tiesiog guli kaip naujas nes tik metus nesiotas, jis man toks grazus , bet greit mausiu kita gal pasimirs....sentimentu neteikiu jam, tada vaiku nebuvo ner kam palikti, gal juvelyruj nunesiu kur dare autorinis darbas gaila ismesti tiesiog ...
O as po skyrybu dar kuri laika nesiojau , nes negalejau net pagalvoti , kad galiu buti be ziedo, taciau praejus tam tikram laikui man jis pradejo maisyti ir pasirode kaip pasalinis daiktas ant pirsto. Matyt atejo laikas nusiimti. taip ir nusiemiau as ji ir padejau prie kitu papuosalu i dezute.Dabar kai paziuriu tvarkydama man jis toks svetimas atrodo....
. Nieko nepadarysi toks gyvenimas.

padejau prie nenesiojamu papuosalu.
kazkada uzkliuvo uz akies, pavarciau ir vel imeciau atgal.
ismesciau, bet gaila dar kolkas, gal reiktu perdirbt i kazka, gal dukrai...
kazkada uzkliuvo uz akies, pavarciau ir vel imeciau atgal.
ismesciau, bet gaila dar kolkas, gal reiktu perdirbt i kazka, gal dukrai...

O aš turiu keturis žiedelius vestuvinius, ir pirmo ex, ir antro, nu ir savo abu. Jie man pasitarnavo, kai buvo laaabai blogai finansiškai, jau kelis kartus lombarde pabuvojo.
Kažkaip, man visai negaila, kažkur giliai paslapčia tikiuosi, kad vieną kartą nespėsiu išsipirkt, ir ten ir liks... O jei ne, tai turiu dvi dukreles, kiekviena gaus šešiolikto gimtadienio proga, galės ką tik nori pasidaryt...

QUOTE(VAIDAZ @ 2009 08 17, 18:19)
O jei ne, tai turiu dvi dukreles, kiekviena gaus šešiolikto gimtadienio proga, galės ką tik nori pasidaryt... 

pagaliau isgirdau sioje temoje protinga minti

lb gera ideja. padovanoti vaikams suejus tam tikram amziui. ir tegu vaikai sprendzia - juk tai ju tevu sajungos relikvija.
geriausia tai man tikriausiai man pasiseke... vos pora savaiciu po vestuviu pameciau savo zieda
naujo taip ir nenusipirkom o dabar tai ir nera del ko galvos sukti. Kazkaip nepriprtatau as prie jo net labai
nors is pradziu labai labai norejau muvet ant savo pirsto toki blizguti
deja toks jau gyvenimas...

naujo taip ir nenusipirkom o dabar tai ir nera del ko galvos sukti. Kazkaip nepriprtatau as prie jo net labai
nors is pradziu labai labai norejau muvet ant savo pirsto toki blizguti

deja toks jau gyvenimas...
Buves vyrelis pardave dar nespejus issiskirti

O as nors ir gyvenu santuokoj, ziedo nenesioju. Nelipo jis man nors tu ka. Ir vyras saviskio nenesioja... Tiesa sakant net nebezinau kur jie yra.
net nzn kur jis yra, gal pas mama , nemaloni situacija..
atsimenu vaziavau kestucio gatve, buvo grazus pavasaris, svystelejau zieda pro automobilio langa, tiesiog nenorejau sukt galvos kur ji det, skaudu buvo matyt ji