Nu, Premium, rezk naujienas
sveikutes, na, mergytes, neislaikiau vel. Labai jaudinausi, si karta susimoviau del pavaru, del kuriu niekada problemu neturejau
Koja labai drebejo, nu zodziu uzgesau, bandziau greitai vel vaziuot pradet, vietoj 1 3 isimuse pavara, vel gesau
Pasimeciau ir dar rankinio neuztraukiau tuo metu nu ir susimoviau.
Jau nuzliumbiau poma, pasvarsciau, ar dar bandyt, ar jau pasiduoti ir nereik man tu teisiu, bet uzsibookinau, dandysiu dar
Pasaka be galo. O galva iki siol plysta... Ne nuotaikoj siandien.
Sekmes visoms!
Jau nuzliumbiau poma, pasvarsciau, ar dar bandyt, ar jau pasiduoti ir nereik man tu teisiu, bet uzsibookinau, dandysiu dar
Sekmes visoms!
vajezus kaip abydna
QUOTE(premium @ 2009 11 30, 19:11)
sveikutes, na, mergytes, neislaikiau vel.
As tai ismasciau,kad jie specialiai nepraleidzia
Nu, Premium, nzn net ka ir pasakyt...
Tikrai labai nemalonu.. o ash jau tikrai maniau, jog trecias kartas nesumeluos...
Ai, gal nenuleisk ranku dar..
Nervai ir man pakisho koja ana syk, tikiousi shy syk jau taip nenutiks
Dirbk su tuo.. Geriausia, tai kad su kuo daugiau skirtingu instruktoriu, kartais net mashinu, tektu pavaziouti, nes tikiu, jog vairuoji gerai, dabar reik tik nervus sudet kazkaip i tuos koncervus, o vis su naujais nepazystamais zmonem vaziuoti, tikrai shiek tiek uzgrudina manau...
Sekmes ir neprararsk vilties
giega, ne, taip negali buti, nei testu centras turi kazka bendro su vairavimo mokyklom, nei jis zino kiek tu praktikavaisi, as iki pirmo testo turejau beveik 70 pamoku, paskui jau net nebeskaiciavau.
yummy mummy, mano beda ir yra nervai
niekaip neuzkonservuoju, kai kas jau juokauja, sako isgerk "ant drasos"
mokausi as tik su viena masina tik su vienu instruktoriumi, nera kas mane pamokintu.
Sekmes tau kuo didziausios tavo teste
Nenusimink ir NEPASIDUOK ,premium,Ne tu viena tokia pas mane mieste daug kas siuo metu laiko,vieni is trecio kiti net sesto karto
Sunkoka cia as tai tikriausiai 100 kartu laikysiu
Taigi stiprybes tau!!!!
Dar noriu visu laikiusiu teorini paklaust,kokie ten klausimai buvo?Ar labai viskas pakeista nei knygoje?Ar beveik tas pats?
Beliko savaite,vidurius susuka tik pagalvojus apie tai
Dar noriu visu laikiusiu teorini paklaust,kokie ten klausimai buvo?Ar labai viskas pakeista nei knygoje?Ar beveik tas pats?
QUOTE(premium @ 2009 11 30, 21:16)
niekaip neuzkonservuoju, kai kas jau juokauja, sako isgerk "ant drasos"
mokausi as tik su viena masina tik su vienu instruktoriumi, nera kas mane pamokintu.
O nenori kito instruktoriaus uzsibookint bent valandai ar dviem?
aciu, Premium
Borkowa, klausimai tokie patys, tik hazard perception klipukai kitokie, bet tikrai nebus sunkesni. Sekmes, nepergyvenk, tikrai nera taip sunku kaip dabar atrodo
Sveikos,as pries menesi isilaikiau vaziavima ir aciu dievui.Isilaikiau is antro karto.Pirma karta nepadariau to reverse in the corner,padariau bet per placiai ir is karto ragas, o antaji karta buvo sunkiau,bet pasikeiciau instruktoriu,kuri mokino visus tuos manevrus per veidroduka daryt, o ne referencus kaip kiti.Turejau apie 50 pamoku,bet su dideliais tarpais...reikia i savaite bent jau po 2 pamokas turet,ir man atrodo nereiks tu 40,nes is tikruju nieks nezino kiek jus tu pamoku turejot.Siaip labai laimes dalykas.Svarbiausia i veidroduka ziuret,blind spot,o kad ten uzgesit,ar ne i ta pavara ijungsit,gi nieko tokio,svarbiausia nepasimesti...
sveikutes
na va kokios negeros naujienos is Premium,gaila kad ir vel nepasiseke
man uz savaites teorijos egzas,tai irgi kinkos dreba....na bet gal kaip nors islaikysiu
man uz savaites teorijos egzas,tai irgi kinkos dreba....na bet gal kaip nors islaikysiu
QUOTE(storulka
@ 2009 12 01, 17:17)
sveikutes
na va kokios negeros naujienos is Premium,gaila kad ir vel nepasiseke
Kuria diena diena laikai teorini?
QUOTE(premium @ 2009 11 30, 21:16)
giega, ne, taip negali buti, nei testu centras turi kazka bendro su vairavimo mokyklom, nei jis zino kiek tu praktikavaisi, as iki pirmo testo turejau beveik 70 pamoku, paskui jau net nebeskaiciavau.
Tas ir yra,kad jie nezino kiek tu pamoku pasiemei.O kai karta neislaikai-gi eini butinai dar pasimokint.Nes as antra kart beveik nepadariau klaidu,o tik pora kartu per arti(pagal juos) pravaziavau pro stovincia masina.Cia tikrai nemanau kad didele klaida,o man kaip tik tokia ipaise