tai va, as irgi, kad nebutu per arti stengiausi, o jis sako nereikia taip apsukti, nes tada beveik i priespriesine isvaziuoji, bet gi as vaziuoju, jei tuscia priesais, o jei ne, tai tada arciau priparkuotu masinu, tai nezinau, kas cia tokio jau blogo 
 O jei is abieju pusiu priparkuota, tai irgi sake, kad reikia per viduri tada vaziuot, nebesilaikyt daugiau kaires. tai va.

Nu ka, kas teorija laikete, man reikia pasisakymu. Jau kaip nemegstu as tu hazardu daryti. Yra keli klipukai, surenku tasku tai 4/5, tai 3/5, tai 0/5. Jau kaip sunku atrodo. Nepaspaudi su pele ta sekunde, tai sakes. Nu vienu zodziu, ar einant testa laikyti klipukai buna tokie pat lygiai ar jau kitokie 
Siandien buvau atsisedusi uz vairo. Nu kazkaip streso labai daug. Vaikas mano rekti pradejo - dar daugiau streso. Liepe man eiti salin ir tetukui sestis
 Nu sunku atrodo, vairas neklauso... Bus matyt, kaip bus kita diena 

Siandien buvau atsisedusi uz vairo. Nu kazkaip streso labai daug. Vaikas mano rekti pradejo - dar daugiau streso. Liepe man eiti salin ir tetukui sestis
QUOTE(Sigitute @ 2010 01 13, 21:03)
Nu ka, kas teorija laikete, man reikia pasisakymu. Jau kaip nemegstu as tu hazardu daryti. Yra keli klipukai, surenku tasku tai 4/5, tai 3/5, tai 0/5. Jau kaip sunku atrodo. Nepaspaudi su pele ta sekunde, tai sakes. Nu vienu zodziu, ar einant testa laikyti klipukai buna tokie pat lygiai ar jau kitokie 
 Nu sunku atrodo, vairas neklauso... Bus matyt, kaip bus kita diena 
Ne,klipukai per egza visai kitokie.Daug aiskesni,is kart matos.O kai mokiaus is disko ir buvo vienas klipas kur niekad niekad net nepamatydavau kur tas hazard yra.Net mb parodziau(stazas 20 metu) ir tas nepamate.
O nera kur vaikiuka palikt-paciai ramiau butu,nneblaskytu.
                sigitute, tai nenorek, kad tik prisedai ir vairas jau klauso 
 darbo reikes ideti, kad pradetu klausyt, ilgainiui viskas susiguli ir visai kitaip kazkaip pasidaro, praktika svarbiausia, daug praktikos 
 pirma ismok masina valdyt, tada jau ir i gatve galesi lysti, kai jau nereikes galvot kuris pedalas yra kuris 
 O tavo dickis turbut nesuprato bajerio, ko cia mama tevo vietoj sedi 

del tu hazardu nepanikuok, bet ir ranka nenumok, vis bandyk, internete yra nemokamu klipuku, gal zinai, jei ne, tai galiu atgaminti kur buvau juos radusi
 Kad kuo ivairesniu pasipraktikuoti.
giega, tai kad nematet, gali but gal koks akmenukas ant kelio buvo pavyzdziui ar, duobe, arba posukis, nu kazkas tai turejo but vistiek
 o kokiam cia diske, gal ir as toki turiu? bet pas mane tai paskui budavo paaiskinama kur tas hazardas buvo.
Bet tikrai taip neaiskiai per testa nebuna, aisku reikia susikaupti ir nesiblaskyti.

del tu hazardu nepanikuok, bet ir ranka nenumok, vis bandyk, internete yra nemokamu klipuku, gal zinai, jei ne, tai galiu atgaminti kur buvau juos radusi
giega, tai kad nematet, gali but gal koks akmenukas ant kelio buvo pavyzdziui ar, duobe, arba posukis, nu kazkas tai turejo but vistiek
Bet tikrai taip neaiskiai per testa nebuna, aisku reikia susikaupti ir nesiblaskyti.
                Tai ten buvo 
 Autobusas isvaziuoja is sustojimo kitoj gatves pusej  
 Bet jau taip neaiskiai,kad tikrai niekad nematydavau 
 O diske irgi yra paaiskinimai.Bet specialiai daviau MB,idomu ar islaikytu jis,jei dabar kas duotu 

aciu mergeles, labai greitai ir operatyviai atsaket!! Super 
 dabar zinosiu, kad klipai kiti. premium, pamenu sios temeles pradzioje buvai nuorodu imetusi. einu i  prieki ir pasiknisiu ir uzsisaugosiu 
siandien musu planas eiti pasivazineti, kol vyresnelis bus mokykloje pora valandu

siandien musu planas eiti pasivazineti, kol vyresnelis bus mokykloje pora valandu
QUOTE(premium @ 2010 01 12, 14:10)
Sveikos, skubu pasidziaugti 
 Kadangi sniegas vakar nutirpo, nebuvo  Ketvirtas kartas garantavo, kaip sakoma 
 Eina sau, kaip akmuo nuo sirdien 
Na sekmes jums visoms, ir nepasiduokit
Na sekmes jums visoms, ir nepasiduokit
nU SAUNUOLE SVEIKINU LABAI!
JAU KIEK prisiklausiau kad cia visi tik n krto islaiko. Tai jau nusiteikus as is kokio 10.
pas mane letai viskas juda. na bet jau va issiunciau pagaliau popierius, gausiu gal jau gi ta L raide. Tartis reikes su instruktore, oganizuoti dukrytei aukle. Pradejau save spausti sakiau neisiu i kirpykla(nors jau laikas pries sventes buvo) kol neturesiu vienos vairavimo pamokos> O teorija prisizadejau sau iki gimadienio issilaikyti (liko3 men). Ziuresim kaip cia gausis...
Tiesa viena pamokele su MB turejau aikstelej. vajei kaip kreivai vaziuoju
                sveikutes 

as siandien issilaikiau teises

laimes pilnos kelnes,nes tikrai galvojau neislaikysiu

4 minor klaidos buvo

laimes pilnos kelnes,nes tikrai galvojau neislaikysiu
4 minor klaidos buvo
QUOTE(storulka 
 @ 2010 01 24, 01:57)
sveikutes