Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dėjote vestuvinius žiedus

Išnešė vagys,kai apvogė butą unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2008 11 13, 22:41)
Man, tikriausiai buvo lengviausia, iš viso nieko nereikėjo galvoti ir spręsti ką daryti. Nėštumo metu man labai ištino pirštai, tad žiedą teko nusiimti ir laikyti dėžutėje prie kitų papuošalų. Kol ligoninėje gimdžiau dukrytę, mano ex žiedą ir kitus vertingesnius papuošalus kažkur "prastūmė"... Tiesa, jo žiedas buvo užstatytas po vestuvių praėjus kokiem 2 mėn. Tris kartus buvau jį išpirkus iš lombardo, po to trūko nervai.
Na, o kai grįžus iš ligoninės supratau, kad ir mano žiedas iškeliavo, buvo labai lengva apsispręsti dėl skyrybų.
Nors kartais tą žiedą prisimenu su nostalgija. Jis buvo sidabrinis su išgraviruota rusiška malda. Nešiojau jį dar mergautiniais laikais. Prieš vestuves radome pirkti antrą tokį, o mano draugė juvelyrė įlydė tuos sidabrinius žiedus į aukso plokšteles. Labai gražus buvo. Ir ėjo su manimi per didelę mano gyvenimo dalį.
Manau, kad jei jį turėčiau, nešiočiau toliau, nes tai draugės daryta dovana, be to dar su malda... nors ir ex primintų, o to tikrai nebenoriu... nežinau ką daryčiau...
Tikriausiai dėl to jo ir netekau, kad dabar nereiktų abejoti smile.gif

oho blink.gif na cia tai jau jo schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Krysta @ 2008 11 15, 23:43)
Supratau, kad man pasisekė. Žiedai buvo daryti iš mano ex mirusio tėvo vestuvinio žiedo. Kai skyrėmės - ex pasiėmė mano žiedą, man dovanotus auskarus ir grandinėlę. Taigi, jokio papuošalo kaip atminimo neliko biggrin.gif

matyt galvoja sutaupys,kada kitai iteikdamas doh.gif
Atsakyti
..o mano vestuvinis ziedas vis dar ant pirsto... nors jau tuoj 6 metai bus,kaip viena esu mirksiukas.gif
Atsakyti
as kuri laika nesiojau,nes tiesiog man jis patiko ax.gif o dabar dezuteje prie kitu papuosalu.Nors kartais pagalvoju,gal uzsideti rolleyes.gif ,bet kazkaip nelabai gerai jauciuosi jau su juo blush2.gif
Atsakyti
abieju ziedai liko kazkodel pas mane g.gif ,voliojosi kazkiek laiko,galvojau dukrai auskarus ar taip ka padaryt.bet kadangi ex dukra visiskai nesirupina,o ir musu gyvenime yra kitas vyras ir jai tetis jis-nunesiau tuos ziedus i lombarda ir atsikraciau jais
Atsakyti
gulineja sau dezuteje su kitais ziedais g.gif
ex'as prase jam ji atiduoti, bet neatidaviau schmoll.gif galvojau, jei bus prasti laikai, tai prastumsiu, bet taip ir voliojas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krysta @ 2008 11 15, 21:43)
Supratau, kad man pasisekė. Žiedai buvo daryti iš mano ex mirusio tėvo vestuvinio žiedo. Kai skyrėmės - ex pasiėmė mano žiedą, man dovanotus auskarus ir grandinėlę. Taigi, jokio papuošalo kaip atminimo neliko biggrin.gif

g.gif nieko sau,na ir kas kad is tevo,bet cia tai virsune,as nebuciau schmoll.gif atidavus,na dar graziau
QUOTE(rasike @ 2008 11 16, 12:13)
..o mano vestuvinis ziedas vis dar ant pirsto... nors jau tuoj 6 metai bus,kaip viena esu mirksiukas.gif

as nematau tame nieko blogo,mano drauge turi jau trecia santuoka ir visi vestuviniai ziedai puosia jos pirstelius
QUOTE(rena @ 2008 11 16, 13:29)
gulineja sau dezuteje su kitais ziedais g.gif
ex'as prase jam ji atiduoti, bet neatidaviau schmoll.gif galvojau, jei bus prasti laikai, tai prastumsiu, bet taip ir voliojas g.gif

saunuole gerai ir padarei... thumbup.gif
Atsakyti
Išeidama palikau ant stalo... toks gestas tipo "gražus"... Žinau kad ex ilgą laiką nešiojo tą žiedą ant nykščio - tipo gailėsi, kad mane prarado... kaip prisiminimą doh.gif

Sakė kad pametė jūroj... jei būtų likęs pas mane- tikrai nuneščiau į lombardą. Dukrai ne už ką neatiduočiau... man jis laimės neatnešė, abejoju, ar būtų tą energetiką naudingą jai...
Dabar piršta jau puošia kitas žiedelis, kuris man n kartų mielesnis smile.gif
Atsakyti
mano žiedas guli papuošalų dėžutėjė, o ex nešioja ant grandinėlės užmovęs, ant kaklo.
Atsakyti
Man exas savaji grazino pries skyrybas. taip ir kabo jie abu dabar drauge vienas kito ant moterytes, skirtos papuosalam kabinti... Ismesti nesiruosiu... Gal kada perdirbsiu i ka grazaus
Atsakyti
Mano ex pragėrė žiedą, po vestuvių praėjus pusmečiui. O aš nešioju ant kairės rankos bevardžio. Žiedas brangus, nes darytas iš mano močiutės palikto žiedo. Jis man nė kiek neprimena ex. Kai sentimentų jam neliko, tai ir žiedas tik papuošalas, be minčių apie jį.
Atsakyti
Mano žiedas guli dėžutėj, vis mastau ar pasidaryti auskarus, ar palikti jį gulėti. Nesinori jo priduoti į lombardą, nes žiedai buvo padaryti iš mano tėvų "šliubinio" žiedo.
O ex žiedą išmetė, taip parodydamas savo meilužei, kad aš jam nerūpiu. Jie abu man tai patvirtino, o dar nebuvom išsiskyrę.
Atsakyti