Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dėjote vestuvinius žiedus

QUOTE(asariukele @ 2008 11 23, 18:30)
Mano žiedas guli dėžutėj, vis mastau ar pasidaryti auskarus, ar palikti jį gulėti. Nesinori jo priduoti į lombardą, nes žiedai buvo padaryti iš mano tėvų "šliubinio" žiedo.
O ex žiedą išmetė, taip parodydamas savo meilužei, kad aš jam nerūpiu. Jie abu man tai patvirtino, o dar nebuvom išsiskyrę.

Na ir bjaurybių būna. blink.gif Aš irgi dėl visai kitų sentimentų tą žiedą nešioju ant kairės rankos. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voruzele: 23 lapkričio 2008 - 17:19
QUOTE(Jullaja @ 2008 11 17, 10:21)
Dukrai ne už ką neatiduočiau... man jis laimės neatnešė, abejoju, ar būtų tą energetiką naudingą jai...

manasis irgi gražisi dežutėje guli blush2.gif parduot kažkaip nekyla ranka, nešioti irgi nenoriu, o perdirbti tai visai nesiruošiu schmoll.gif
Atsakyti
mano ziedelis taipat dezuteje ax.gif ten isgraviruotas vyro vardas bigsmile.gif nenoriu as to vardo net prisimint. lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai mane paliko, vos ne prie altoriaus, zieda jau po kokio menesio be jokio grauzuliuko pridaviau i lombarda thumbup.gif gavau gal 50 Lt. lotuliukas.gif nors ziedas buvo tikrai grazus, su baltu auksu, tuo laiku-naujove. Sesuo nesiojo ant grandineles pasikabinus, bet tik kokius 5 metus, dabar kai istekejo antra karta, nusikabino.
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na man šis klausimas atkrito. Buvęs, dar kol gyvenome santuokoje ir nesiruošėm skirtis išnešė į lombardą. Buteliukui pritrūko alc.gif
Atsakyti
as irgi dezutej laikau.nes zieda dare is uosvienes vestuvinio ziedo,kazkaip nepadoru ismesti.
Atsakyti
na maniskis iseidamas ir savo paliko smile.gif ,tai abudu laikau dezuteje.ka gi daugiau su jeis daryti.na gal ateiti ka perdarysiu is ju mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano buvęs po skyrybų pareikalavo,kad grąžinčiau jam ir vestuvinį, ir sužadėtuvių žiedą doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nemačiau priežasčių, kodėl neturėčiau jų grąžinti ax.gif Kadangi gyvenome jau skirtinguose miestuose, sudėjau žiedus į dėžutę, nuėjau į paštą ir pasiunčiau juos exui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Lai turisi doh.gif
Atsakyti
Pridaviau kaip aukso metalo lauza,gavau apie 70 lt-nenorejau tureti nieko ,kas susije su tuo zmogumi.Net viska,ka isigijom kartu su juo ,isdalinau kaip labdara.
Papildyta:
QUOTE(Jolantuke @ 2008 11 13, 21:41)
Tiesa, jo žiedas buvo užstatytas po vestuvių praėjus kokiem 2 mėn. Tris kartus buvau jį išpirkus iš lombardo, po to trūko nervai.

Nesuprantu tokio moters nuolankumo.Jei jam nesvarbus ziedas,tai ir santuoka sudo vietoj.Kartais moteriskes ispirkineja zieda ne is lombardo,o is kavines,baro ar pan-niekad to nedaryciau.Kodel taip leidziam tyciotis is saves?
Atsakyti
savo vestuvini ir suzadetuviu ir siaip visus papuosalus iskart po skyrybu [ridaviau i lombarda. nesvarbu kad finansiskai neapsimokejo, bet sirdelei dziaugsmo yra lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano zieda pasieme EX...
Ir pries mano akis nusieme savaja lotuliukas.gif
Atsakyti
na, nžn, mano žiedai buvo laiminti bažnyčioje. Apie lombardus niekada net nepagalvojau. Dabar guli padėti dėžutėje - galbūt dukrai jie bus kada svarbūs ir įdomūs. Turiu galvoje savo vestuvinį ir sužadėtuvių. Exas kažkada minėjo, kad jo naujoji žmona plėšėsi, kad jis sunaikintų ar išmestų žiedą.. Nžn, tikiuosi dar to nepadarė, tikiuosi paprašyti, kad atiduotų - padėčiau į tą pačią dėžutę, būtų sūnui. Juk dar neaišku, kaip vaikai viską vertins ateityje.
Atsakyti