QUOTE(rasike @ 2008 11 16, 13:13)
..o mano vestuvinis ziedas vis dar ant pirsto... nors jau tuoj 6 metai bus,kaip viena esu

rasike, palaidoti mylima vyra - ne tas pats, kas isgyventi skyrybas. skauduliai ir prisiminimai kitokie, taigi ir su ziedu elgiames kitaip
QUOTE(kamiliuke @ 2008 11 17, 01:20)
as nematau tame nieko blogo,mano drauge turi jau trecia santuoka ir visi vestuviniai ziedai puosia jos pirstelius

idomu, kiek tavo druagei reiskia santuoka, ir kaip dabartinis jos vy

as ziuri i tuos visus ziedus kruvoj

man tai nesuprantama. bet aisku, visi elgiames, kaip mums atrodo geriausia
mano ziedelis sliubinis, guli papuosalu dezutej. jo atsiradimo istorija idomi -tada dar busimas mano vyras istrauke ji is juros, semdamas sauja akmenis - t.y. istrauke kakieno pamesta auksini zieda, bet ne vestuvini. kadangi ruosemes tuoktis, tai is to ziedo man padareme sliubini

bet matyt, energetika netinkama buvo

o gal todel, kad ex vyras savaji sliubini pamete gana greitai (tiksliau - pageres kazkur nuluzo, ir jam nuo pirsto numove

)
nieko neketinu su tuo ziedeliu daryti - tikrai dukrai neperduosiu. tiesiog tegu guli iki mano amziaus galo - nbent badu mirsiu, tada priduociau, o siaip nematau prasmes
o va suzadetuviu ziedeli - sidabrini - ketinu dukriukui padovanoti, nes ziedas buvo dovanotas jos tecio man, kaip musu meiles zenklas, tad nematau tame nieko blogo

ar dukra ji nesios - tai jau jos reikalas, nes aisku, kad jis nera siuolaikiskas, gal nbemadingas skaitosi

gales persidaryt, jei nores.