Dekui storulka ir premium uz atsakymus,po balionke jums
Kaip dabar laukiu,kiek viena diena postininka lauksiu prie lango
Tada galesiu bukintis teoria ir mokintis vairuoti
QUOTE(storulka
@ 2009 11 13, 01:40)
na taip,teisi tu sakydama kad uzsisakius testa jau noriu-nenoriu turesiu mokintis
si vakara 4 kart bandziau mock testa...ir ka...visus kart islaikiau
du kart po 44 teisingus atsakymus ir du kart po 46 teisingai atsakiau
ilindau i ta svetaine kur galima bookinti testuka,tai cia kur as gyvenu galima lapkricio pabaigai uzsisakyti laikyma
eiliu dideliu nera.dar palauksiu truputuka,pasimokinsiu dar
Premium,tau uz keliu dienu egzaminas
sekmes 
si vakara 4 kart bandziau mock testa...ir ka...visus kart islaikiau
ilindau i ta svetaine kur galima bookinti testuka,tai cia kur as gyvenu galima lapkricio pabaigai uzsisakyti laikyma
Premium,tau uz keliu dienu egzaminas
saunuole!!!
as tai pirmakart sprendziau ir atsakiau 19 teisingu(nors knygutes dar neperskaiciau
Premium mes laikom kumscius!
QUOTE(premium @ 2009 11 13, 11:53)
aha
Pirmadieni. Nu sakes bus, jei ir dabar susimausiu
Dzin butu, jei pirmas ar antras kartas butu, o daba 3-ias
Bus kaip bus, bala nemate
Aciu
As tai nepamenu, bet man regis greitai, gal per 2 sav.
As tai nepamenu, bet man regis greitai, gal per 2 sav.
sekmes
Sekmes premium
QUOTE(kristinija @ 2009 11 15, 21:05)
Premium mes laikom kumscius!
QUOTE(Yummy_Mummy @ 2009 11 15, 21:32)
QUOTE(Borkowa @ 2009 11 16, 09:24)
sveikos, aciu aciu, bet testo nebuvo
Merginos, sekmes besitestuojant
As paspaminsiu truputi..
Pardavineju masiniuka Londone, ideali pirmakartei vairuotojai (aka 'first time driver') - as pati pries pora metu tokia buvau
Dabar persikelem i Londona, dvi masinos cia tikrai nereikalingos, tai ieskau pirkejo. Jei aktualu - parasykit a.z. kad neterst temos daugiau.. Dar karta atsiprasau uz spama
Sekmes
As paspaminsiu truputi..
sveikutes vairuotojos
uzsisakiau pagaliau teorijos testa gruodzio 8 dienai
tai dabar reikes jau nori nenori rimciau pradet mokintis.nors va vakar spendziau,tai visus kart islaikiau
tik hazard preception is 7 kartu viena kart nesurinkau reikiamo tasku skaiciaus
pasipraktikuosiu ir turetu viskas but ciki piki
siandien turejau vazineti,bet atsauke instruktorius pamoka,migrena jam
uzsisakiau pagaliau teorijos testa gruodzio 8 dienai
siandien turejau vazineti,bet atsauke instruktorius pamoka,migrena jam
QUOTE(premium @ 2009 11 16, 11:28)
Blyn nepasiseke tau
Premium, nu tikrai, kad nepasiseke..
Sekmes, tikiousi rasi greitai ka nors
Storulka, mokinkis mokinkis dabar.. Sekmes ir tau
O ash shiandien su nauju instruktorium valandziuke pavazinejau, viskas lyg butu ir nieko.. bet ash nauja instruktoriu imu shitam egzaminui tik, tam, kad mashina pasikeisciau i shiek tiek didesne ir naujesne, nei kad priesh tai.. Ishsirinkau per interneta cia viena kompanija, nutariau laikytis su nauja Nissan Micra... o atvaziavo su visishkai kita mashina, nei kad skelbesi ir viduj dar visishkas kledaras.. rankinis juda i visus shonus, sankaba kiekviena kart paspaudus girgzdejimas kazkoks yra.. Nu pravalas juodas
Ant kalno su ja ir sustot bijau
Vel reik kitos ieshkotis, o egzas tik uz poros savaiciu
Ech.. sekmes vairuotojos
Storulka, mokinkis mokinkis dabar.. Sekmes ir tau
O ash shiandien su nauju instruktorium valandziuke pavazinejau, viskas lyg butu ir nieko.. bet ash nauja instruktoriu imu shitam egzaminui tik, tam, kad mashina pasikeisciau i shiek tiek didesne ir naujesne, nei kad priesh tai.. Ishsirinkau per interneta cia viena kompanija, nutariau laikytis su nauja Nissan Micra... o atvaziavo su visishkai kita mashina, nei kad skelbesi ir viduj dar visishkas kledaras.. rankinis juda i visus shonus, sankaba kiekviena kart paspaudus girgzdejimas kazkoks yra.. Nu pravalas juodas
Ech.. sekmes vairuotojos
QUOTE(Yummy_Mummy @ 2009 11 17, 18:23)
Premium, nu tikrai, kad nepasiseke..
Sekmes, tikiousi rasi greitai ka nors
Ech.. sekmes vairuotojos
Ech.. sekmes vairuotojos
na, jie jau man atsiunte siandien laiska, paskirta po 2 sav., diena tinka, bet jau valandos
O kelintas tavo testas bus? Pirmas ar antras? beveik vienu metu laikysim, as 30 lapkr., o tu?
Sekmes ir tau
QUOTE(premium @ 2009 11 17, 21:22)
na, jie jau man atsiunte siandien laiska, paskirta po 2 sav., diena tinka, bet jau valandos
8:40
O dar norint pries testa biski pavazinet, tai is vis ankstuma. o ir masinu tokiu laiku daugybe zuja, ieskojau pakeisti data, bet kad nemeta man normaliu valandu visai, tik anksti rytais arba jau visai po pietu, kada as negaliu, tai ir pasilikau sita laika, bet oi, kaip man nepatinka
O kelintas tavo testas bus? Pirmas ar antras? beveik vienu metu laikysim, as 30 lapkr., o tu?
Sekmes ir tau
Sekmes ir tau
Nu vis dar bandyk, ash kai bandziau keistis, tai i diena kokia 10 kartu logindavausi ir atshauktu testo datu ieshkojau. Mano antras kartas bus Gruodzio 2d. Tokios ankstyvos valandos ir man nepatinka, shy syk po pietu gavau, tai ziuresim, kaip cia bus
Sekmes ir tau
QUOTE(premium @ 2009 11 16, 14:28)
eina sau