As savo tebenesioju, o brangusis savo atidave man, o pats dingo.
QUOTE(tss @ 2009 09 09, 20:15)
atsimenu vaziavau kestucio gatve, buvo grazus pavasaris, svystelejau zieda pro automobilio langa, tiesiog nenorejau sukt galvos kur ji det, skaudu buvo matyt ji 

abu žiedus (vestuvinį ir sužadėtuvių) sudėjau į dėžutę ir giliai giliai į stalčių... vis dar kelia liūdesį... negaliu nešioti.... perdaug prisiminimų kelia....
ateityje gal atiduosiu vaikui, galės perdaryti...
QUOTE(Matelyk @ 2009 12 17, 16:50)
abu žiedus (vestuvinį ir sužadėtuvių) sudėjau į dėžutę ir giliai giliai į stalčių... vis dar kelia liūdesį... negaliu nešioti.... perdaug prisiminimų kelia....
sito ti tikrai nerekomenduoju, sako auksas turi atminty, man taippat tokia mintis buvo kilus, bet man asmeniskai cia tas pats kas vaikui palinket
as savaji i lombarda nunesiau, ir pinigu reikejo ir seip, kam ji laikyt po akim, va nera, namatau, zinau kad nebepamatysiu ir nebeskauda sirdies
QUOTE(raimukas84 @ 2009 12 18, 16:56)
sito ti tikrai nerekomenduoju, sako auksas turi atminty, man taippat tokia mintis buvo kilus, bet man asmeniskai cia tas pats kas vaikui palinket
as savaji i lombarda nunesiau, ir pinigu reikejo ir seip, kam ji laikyt po akim, va nera, namatau, zinau kad nebepamatysiu ir nebeskauda sirdies
Tiesiu taikymu į lombardą. Pirmą kartą gyvenime pajaučiau malonumą parduodama šiaip jau vertingą daiktą (auksą) pigiai. O pardaviau net ne vieną, o abu žiedus: ir savo, ir jo, nes buvo pirkti iš mano tėvų pinigų.
As tebesaugau, jokiu skaudziu prisiminimu jis man nekelia, bet vaikui niekada nedovanociau, gal kada nors perdarysiu sau.

QUOTE(Malibu @ 2009 12 21, 00:04)
Tiesiu taikymu į lombardą. Pirmą kartą gyvenime pajaučiau malonumą parduodama šiaip jau vertingą daiktą (auksą) pigiai. O pardaviau net ne vieną, o abu žiedus: ir savo, ir jo, nes buvo pirkti iš mano tėvų pinigų.
LYGIAI TA PATI PADARIAU

Lig šiol laikiau dėžutėje. Bet pasiskaičiusi nutariau nunešti iį lombardą. Praeities jausmams duris aklinai uždarysiu

QUOTE(raimukas84 @ 2009 12 18, 16:56)
sito ti tikrai nerekomenduoju, sako auksas turi atminty,
o as prietarais netikiu ir manau, kad tai nesamone. Ar perkant auksini papuosala esat isitikinus, kad jo dar niekas niekada nenesiojo kitu pavidalu??? Jei nunesit savo zieda i lombarda...o kas jei likimas taip papokstaus, kad po kokiu metu gausit dovanu auksinius auskarus, kurie bus pagaminti butent is jusu ziedo? Na, nejau taip negali buti? Jei tiket aukso atmintim, tuomet geriau VISAI niekda jokio aukso nepirkt ir neturet (a vdrug bloga atmintis).
Iskart po skyrybu pridaviau i aukso supirktuve. Pagalvojau, kam ji laikyti ir skaudint save.
Na, kad auksas sugeria energiją, tai čia nė koks ne prietaras. Visi žino, kad visokios žolelės turi gydomųjų savybių, tai ir yra ne kas kita, kaip iš gamtos sugerta energija, o tą energiją sugeria ir visokie akmenys, metalai, augalai... Tačiau kaip sugeria, taip pat gali ją ir skleisti, ir atiduoti. Žmonės gi daro taip pat, patenka į kokią kompaniją, nuotaika arba pagerėja arba pablogėja, tai ir yra energijos perdavimas...
Kažkada per radiją girdėjau, kaip galima tą auksinį dirbinį "išvalyti" nuo tos energijos - va čia gal jau ir prietaras ar ne, kiekvienas tegu tiki savaip. Labai tiksliai nepamenu, bet tą dirbinį reikia įdėti į stiklinę su vandeniu ir įdėti į šaldiklį (tipo ledas ištraukia tą energiją), palaikyti parą laiko ir vakare ištraukus padėti ant palangės, kad pasisemtų kosmoso energijos ir kylančios saulės energijos....
Taip rekomenduoja netgi naujus dirbinius "išvalyti", nes juose gali taip pat būti juvelyro energijos.
Manau pasiieškojus internete, galima rasti daugiau tokių aprašymų. O tikėti ar ne - kaip kam patogiau, bet aš manau, jei nekainuoja nieko, tai kodėl gi nepažaisti.
Kažkada per radiją girdėjau, kaip galima tą auksinį dirbinį "išvalyti" nuo tos energijos - va čia gal jau ir prietaras ar ne, kiekvienas tegu tiki savaip. Labai tiksliai nepamenu, bet tą dirbinį reikia įdėti į stiklinę su vandeniu ir įdėti į šaldiklį (tipo ledas ištraukia tą energiją), palaikyti parą laiko ir vakare ištraukus padėti ant palangės, kad pasisemtų kosmoso energijos ir kylančios saulės energijos....

Manau pasiieškojus internete, galima rasti daugiau tokių aprašymų. O tikėti ar ne - kaip kam patogiau, bet aš manau, jei nekainuoja nieko, tai kodėl gi nepažaisti.

as tai savo nesioju ant kaires rankos,ir jis man nemaiso
vyro ziedas pas ji ir liko tai nezinau kur jis ji padejo,o seip jokio pykcio as savo vyrui nejauciu ir blogo nelinkiu,priesingai noriu kad jis laimingai gyventu su kita moterimi
:lotuliukas