Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dėjote vestuvinius žiedus

Jaučiu pasikapsčius po kokiu Palangos tiltu ar Klaipėdos molu pusės forumiečių žiedų rasčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Maniškis pametė žiedą prieš 2 metus, nuo to laiko santykiai kybo ant plauko unsure.gif apie skyrybas garsiai dar nekalbam, bet...mintyse abu jau ten... unsure.gif
Atsakyti
nepamenu kokio dalyko destytojas univere sake, jog pagal viska po skirybu vyras savo vestuvini zieda turi atiduoti ex zmonai... cia tik tarp kitko 4u.gif
o kalbant apie mane- pardaviau tecio draugui juvelyrui, tai dave pinigine israiska truputi daugiau nei siaip lombarde... buvo pradzioj mintis pasilikt ir dukrai ateity kazka padaryt...bet...santuoka buvo tokia baisi, kad norejosi atsikratyt VISKO, kas primine tai baisuma- iskainat zieda, vestuvini albuma ir tt..net rubus, kuriuos pirkau mums kartu gyvenat, ismeciau.
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokinga tema. As turiu abu, ir savo ir ex. Pasidejusi laikau prisiminimui hihihi.gif Sakau gal reikia ka nors grazaus pasigaminti is ju nail.gif
Atsakyti
[quote=Tomienė,2009 05 22, 23:51]
Jaučiu pasikapsčius po kokiu Palangos tiltu ar Klaipėdos molu pusės forumiečių žiedų rasčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vat vat, ir man tokia mintis atejo i galva, kai paskaiciau kur yra sunaikinami ziedai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Reikes vasara prasinesti pro pajuri lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O as turiu abu - savo ir ex'o bigsmile.gif Tokie paprasti, standartiniai, be jokiu uzrasu, graviravimu ir t.t. smile.gif Tradiciski vestuviniai ziedai smile.gif Ir nieko su jais nesiruosiu daryti tongue.gif
Na ir kas, kad issiskyreme, na ir kas, kad nenusiseke kartu gyventi iki grabo lentos bigsmile.gif Man asmeniskai jie nekelia jokiu blogu emociju smile.gif Man jie visai netrukdo gyventi cool.gif Lai guli papuosalu dezuteje bigsmile.gif
Zinau tik viena - tikrai ju "neutilizuosiu" lotuliukas.gif
Atsakyti
Ziedus pasidalinom ,ir as is savojo pasidariau kita zieda.
Atsakyti
ex'as zieda vietoj raktu pakabuko nesiojo, o as savo lombarde pardaviau ir vestuvini ir suzadetuvini. cool.gif
tik gaila nedaug gavau verysad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as issikeiciau i grandineles, kartu su kitu aukso lauzu. Kas kad sventintas baznycioj - neatliko savo pareigos, seimos neissaugojo - kam ji saugot? smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif oi negaliu.....
tai pasirodo vestuvinio ziedo pareiga saugot santuoka.... lotuliukas.gif
o as maniau cia nuo dvieju zmoniu priklauso
Atsakyti
Savo žiedą tebeturiu, netrukdo jis man gyventi...o ex savajį pametė net pirmais vedybiniais metais...tai kažkaip nuo tos akimirkos ir įsirėžė mintis,kad nebūsim visad kartu. Paskui pamiršau...bet tai buvo tiesa...
Atsakyti
Na pas mane nera tokiu problemu su ziedais,nes nesu issikyrusi,esam laimingai vede..

Bet turiu pazystama,kuri zieda is vyro paiieme ir laiko dezutej vaikui ant vestuviu.. blink.gif
Atsakyti
O as saviskiui atidaviau biggrin.gif per barni nusimoviau zieda ir teskiau jam i snukuti biggrin.gif nafik man jis reikalingas.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano zieduks voliojas dezutej, bandziau cia viena karta uzsimaut, tai kur ten - pirstai istorejo per tiek metu lotuliukas.gif Nikaip neuzmaunu doh.gif
Atsakyti