Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dėjote vestuvinius žiedus

Maniski zieda mano ex ateme verysad.gif susitikus klausiau kur padejo, norejau atsiminimui pasilikt sake i lombarda uzstate, unsure.gif bet kazkaip nelabai tikiu manau, kad sugyventinei dave nesioti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2008 11 16, 13:13)
..o mano vestuvinis ziedas vis dar ant pirsto... nors jau tuoj 6 metai bus,kaip viena esu mirksiukas.gif

unsure.gif rasike, palaidoti mylima vyra - ne tas pats, kas isgyventi skyrybas. skauduliai ir prisiminimai kitokie, taigi ir su ziedu elgiames kitaip g.gif

QUOTE(kamiliuke @ 2008 11 17, 01:20)
as nematau tame nieko blogo,mano drauge turi jau trecia santuoka ir visi vestuviniai ziedai puosia jos pirstelius

unsure.gif idomu, kiek tavo druagei reiskia santuoka, ir kaip dabartinis jos vy unsure.gif as ziuri i tuos visus ziedus kruvoj doh.gif man tai nesuprantama. bet aisku, visi elgiames, kaip mums atrodo geriausia blush2.gif

mano ziedelis sliubinis, guli papuosalu dezutej. jo atsiradimo istorija idomi -tada dar busimas mano vyras istrauke ji is juros, semdamas sauja akmenis - t.y. istrauke kakieno pamesta auksini zieda, bet ne vestuvini. kadangi ruosemes tuoktis, tai is to ziedo man padareme sliubini rolleyes.gif bet matyt, energetika netinkama buvo hihihi.gif o gal todel, kad ex vyras savaji sliubini pamete gana greitai (tiksliau - pageres kazkur nuluzo, ir jam nuo pirsto numove doh.gif ) g.gif
nieko neketinu su tuo ziedeliu daryti - tikrai dukrai neperduosiu. tiesiog tegu guli iki mano amziaus galo - nbent badu mirsiu, tada priduociau, o siaip nematau prasmes cool.gif
o va suzadetuviu ziedeli - sidabrini - ketinu dukriukui padovanoti, nes ziedas buvo dovanotas jos tecio man, kaip musu meiles zenklas, tad nematau tame nieko blogo g.gif ar dukra ji nesios - tai jau jos reikalas, nes aisku, kad jis nera siuolaikiskas, gal nbemadingas skaitosi blush2.gif gales persidaryt, jei nores.
Atsakyti
as turiu abu ziedus. dezutei vonioje guli.tegul guli iki kol valgyt ko neturesiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ryt einam skirtis oficialiai biggrin.gif
Atsakyti
As turiu abu ziedus biggrin.gif biggrin.gif ir jo ir savo...
ex man savaji atidave, sake kad nebenori jo matyti... tai guli pas mane papuosalinej...sunui atiduosiu kai uzaugs, o maniskis ant mano kaires rankos pirsto...mat jis iskirtinis, neatrodo, kad vestuvinis, tai ir nesioju, be to man jis laaaaabai grazus...dabartinis draugas kazkada paklause manes, ar man sis ziedas kanors reiskia... atsakiau, kad jis man tik grazus, jokiu sentimentu... jei jis panoretu, tikrai nebenesiociau... bet tuomet turetu ant to pirsto daaar grazesni uzmauti mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
pridaviau i lombarda tik prasidejus skyrybu procesui cool.gif nebenorejau turet nieko kas primintu buvusia santuoka schmoll.gif
Atsakyti
na mes nespejome pasinaudoti vestuviniais ziedais, jie liko jo namuose, jis daug ne galvojo, po puses metu vede ir pasinaudojo tais ziedais mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as abu taip pat turiu vienas papauosalu dezutei kitas vis dar ant rankos tik del to kad grazus, bet kai tik atsiras sirdies draugas butinai jais atsikratysiu.
Atsakyti
mano ziedas, mano pinigineje doh.gif biggrin.gif o jo nezinau kur schmoll.gif
Atsakyti
mano dezuteje , kur visi papuosalai
Atsakyti
Dezuteje padeti. Ir pamirsti.
Atsakyti
atidaviau vestuvini zieda kai jis pareikalavo kuo greiciau pasirasyti sutarti. labai keistai jauciausi be ziedo, tai nesioju suzadetuviu. Veliau nusiimsiu...
Atsakyti
tikiuosi niekada nereiks man savojo nusiimti..
Atsakyti