Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

cia gal ne itin daug info, bet tikrai nepakenks pasiskaityti mirksiukas.gif
http://uk.cars.yahoo...ing-test-0.html
Atsakyti
sveikos vairuotojos 4u.gif
tos kurios laiket praktikos egzamina,kaip su show me tell me klausimais.ar labai baisus?viska paaiskinot?
Atsakyti
vikusia, ten tik 19 paprasciausiu klausimuku, jau del sito tai tikrai nebijok. siaip tuos klausimus su atsakymais gali rasti internete. Dar instruktorius parodys viska, bet ten gi nieko naujo, elementarus dalykai.
Atsakyti
varciau tuos klausimus,tai kai kurie is tikro lengvi,o keletas tai man nesuprantami doh.gif nebent man kas paaiskins zmoniu kalba blush2.gif
PREMIUM ar visus teisingai atsakei?
Atsakyti
tai tik dvieju klausimu per testa klausia. taip, as atsakiau. o pvz ta del padangu protektoriaus gylio man irgi neiseina savais zodziais, tai as atmintinai ismokau biggrin.gif Sita : a safe tyre will have no cuts or bulges. The tread depth should be at least 1.6 mm across the central 3/4 of the breadth of the tyre and around the entire outher circumference. O visa kita, tai aisku, o kas tau neaisku? o instruktorius tai dar parodys viska ir paaiskins, nesinervuok be laiko
Atsakyti
pries akis klausimu neturiu,tai negaliu pasakyt ko nesuprantu blush2.gif tik is anksto smalsauju ax.gif jei sakai,kad nesunku,tai susitvarkysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes, show me tell me tikrai, lengviausia dalis. Visi klausimai su atsakymais yra internete, plius dar instruktorius parodys.. tikrai del to maziausiai pergyvenk mirksiukas.gif o jeigu ir neatsakysi, tai gausi tik viena minor ax.gif

Premium, vat ta klausima kuri tu mintinai moki ir gavau biggrin.gif Nereikia visko taip kaip ish vadovelio ishpishkinti, galima ir paprasciau, susakiau, kaip galvoj shove ir tiko mirksiukas.gif

Kaip vazinejimas sekasi?
Premium, susitvarkei del sekancios egzamino datos?

Atsakyti
ai, nieko netvarkiau, tebunie taip biggrin.gif Kaip nors, jau savo ADI pasakiau, susitariau, ir taip jau jis ta diena buvo paemes mokiniu nuo ryto, tai aisku juos atsake, tai dabar jei rasciau kita data, vel ten jam jaukt viska, nepatogu blush2.gif o uzsakinet i toli, po kokio menesio nesinori man.
Atsakyti
atvazinejau jau 15 valandu,vazineju lyg ir normaliai,kely negestu(nors tiek gerai thumbup.gif ),liko ismokt parkuotis aikstelej ir paralel parking.
klausiau instruktores ar iki balandzio issilaikysiu egzamina,tai sake tureciau thumbup.gif
dabar galvoju,isvaziuoju gruodzio 16 i lietuva atostogu trim savaitem,tai ar verta plietuvoj vazinet?bijau susibalamutint tarp vairo pusiu ir gatves pusiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,niekas cia ziuriu nebeuzsuka verysad.gif As tai turiu didele problema su HAZARD,nezinau ar as cia viena tokia ziopla ar kaip doh.gif doh.gif doh.gif Nu nesiseka man jie ir daryk ka nori.Pries tikra hazarta jau bunu 100 veleveliu prispaudusi blush2.gif Labai liudna,nes testus jau kiek maka darau tiek islaikiau ir L teises jau ant dienu turetu ateit iki kaledu jau galeciau teorija issilaikyt BET... verysad.gif verysad.gif verysad.gif GAL KAS KA PATARTUMET BUCIAU TIKRAI DEKINGA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Borkowa @ 2009 11 25, 13:06)
Sveikos,niekas cia ziuriu nebeuzsuka verysad.gif As tai turiu didele problema su HAZARD,nezinau ar as cia viena tokia ziopla ar kaip doh.gif  doh.gif  doh.gif Nu nesiseka man jie ir daryk ka nori.Pries tikra hazarta jau bunu 100 veleveliu prispaudusi blush2.gif Labai liudna,nes testus jau kiek maka darau tiek islaikiau ir L teises jau ant dienu turetu ateit iki kaledu jau galeciau teorija issilaikyt BET... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif GAL KAS KA PATARTUMET BUCIAU TIKRAI DEKINGA 4u.gif

Na as jau anksciau rasiau-pabandyk spaust tada,kai is tikro stabdytum.Pries perejas,jei matai pries tave vaziuojanti masina stabdo,kai vaikai isbega...Ten gana aiskiai matos.Tik vienam filmuke niekad nerasdavau kada paspaust blink.gif Per egza tie filmukai gerokai grubesni-aiskiau matos.Ir dar-gali det tas veleveles,kai tau atrodo reikia(gali ju pridet tikrai daugiau nei 2),bet negali klikint pastoviai-kompas uzskaitys kaip klaida ir ismes.
Atsakyti
PREMIUM, gal jau galim sveikinti?

As pagaliau ismokau hazardus,8 gruodzio testas thumbup.gif
Atsakyti