Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dėjote vestuvinius žiedus

QUOTE(BUOŽĖ @ 2009 03 12, 18:45)
Nu žinai doh.gif Namą už vaiką. Kas čia per tėvas? Dar taip negirdėjau...**** hihihi.gif Išpera. Taip jam ir reikia thumbup.gif  pomidorai2.gif  ploja.gif  good.gif

Va toks tievas. Iki siol nusiramint negali. Mazai jam puse namo, nori viso. Man grasina ir jis ir jo tevai, kad padarys viska, kad mus is namu ismesti. As taip pavargau per tuos metus nuo sios istorijos, net gyvent nesinori kartais. Niekaip ramybei palikti ne nori. Dabar tie grasinimai vel prasidejo, nes zmones nusprende pasinaudoti mano padetimi, esu nestuke.gif Ir man beveik po menesio gimdyti. Jegu visai ne turiu, dar ir nestumas labai sunkus. Dar pries 3 metus jei kas nors man pasakytu, koks mano vaiko tevas ra istikruju, nepatikeciau. Man baisu net gyventi, zinodama, kad yra tokiu zmoniu. Aciu dievui, kad dabar turiu vyra, kuris mane visada palaiko, su vaiku elgiasi kaip tikras tevas. Jei ne jis, tai as nezinau kas butu dabar su manim. Oj, net apsiverkiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beatuchionok: 12 kovo 2009 - 21:24
Savo ziedą išmečiau į jūrą, mečiau toli ir nuejau neatsigręždama, kažkas pakuždėjo kad taip geriausia atsikratyti senu gyvenimu, santuoka, ir uzmiršti bus greičiau, ir lyg užmiršau....
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigux: 14 kovo 2009 - 10:03
Mes dar nesame issiskyre, nezinau kaip viskas baigsis, bet negyvename kartu, nes vyras isejo is namu (mat bedas savo jam reik susitvarkyti)... likau su vaiku viena...vestuvinio ziedo neikada nenusiimdavau o jis vaiksto be jo, nors tikisi sugrizti lotuliukas.gif naivuolis.... ismest jo neismesiu, bet pasidesiu kur nors toleliau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sigux @ 2009 03 13, 15:58)
Savo ziedą išmečiau į jūrą, mečiau toli ir nuejau neatsigręždama, kažkas pakuždėjo kad taip geriausia atsikratyti senu gyvenimu, santuoka, ir uzmiršti bus greičiau, ir lyg užmiršau....

Labai grazi mintis. Na as ziedui neteikiu jokios reiksmes, gal todel jis man netrukdo kazkur spintoje. Norejau atsikratyti, bet mama sako gal palik vaikams.
Nors abejoju ar paliksiu kai jis man nieko nereiskia. Tik siaip grazus, jei nebutu vestuvinis mielai nesiociau.
Atsakyti
pasidejau i stalciu ax.gif bet labai giliai cool.gif bus dukrytei, gales ka nors pasidaryti ax.gif
Atsakyti
Pardaviau lombarde irnesakyk.gif
Atsakyti
Žiedą atėmė buvęs vyras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuchionok @ 2009 03 12, 21:19)
Va toks tievas. Iki siol nusiramint negali. Mazai jam puse namo, nori viso. Man grasina ir jis ir jo tevai, kad padarys viska, kad mus is namu ismesti. As taip pavargau per tuos metus nuo sios istorijos, net gyvent nesinori kartais. Niekaip ramybei palikti ne nori. Dabar tie grasinimai vel prasidejo, nes zmones nusprende pasinaudoti mano padetimi, esu  nestuke.gif Ir man beveik po menesio gimdyti. Jegu visai ne turiu, dar ir nestumas labai sunkus. Dar pries 3 metus jei kas nors man pasakytu, koks mano vaiko tevas  ra istikruju, nepatikeciau. Man baisu net gyventi, zinodama, kad yra tokiu zmoniu. Aciu dievui, kad dabar turiu vyra, kuris mane visada palaiko, su vaiku elgiasi kaip tikras tevas. Jei ne jis, tai as nezinau kas butu dabar su manim. Oj, net apsiverkiau  blush2.gif

Ištvermės tau mergyt 4u.gif ir džiugu, kad turi pagaliau žmogų, kuris palaikoo tave thumbup.gif
Atsakyti
Mes ziedus pasilikome kiekvienas savo. Tai jis maciau ant kaires rankos dar visai neseniai nesiojo, o as pasidariau kita zieda, neeilini toki is savojo. Dabar man sis ziedas kaip mano nepriklausomybes ir issivadavimo simbolis 4u.gif
Atsakyti
kai skyrėmės, papraščiausiai pasiėmė juos ir pragėrė, pasakęs, kad nėra prasmės jų saugoti smile.gif
Atsakyti
musu abieju ziedai liko pas mane.laikiau juos kazkiek laiko,nes galvojau kai dukra paaugs-ka nors jai padaryt is aukso.ale viena diena sove mintis,kad tie ziedai laimes neatnese schmoll.gif,kad nenoriu as jai is ju nieko daryt ,paemiau ir nunesiau i lombarda juos.o suzadetuviu zieda ismeciau i jura
Atsakyti