūs, tik gal perdaug juos mylėjai ir vandenuko negailėjai  g.gif  nenuleisk rankų - negi gėliukui pasiduosi  biggrin.gif

tai kad ne... priziurejau kaip ir kitas.. sanpaulijos kuo puikiausiai auga a sie nors uzmuskit mane nei truputy nejuda doh.gif neeikvosiu daugiau jiems laiko nei vietos... biggrin.gif geriau sanpauliju biggrin.gif
Atsakyti
Žiedeliu nudžiugino 'Vesennyje Griozy'. Veislę išsaugojau, pasodinusi mažą sveikesnį lapo fragmentąuser posted image
Atsakyti
ausrazs ziugu, kai ziema pradziugina ziedais thumbup.gif
Atsakyti
Skarpionuke, ačiū, kad kartu pasidžiaugei. Tačiau tai ne tikrasis žiemos žiedelis, o pražydintas po lempomis. Bet vis tiek smagu. Gal kas nors ir pas kitas žydi?
Atsakyti