http://uk.cars.yahoo...ing-test-0.html
sveikos vairuotojos
tos kurios laiket praktikos egzamina,kaip su show me tell me klausimais.ar labai baisus?viska paaiskinot?
tos kurios laiket praktikos egzamina,kaip su show me tell me klausimais.ar labai baisus?viska paaiskinot?
varciau tuos klausimus,tai kai kurie is tikro lengvi,o keletas tai man nesuprantami
nebent man kas paaiskins zmoniu kalba
PREMIUM ar visus teisingai atsakei?
PREMIUM ar visus teisingai atsakei?
tai tik dvieju klausimu per testa klausia. taip, as atsakiau. o pvz ta del padangu protektoriaus gylio man irgi neiseina savais zodziais, tai as atmintinai ismokau
Sita : a safe tyre will have no cuts or bulges. The tread depth should be at least 1.6 mm across the central 3/4 of the breadth of the tyre and around the entire outher circumference. O visa kita, tai aisku, o kas tau neaisku? o instruktorius tai dar parodys viska ir paaiskins, nesinervuok be laiko
pries akis klausimu neturiu,tai negaliu pasakyt ko nesuprantu
tik is anksto smalsauju
jei sakai,kad nesunku,tai susitvarkysiu
Sveikutes, show me tell me tikrai, lengviausia dalis. Visi klausimai su atsakymais yra internete, plius dar instruktorius parodys.. tikrai del to maziausiai pergyvenk
o jeigu ir neatsakysi, tai gausi tik viena minor
Premium, vat ta klausima kuri tu mintinai moki ir gavau
Nereikia visko taip kaip ish vadovelio ishpishkinti, galima ir paprasciau, susakiau, kaip galvoj shove ir tiko
Kaip vazinejimas sekasi?
Premium, susitvarkei del sekancios egzamino datos?
Premium, vat ta klausima kuri tu mintinai moki ir gavau
Kaip vazinejimas sekasi?
Premium, susitvarkei del sekancios egzamino datos?
atvazinejau jau 15 valandu,vazineju lyg ir normaliai,kely negestu(nors tiek gerai
),liko ismokt parkuotis aikstelej ir paralel parking.
klausiau instruktores ar iki balandzio issilaikysiu egzamina,tai sake tureciau
dabar galvoju,isvaziuoju gruodzio 16 i lietuva atostogu trim savaitem,tai ar verta plietuvoj vazinet?bijau susibalamutint tarp vairo pusiu ir gatves pusiu
klausiau instruktores ar iki balandzio issilaikysiu egzamina,tai sake tureciau
dabar galvoju,isvaziuoju gruodzio 16 i lietuva atostogu trim savaitem,tai ar verta plietuvoj vazinet?bijau susibalamutint tarp vairo pusiu ir gatves pusiu
Sveikos,niekas cia ziuriu nebeuzsuka
As tai turiu didele problema su HAZARD,nezinau ar as cia viena tokia ziopla ar kaip
Nu nesiseka man jie ir daryk ka nori.Pries tikra hazarta jau bunu 100 veleveliu prispaudusi
Labai liudna,nes testus jau kiek maka darau tiek islaikiau ir L teises jau ant dienu turetu ateit iki kaledu jau galeciau teorija issilaikyt BET...
GAL KAS KA PATARTUMET BUCIAU TIKRAI DEKINGA
QUOTE(Borkowa @ 2009 11 25, 13:06)
Sveikos,niekas cia ziuriu nebeuzsuka
As tai turiu didele problema su HAZARD,nezinau ar as cia viena tokia ziopla ar kaip
Nu nesiseka man jie ir daryk ka nori.Pries tikra hazarta jau bunu 100 veleveliu prispaudusi
Labai liudna,nes testus jau kiek maka darau tiek islaikiau ir L teises jau ant dienu turetu ateit iki kaledu jau galeciau teorija issilaikyt BET...
GAL KAS KA PATARTUMET BUCIAU TIKRAI DEKINGA 
Na as jau anksciau rasiau-pabandyk spaust tada,kai is tikro stabdytum.Pries perejas,jei matai pries tave vaziuojanti masina stabdo,kai vaikai isbega...Ten gana aiskiai matos.Tik vienam filmuke niekad nerasdavau kada paspaust
PREMIUM, gal jau galim sveikinti?
As pagaliau ismokau hazardus,8 gruodzio testas
As pagaliau ismokau hazardus,8 gruodzio testas