Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dėjote vestuvinius žiedus

labas visoms smile.gif
pasiskaičiau apie jūsų nuomones, bet taip ir negaliu nusprest ką daryt su savais unsure.gif
kadangi mane paliko pora dienų iki vestuvių tai žiedai liko nešventinti bet pas mane abu tongue.gif dar net su etiketėm pririštom ax.gif
tai sakiau savo žiedelį padailinsiu akmenukais ir nešiosiu, nes žiedas šiaip smagus ir patogus, bet ką reiks daryt su buvusiojo žiedu tai nežinau g.gif jis dar pakolkas jo nepasigedo... gal liks leliukui smile.gif
Atsakyti
Po skyrybu gal du metus nesiojau ant kaires rankos, paskui pabodo. Tai nunesiau vestuvini ir suzadetuvini ir pergaminau i kitoki thumbup.gif nesioju toliau smile.gif ant kaires rankos smile.gif
Atsakyti
Persidariau į auskarus thumbup.gif
Atsakyti
O mano po skyrybų taip ir guli dėžutėje, nesuku dėl jo galvos biggrin.gif ,gal kada ateityje ką nors sugalvosiu ax.gif
Dabar mano ranką puošia daug gražesnis ir mielesnis man žiedelis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
as taip pat galvoju ka man reikes su savo ziedeliais daryti po skirybu g.gif po vestuviu vyras nesiojo tik kelias dienas ir po to uzsidedavo tik ypatingom progom,as taip pat nenesiojai kazkaip laisvas buvo,bet tikriausiai taip pat paliksiu dukrai kaip prisiminimui, parduoti kazkaip nesinori schmoll.gif visgi puikius prisiminimus kelia
Atsakyti
as trecius metus ant kaires rankos nesioju smile.gif
Atsakyti
O mano ex pasieme abu vestuvinius sau. Ir visas vestuvines nuotraukas, ir vaizdo irasus - nieko nepaliko man (nes as juk nusprendziau skirtis, o ne jis...). Liko tik pora jo dovanotu ziedeliu - tai guli dezutej, bus dukrytei kada nors smile.gif .
Atsakyti
kadangi mano žiedas šventintas Bažnyčioj- nieko nedarau. Guli dėžutėj. Gal persidarysiu kada į kryželį- nežinau, bet nėra poreikio to žiedo judint
Atsakyti
Mano drauge pardave ax.gif
Atsakyti
as nebuvau istekejus bet man buvo pasipirses vienas ex vaikinas tai zieduka laikau dezuteje nes jis siek tiek mazokas bet jei butu geras tikrai nesiociau jokios nostalgijos nejauciu tiesiog ziedas ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2008 11 11, 04:42)
I lombarda priduokit  smile.gif

Aš taip ir padariau stupid.gif fool.gif Dabar gailiuosi. Galėjau pasilikt, kaip nors kitaip panaudot. Tai mano mamos žiedas buvo, storas su graviūrom. Tiesą sakant ji irgi išsiskyrė, bet aš abejoju ar gali būti žiedas kaltas, nors žmonės sako, kad asmeniniai daiktai turi savo aurą. Pirktus, paveldėtus ar šiaip iš kur nors gautus papuošalus reikia plauti po tekančiu vandeniu ar dar kažką ten su jais daryti...
Atsakyti
QUOTE(AgVi @ 2009 02 01, 12:19)
O mano ex pasieme abu vestuvinius sau. Ir visas vestuvines nuotraukas, ir vaizdo irasus - nieko nepaliko man (nes as juk nusprendziau skirtis, o ne jis...). Liko tik pora jo dovanotu ziedeliu - tai guli dezutej, bus dukrytei kada nors  smile.gif .

ot koks unsure.gif kiti vyrai net neima nieko kad tik nnematytu ir neprisimintu savo buvusiosios, o stai jis pasieme viskas kas gali priminti jam tave smile.gif

Atsakyti