Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dėjote vestuvinius žiedus

Mes su vyru pasidarem vestuvinius žiedus. Aš savajį pamečiau, o vyras nenešiojo, nes per didelį pasidarė ir bijojo pamest. PAmečiau ir savo sužadėtuvių žiedą doh.gif Tačiau nusipirkom kitus žiedus, pašventinom bažnyčioj... Bet santuoka mūsų braška, gal tikrai tas pametimas reiškia daugiau...
Atsakyti
mano vyras irgi pamete vestuvini zieda, tai kaip bobutes sakydavo pametei zieda pamesi ir zmona biggrin.gif nors padovanojau kita, bet ir ta sugebejo pamest, tai taip ir nutiko, kaip bobute sake lotuliukas.gif
as savo suzadetuviu zieda imeciau ismaldos prasanciai bobutei i skardine, o vestuvini nunesiau i lombarda ir nusipirkau suknele biggrin.gif taip buvo dziugu, kad net dabar su sypsena prisimenu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Singrid @ 2010 04 17, 02:27)
Mes su vyru pasidarem vestuvinius žiedus. Aš savajį pamečiau, o vyras nenešiojo, nes per didelį pasidarė ir bijojo pamest. PAmečiau ir savo sužadėtuvių žiedą  doh.gif Tačiau nusipirkom kitus žiedus, pašventinom bažnyčioj... Bet santuoka mūsų braška, gal tikrai tas pametimas reiškia daugiau...

nei vienas nepametem,o santuoka subyrejo po metu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marezagare @ 2010 04 17, 08:20)
mano vyras irgi pamete vestuvini zieda, tai kaip bobutes sakydavo pametei zieda pamesi ir zmona biggrin.gif nors padovanojau kita, bet ir ta sugebejo pamest, tai taip ir nutiko, kaip bobute sake lotuliukas.gif
as savo suzadetuviu zieda imeciau ismaldos prasanciai bobutei i skardine, o vestuvini nunesiau i lombarda ir nusipirkau suknele biggrin.gif taip buvo dziugu, kad net dabar su sypsena prisimenu tongue.gif

puikus pasiulymas,man kaip tik naujo apdaro reiketu:)
Atsakyti

thumbup.gif reik ir man taip padaryt ,tik reik atgauti zieda is buvusio .
o del bobuciu posakiu gal ir teisybe smile.gif mano vyras buves pamete zieda sniege pusnij as suradau tai as visa gyvenima ir lipdziau musu gyvenima bet deja,po to mano ziedas sugedo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanota 123 @ 2010 04 20, 18:53)
thumbup.gif  reik ir man taip padaryt ,tik reik atgauti zieda is buvusio .
o del bobuciu posakiu gal ir teisybe  smile.gif  mano vyras buves pamete zieda sniege pusnij as suradau tai as visa gyvenima ir lipdziau musu gyvenima bet deja,po to mano ziedas sugedo. smile.gif

mano zieda pasieme ex kai nesesi tai ka galima panest lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tame tarpe ir zieda
Atsakyti
Manasis tai zieda pamete, anyta vestuviu proga dovanotaji pareikalavo atiduoti. o vestuvini nesioju - patinka jis man smile.gif
nors po skyrybu teismo praejo keletas menesiu jau
Atsakyti

cia tai nepakartojamai zavu thumbup.gif lotuliukas.gif nors tikrai kartoti galima ir kitoms thumbup.gif
QUOTE(diana34 @ 2010 04 27, 20:31)
mano zieda pasieme ex kai nesesi tai ka galima panest  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tame tarpe ir zieda

lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip pat geras thumbup.gif
Atsakyti
Mes tai nebuvom susituoke, bet turejom ziedelius (vyro draugo juvelyro autorinis darbas, labai super zeideliai, man labai patiko). vyras nenesiojo kokius puse metu iki issikyrimo (atseit bijojo pamesti nes didelis patapo), bet man jau buvo aiski paslepta mintis. o kai issikyrem istorija tokia: nesiojau as ta ziedeli, nes jis nuostabaus grozio, bet po daugiau kaip puses metu drauge man ji numove ir pasieme sau (taip sakyciau ''naglai''). labai nesmagiai jauciausi, kas antrame zingsnyje ciupdavau uz pirsto ir man jo trukdavo. bet galiausiai supratau kad ji labai protingai ir teisingai padare. nors bandziau atsiriboti nuo simbolines ziedo reiksmes, bet ji liko, negalima nesioti tu ziedu, jie parodo likusi vidini rysi, dazniausiai net nesamoninga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wijyte @ 2010 06 14, 10:07)
o kai issikyrem istorija tokia: nesiojau as ta ziedeli, nes jis nuostabaus grozio, bet po daugiau kaip puses metu drauge man ji numove ir pasieme sau (taip sakyciau ''naglai'').

nesupratau blink.gif blink.gif blink.gif Drauge numove zieda? O ka jus i tai???? O jei kitakart sugalvos ilist i jusu rankinuka ir pasiimt pinigine? Ar siaip namie ka vertingesnio pasiims? Nu, bet ir drauge turit......
Atsakyti
Na aš čia irgi visko pasiskaičiau ir moviau link lombardo - pardaviau ir vestuvinį savo, ir jo šiaip dovanotą. Net neįsivaizduojat, koks buvo palengvėjimas - juk tai tarsi likęs ryšys "kol kažkas išskirs..." Nerealiai geras jausmas atėjo. O lombarde sakė būna kad ne tik parduoda, bet ir meste numeta ir išeina, matyt, labai jau ex nevykęs... lotuliukas.gif
Atsakyti
mano žiedas guli papuošalų dėžutėj. Niekur dar nenešiau. Jis man dar brangus atminimas, praeities, bet dar nenoriu jo kažkur atiduoti.
O kai nusiėmiau, tai irgi buvo taip sunku, taip trūko to žiedo... to ryšio. Šiemet būtų dešimt metų vedybų jubiliejus, o realybė tokia, kad jis šiš karto po skyrybų užtaisė vaiką kitai ir jau planuoja vestuves. verysad.gif
Atsakyti