O cia rimtai pigesnis draudimas buna su tuom pass plus?
Mano ir auksines teises.As jau ir pamoku neskaiciuoju.Jau arteja egzas,bijot kasdien vis labiau pradedu
QUOTE(premium @ 2010 01 29, 18:27)
dadaida, as suprantu, kad juokauji, as irgi pajuokavau
o tai is kelinto karto tu islaikei? man bendrai su viskuo viskuo teisems isejo apie 1500
, jei ne daugiau, nezinau tiksliai labai, nes nuo pirmo neislaikymo nustojau skaiciuoti pamokas 
islaikiau is penkto karto
gal jau ir masina nusipirkai? as galvoju apie Honda Jazz
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2010 01 29, 19:09)
Mano ir auksines teises.As jau ir pamoku neskaiciuoju.Jau arteja egzas,bijot kasdien vis labiau pradedu
man tai sake kad pigesnis, treciadieni jau issius instruktore popierius kad gauciau sertifikata.
dadaida, neraudonuok, as irgi tik is 4, o tai praktiskai tas pats
ne, nepirkau dar masinos, ruosiames dabar i kelione, 3 savaitem po 3 savaiciu, tai ir taip islaidu daug ir siaip nelabai laiko yra. sakom, kai grisim, tada ziuresim. as zvairuoju i peugeot 307, bet dar nezinau tiksliai. pradziai irgi ziuresiu senesnes kokios mazdaug 2000-2003 kokiu
kad pigesnis draudimas su pass plus, tai tikrai, bet kiek tai nezinau, o kursai kiek kainuoja, gal tas ant to iseina, vat reiktu pasiskaiciuot, o gal ir apsimoka
bet kad naujo tai ten nieko nebeismokins, as jau vaziavus nemazai ir per lietu, ir per siega, ir nakti, na va, tiesa, tik motorway ne, bet ten labai panasu kaip dual cariageways gi
kad pigesnis draudimas su pass plus, tai tikrai, bet kiek tai nezinau, o kursai kiek kainuoja, gal tas ant to iseina, vat reiktu pasiskaiciuot, o gal ir apsimoka
QUOTE(premium @ 2010 01 29, 20:03)
dadaida, neraudonuok, as irgi tik is 4, o tai praktiskai tas pats
ne, nepirkau dar masinos, ruosiames dabar i kelione, 3 savaitem po 3 savaiciu, tai ir taip islaidu daug ir siaip nelabai laiko yra. sakom, kai grisim, tada ziuresim. as zvairuoju i peugeot 307, bet dar nezinau tiksliai. pradziai irgi ziuresiu senesnes kokios mazdaug 2000-2003 kokiu
bet kad naujo tai ten nieko nebeismokins, as jau vaziavus nemazai ir per lietu, ir per siega, ir nakti, na va, tiesa, tik motorway ne, bet ten labai panasu kaip dual cariageways gi 
pass plus turi buti maziausiai 6 valandos, bent jau man tai kaina ta pati kaip ir pries egza. as moku £25 uz valanda. as irgi buvau vaziavus ir nakti ir blogu oru. bet kai i isvaziavom i miesta per pati pika, tai man kojos drebejo
QUOTE(dadaida @ 2010 01 29, 19:14)
bet kai i isvaziavom i miesta per pati pika, tai man kojos drebejo
vis vaziuodavom kur nebudavo tiek tu masinu.
kaip idomiai
QUOTE(premium @ 2010 01 29, 19:03)
. as zvairuoju i peugeot 307, bet dar nezinau tiksliai. pradziai irgi ziuresiu senesnes kokios mazdaug 2000-2003 kokiu
O jei buni antras vairuotojas,juk ir draudimas pigiau buna
QUOTE(giega @ 2010 01 29, 20:56)
O jei buni antras vairuotojas,juk ir draudimas pigiau buna
pigiau pigiau draudimas
ogo kaip cia sunkiai jums sekasi, as lt. is antro karto islaikiau nes pirma kart aikstelej boksta nuverciau
ir maciau giega ivairiu saliu mamu pokalbiuos rasei, kad sunku teorija lt. (kadangi man ten uzdrausta ieit tai rasau cia)
QUOTE(coliuke @ 2010 02 02, 21:53)
ir maciau giega ivairiu saliu mamu pokalbiuos rasei, kad sunku teorija lt. (kadangi man ten uzdrausta ieit tai rasau cia)
O kas taves neileidzia i ivairias mamytes?Juk viesas forumas,tai kas kad kamm nors nepatinka kitokia nuomone
O as matai tik bilietus ziurejau,tai ten taip klaidu
QUOTE(giega @ 2010 02 02, 22:11)
O kas taves neileidzia i ivairias mamytes?Juk viesas forumas,tai kas kad kamm nors nepatinka kitokia nuomone
Ir labai daug klausimu su tais policininku mojavimais gatvej
Aisku ismokt galima viska,bet jei gyveni uk ir vaziuot i LT tik del teisiu issilaikymo,tai ir nematau prasmes 
as tai labai norejau i lt. o vyras sake ne nevaziuok nevaziuok tada sugalvojau kad noriu teises laikytis
kalbi apie reguliavima kur policininkas reguliuoja ar nea, sita tai buvau gerai ismokus dabar jau pamirsau, jau ziuriu kai pradejau vazinet, daznaiu savos taisykles gaunasi nei pagal teorija
QUOTE(coliuke @ 2010 02 02, 22:15)
kalbi apie reguliavima kur policininkas reguliuoja ar nea, sita tai buvau gerai ismokus dabar jau pamirsau, jau ziuriu kai pradejau vazinet, daznaiu savos taisykles gaunasi nei pagal teorija
Jo jo apie juos
O kad savos tai tikiu pilnai.Va as dar su instruktorium vazineju ir zinau ko nedarysiu tikrai kai pati viena isvaziuosiu
QUOTE(giega @ 2010 02 02, 22:18)
Jo jo apie juos
O kad savos tai tikiu pilnai.Va as dar su instruktorium vazineju ir zinau ko nedarysiu tikrai kai pati viena isvaziuosiu
(rankinio ant kiekvieno kampo neuztraukinesiu
)
as tai rankini uzsitraukiu ikalnej kokioj, ir jei matau kad uz manes stovi koks geresnes markes masiniukas, nes as pariedu atgal visad, nemoku taip kaip vyras staigiai, o cia mada yra privaryt masina vos ne prie bagazines kad jau su snukiu remias
QUOTE(coliuke @ 2010 02 02, 22:22)
as tai rankini uzsitraukiu ikalnej kokioj, ir jei matau kad uz manes stovi koks geresnes markes masiniukas, nes as pariedu atgal visad, nemoku taip kaip vyras staigiai, o cia mada yra privaryt masina vos ne prie bagazines kad jau su snukiu remias
nors dar vazineju viena pati kokius 4 menesius, ne visuose situacijuose jauciuosi saugi dar 
Mane instruktorius pamokino,kaip neuztraukus rankinio nepavaziuot atgal.Laikai ant stabdzio viena koja,o sankaba pakeli iki puses.Taip kad jau masina lygtai ir noretu pradet vaziuot.Tada atleidi stabdi ir spaudi gaza pamazu.Nu gal supratai kaip cia aiskinau,nes man vardino ka daryt realioj situacijoj,tai kazkaip lengva buvo