mano ir guli dezutei, bet ir neplanuoju niekur atiduoti. ir mum butu 10 metu, tik nevedibu, o buvimo kartu
, vedybu, biski maziau

QUOTE(diana34 @ 2010 04 27, 20:31)
Mano žiedelis irgi liko pas ex

Mano stovi namie as jo net nedrystu detis po skyrybu ant kares rankos
isiro gyvenimas ir ner ko cia prisimint as taip galvoju sakiau darysiu anr keitimo kaska veliau mergaitei nes auskariukus turi

Mano senoj piniginej, stalciui. Lai guli kol sumastysiu ka daryt, gal kada tikrai pasitarnaus pinigeliais

Aš jo beveik niekada ir nenešiojau (auksas man labai nepatinka) todėl dabar aš juo su mielu noru atsikračiau

o as nunesiau i lombarda, kadangi, vaiko tevas, kol nebuvo priteisi alimentai, net nesiruose vaikui duoti pinigeliu. svere apie 5 gr, o uz grama gavau po 55 Lt, norejau maziukui nupirkti zaisliuku ir supynes, taip pat reikejo autokedutes kadangi vaiko tevas ateme ja po skyrybu. Tikrai ne kiek negaila.
QUOTE(mama_simona @ 2010 07 25, 14:25)
o as nunesiau i lombarda, kadangi, vaiko tevas, kol nebuvo priteisi alimentai, net nesiruose vaikui duoti pinigeliu. svere apie 5 gr, o uz grama gavau po 55 Lt, norejau maziukui nupirkti zaisliuku ir supynes, taip pat reikejo autokedutes kadangi vaiko tevas ateme ja po skyrybu. Tikrai ne kiek negaila.
Ale idomu ka jis dare su ta autokedute

QUOTE(Palme88 @ 2010 07 26, 18:04)
pusbrolio zmona pagimde, tai jiems atidave

ziauriau jau nebuna....
Is savo vaiko atimt kad kazkokiam kitam atiduot
Pakart tokius negaliu biesas suime

QUOTE(Palme88 @ 2010 07 27, 20:01)
Is savo vaiko atimt kad kazkokiam kitam atiduot
Pakart tokius negaliu biesas suime 

pakart per gerai ja butu, tokiam leta ir skausminga mirtis, manau labiau tiktu

vestuviu ziedus bendru susitarimu uzkaseme darzineje

manasis guli,kaip ir daugelio mamyčių,prie papuošalų kitų...po skyrybų dar nešiojau ant kairės rankos...tfu...tada visi klausinėjo apie skyrybas
dabar neščiau į lombardą...bet ten kaži ką moka...taip jau 3m guli

dabar neščiau į lombardą...bet ten kaži ką moka...taip jau 3m guli