Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dėjote vestuvinius žiedus

mano ir guli dezutei, bet ir neplanuoju niekur atiduoti. ir mum butu 10 metu, tik nevedibu, o buvimo kartu verysad.gif , vedybu, biski maziau
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2010 04 27, 20:31)
mano zieda pasieme ex kai nesesi tai ka galima panest  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tame tarpe ir zieda

Mano žiedelis irgi liko pas ex smile.gif pasirodo, daugiau tokių beesama, kur išsineša viską ir dar žiedą numauna lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano stovi namie as jo net nedrystu detis po skyrybu ant kares rankos doh.gif isiro gyvenimas ir ner ko cia prisimint as taip galvoju sakiau darysiu anr keitimo kaska veliau mergaitei nes auskariukus turi
Atsakyti
Mano senoj piniginej, stalciui. Lai guli kol sumastysiu ka daryt, gal kada tikrai pasitarnaus pinigeliais rolleyes.gif
Atsakyti
Aš jo beveik niekada ir nenešiojau (auksas man labai nepatinka) todėl dabar aš juo su mielu noru atsikračiau blush2.gif
Atsakyti
o as nunesiau i lombarda, kadangi, vaiko tevas, kol nebuvo priteisi alimentai, net nesiruose vaikui duoti pinigeliu. svere apie 5 gr, o uz grama gavau po 55 Lt, norejau maziukui nupirkti zaisliuku ir supynes, taip pat reikejo autokedutes kadangi vaiko tevas ateme ja po skyrybu. Tikrai ne kiek negaila.
Atsakyti
QUOTE(mama_simona @ 2010 07 25, 14:25)
o as nunesiau i lombarda, kadangi, vaiko tevas, kol nebuvo priteisi alimentai, net nesiruose vaikui duoti pinigeliu. svere apie 5 gr, o uz grama gavau po 55 Lt, norejau maziukui nupirkti zaisliuku ir supynes, taip pat reikejo autokedutes kadangi vaiko tevas ateme ja po skyrybu. Tikrai ne kiek negaila.

Ale idomu ka jis dare su ta autokedute lotuliukas.gif Ot tie vyrai svolaciai, nera zodziu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme88 @ 2010 07 26, 18:04)
Ale idomu ka jis dare su ta autokedute lotuliukas.gif Ot tie vyrai svolaciai, nera zodziu  schmoll.gif

pusbrolio zmona pagimde, tai jiems atidave 2.gif
ziauriau jau nebuna....
Atsakyti
Is savo vaiko atimt kad kazkokiam kitam atiduot schmoll.gif Pakart tokius negaliu biesas suime schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme88 @ 2010 07 27, 20:01)
Is savo vaiko atimt kad kazkokiam kitam atiduot schmoll.gif Pakart tokius negaliu biesas suime schmoll.gif

pakart per gerai ja butu, tokiam leta ir skausminga mirtis, manau labiau tiktu biggrin.gif
Atsakyti
vestuviu ziedus bendru susitarimu uzkaseme darzineje sad.gif
Atsakyti
manasis guli,kaip ir daugelio mamyčių,prie papuošalų kitų...po skyrybų dar nešiojau ant kairės rankos...tfu...tada visi klausinėjo apie skyrybas biggrin.gif
dabar neščiau į lombardą...bet ten kaži ką moka...taip jau 3m guli biggrin.gif
Atsakyti