Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

Dekui storulka ir premium uz atsakymus,po balionke jums 4u.gif Kaip dabar laukiu,kiek viena diena postininka lauksiu prie lango blush2.gif Tada galesiu bukintis teoria ir mokintis vairuoti thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 11 13, 01:40-->
QUOTE(storulka smile.gif @ 2009 11 13, 01:40)
na taip,teisi tu sakydama kad uzsisakius testa jau noriu-nenoriu turesiu mokintis rolleyes.gif
si vakara 4 kart bandziau mock testa...ir ka...visus kart islaikiau thumbup.gif du kart po 44 teisingus atsakymus ir du kart po 46 teisingai atsakiau biggrin.gif
ilindau i ta svetaine kur galima bookinti testuka,tai cia kur as gyvenu galima lapkricio pabaigai uzsisakyti laikyma ax.gif eiliu dideliu nera.dar palauksiu truputuka,pasimokinsiu dar rolleyes.gif
Premium,tau uz keliu dienu egzaminas smile.gif sekmes 4u.gif

saunuole!!!
as tai pirmakart sprendziau ir atsakiau 19 teisingu(nors knygutes dar neperskaiciau blush2.gif bet kazkaip lengviau kai pradejau sprest bilietus, nes taip skaitant knygute, vis mintys, ai gal sito nereikia, ai gal tas nesvarbus... o kai sprendi testa ir gilinies i klausima i klaida ir t.t. Gerai cia kazkas patare taip daryti!

Premium mes laikom kumscius!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinija: 15 lapkričio 2009 - 22:06
QUOTE(premium @ 2009 11 13, 11:53)
aha bijau.gif Pirmadieni. Nu sakes bus, jei ir dabar susimausiu doh.gif Dzin butu, jei pirmas ar antras kartas butu, o daba 3-ias doh.gif Bus kaip bus, bala nemate biggrin.gif Aciu 4u.gif
As tai nepamenu, bet man regis greitai, gal per 2 sav. g.gif

sekmes mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sekmes premium 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinija @ 2009 11 15, 21:05)
Premium mes laikom kumscius!

QUOTE(Yummy_Mummy @ 2009 11 15, 21:32)

QUOTE(Borkowa @ 2009 11 16, 09:24)
Sekmes premium 4u.gif

sveikos, aciu aciu, bet testo nebuvo doh.gif Galit jau atgniauzt kumscius doh.gif Cia tik man turbut taip gali nutikt, atvazinejau dar siandien valanda su instruktorium, viska apzvelgem, nuvaziavom i centra, pasistatem masina, nuejom, atsisedom, laukiam - ateina ateina tas diedas, kur mane praeitus kartus egzminavo, ir sako: atsiprasome labai, bet jusu testas atsauktas, nes jus turejes egzaminuoti zmogus serga blink.gif Blyn, nu tai paskambint negalejo. Sakes. Sake man uzsakyta kita data greitu laiku, kada neaisku - lauk laisko doh.gif Jei netiks data, jeiks rasyt prasyma, kad grazintu pinigus ir per naujo kita uzsisakinet, be to, dar galiu susigrazint pinigus ir isnaudotus masinos nuomai. tai va.
Atsakyti
Merginos, sekmes besitestuojant 4u.gif

As paspaminsiu truputi.. ax.gif Pardavineju masiniuka Londone, ideali pirmakartei vairuotojai (aka 'first time driver') - as pati pries pora metu tokia buvau biggrin.gif Dabar persikelem i Londona, dvi masinos cia tikrai nereikalingos, tai ieskau pirkejo. Jei aktualu - parasykit a.z. kad neterst temos daugiau.. Dar karta atsiprasau uz spama 4u.gif Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes vairuotojos smile.gif
uzsisakiau pagaliau teorijos testa gruodzio 8 dienai rolleyes.gif tai dabar reikes jau nori nenori rimciau pradet mokintis.nors va vakar spendziau,tai visus kart islaikiau ax.gif tik hazard preception is 7 kartu viena kart nesurinkau reikiamo tasku skaiciaus huh.gif pasipraktikuosiu ir turetu viskas but ciki piki ok.gif
siandien turejau vazineti,bet atsauke instruktorius pamoka,migrena jam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2009 11 16, 11:28)
sveikos, aciu aciu, bet testo nebuvo doh.gif Galit jau atgniauzt kumscius doh.gif Cia tik man

Blyn nepasiseke tau doh.gif
Atsakyti
Premium, nu tikrai, kad nepasiseke.. doh.gif Sekmes, tikiousi rasi greitai ka nors mirksiukas.gif

Storulka, mokinkis mokinkis dabar.. Sekmes ir tau mirksiukas.gif

O ash shiandien su nauju instruktorium valandziuke pavazinejau, viskas lyg butu ir nieko.. bet ash nauja instruktoriu imu shitam egzaminui tik, tam, kad mashina pasikeisciau i shiek tiek didesne ir naujesne, nei kad priesh tai.. Ishsirinkau per interneta cia viena kompanija, nutariau laikytis su nauja Nissan Micra... o atvaziavo su visishkai kita mashina, nei kad skelbesi ir viduj dar visishkas kledaras.. rankinis juda i visus shonus, sankaba kiekviena kart paspaudus girgzdejimas kazkoks yra.. Nu pravalas juodas doh.gif Ant kalno su ja ir sustot bijau doh.gif Vel reik kitos ieshkotis, o egzas tik uz poros savaiciu cool.gif

Ech.. sekmes vairuotojos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yummy_Mummy @ 2009 11 17, 18:23)
Premium, nu tikrai, kad nepasiseke.. doh.gif  Sekmes, tikiousi rasi greitai ka nors mirksiukas.gif
Ech.. sekmes vairuotojos 4u.gif

na, jie jau man atsiunte siandien laiska, paskirta po 2 sav., diena tinka, bet jau valandos doh.gif 8:40 doh.gif O dar norint pries testa biski pavazinet, tai is vis ankstuma. o ir masinu tokiu laiku daugybe zuja, ieskojau pakeisti data, bet kad nemeta man normaliu valandu visai, tik anksti rytais arba jau visai po pietu, kada as negaliu, tai ir pasilikau sita laika, bet oi, kaip man nepatinka schmoll.gif
O kelintas tavo testas bus? Pirmas ar antras? beveik vienu metu laikysim, as 30 lapkr., o tu?
Sekmes ir tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2009 11 17, 21:22)
na, jie jau man atsiunte siandien laiska, paskirta po 2 sav., diena tinka, bet jau valandos doh.gif 8:40 doh.gif O dar norint pries testa biski pavazinet, tai is vis ankstuma. o ir masinu tokiu laiku daugybe zuja, ieskojau pakeisti data, bet kad nemeta man normaliu valandu visai, tik anksti rytais arba jau visai po pietu, kada as negaliu, tai ir pasilikau sita laika, bet oi, kaip man nepatinka schmoll.gif
O kelintas tavo testas bus? Pirmas ar antras? beveik vienu metu laikysim, as 30 lapkr., o tu?
Sekmes ir tau mirksiukas.gif

Nu vis dar bandyk, ash kai bandziau keistis, tai i diena kokia 10 kartu logindavausi ir atshauktu testo datu ieshkojau. Mano antras kartas bus Gruodzio 2d. Tokios ankstyvos valandos ir man nepatinka, shy syk po pietu gavau, tai ziuresim, kaip cia bus rolleyes.gif Pirmiausia mashina man dar reik susirasti.... lotuliukas.gif
Sekmes ir tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2009 11 16, 14:28)
sveikos, aciu aciu, bet testo nebuvo doh.gif Galit jau atgniauzt kumscius doh.gif

eina sau blink.gif nu siaubas...
Atsakyti