Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

smile.gif+2010 01 24, 00:57-->
QUOTE(storulka smile.gif @ 2010 01 24, 00:57)
sveikutes 4u.gif
as siandien issilaikiau teises assa.gif  assa.gif  assa.gif
laimes pilnos kelnes,nes tikrai galvojau neislaikysiu scare.gif
4 minor klaidos buvo yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

Kaip fainai, kazin ar as kada parsysiu tokia zinute unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinija @ 2010 01 26, 22:35)
Kaip fainai, kazin ar as kada parsysiu tokia zinute unsure.gif

aisku, parasysi mirksiukas.gif man irgi dar pries metus vairavimas mistika kazkokia atrode lotuliukas.gif Kaip MB visada sakydavo, visi gali, tai ir tu gali mirksiukas.gif Sekmes.
Atsakyti
Merginos,bandau uzsibukit vairavimo egza,bet ivedus centro pavadinima ismeta kad tokio negalime rasti,o toks yra tikrai,tas ju websaitas neveikia,kazkokia nesamone,ar kam buvo taip? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabyte00 @ 2010 01 27, 11:29)
Merginos,bandau uzsibukit vairavimo egza,bet ivedus centro pavadinima ismeta kad tokio negalime rasti,o toks yra tikrai,tas ju websaitas neveikia,kazkokia nesamone,ar kam buvo taip? verysad.gif

man atrodo kad lygtais ten reikia ivesti tik miesto pavadinima ax.gif pabandyk as tiksliai nebeatsimenu kaip ten reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dadaida @ 2010 01 27, 16:04)
man atrodo kad lygtais ten reikia ivesti tik miesto pavadinima  ax.gif pabandyk as tiksliai nebeatsimenu kaip ten reikia  blush2.gif

Jau uzsibukinau,bet buvo tik geguzes 19 unsure.gif ,reiks vis ilist ir bandyt pagaut gal kas nukanselins tai anksciau uzsibukinsiu. doh.gif
Atsakyti
sveikos vairuotojos 4u.gif
dabar esu atvazinejus 21 valanda ir dar nesu pasiruosus laikyti egzamina,ant durniaus nebent pabandyt,o va masciau,kaip lietuvoj turi 15 nupirktu valandu ir iskart eina i regitra laikyt g.gif tai ar as nemoksa ar visi kas like lt labai jau gabus?
Atsakyti
QUOTE(vikusia21 @ 2010 01 28, 20:21)
sveikos vairuotojos 4u.gif
dabar esu atvazinejus 21 valanda ir dar nesu pasiruosus laikyti egzamina,ant durniaus nebent pabandyt,o va masciau,kaip lietuvoj turi 15 nupirktu valandu ir iskart eina i regitra laikyt g.gif tai ar as nemoksa ar visi kas like lt labai jau gabus?

nelaikyk ant durniaus, labai jau brangiau kainuos lotuliukas.gif kas as irgi turbut nemoksa man prireike irgi labai daug pamoku, mano teises tai milijono vertos lotuliukas.gif
Atsakyti
Visu pirma cia yra gerokai sunkiau islaikyt.Cia ziuri i tooookias smulkmenas,i kurias lt net demesio neatkreiptu.Bet gal ir gerai,tikrai busim geros vairuotojos.O ne kaip LT issilaikai egza ir dar eini mokintis vazinet...
Atsakyti
as jau geriau ilgiau pavazinesiu,bet gatvej daug laisviau jausiuos thumbup.gif vat viena pazistama issilaike teises(papildomu neeme),tai visa laika taip isikibus i vaira buvo,kad sakes doh.gif as salia sedejau tai liepe i zenklus ziureti lotuliukas.gif
Atsakyti
jei neturi kas pamokina (tevas, brolis, vyras ir pan.), o vazineji tik su instruktoriumi, tas 18 valandu laaaabai mazai. As irgi nemoksu nemoksa, man apie 70-80 val. reikejo. vidurkis anglijoje yra apie 60 valandu, kai kam uztenka ir 40, kai kam ir 100 negana, cia man instruktorius taip sake is savo praktikos. dar skaiciau, kad kuo vyresnis zmogus, tuo daugiau pamoku gali prireikti. as nezinau, kaip galima islaikyti po 20valandu lt, turbut su draugais/tevais dar praktikuojasi, nes kiek teko girdeti, baigesi tie laikai, kai islaikes teises eini mokytis vairuoti, sugrieztino labai, eina zmones ir po 10 kartu laikyt biggrin.gif be to lt kitokios pamokos, nesicackina, pacia pirma pamoka i judria gatve isleidzia (cia man sese pasakojo, kuriai fantazija atsoko dar eiti i tas pamokas po to, nes nemokejo normaliai nei masinos valdyti, o cia dar aplinkui masinos zuja doh.gif ) tai va, gal labiau ten spaudzia ir greiciau del to gaunasi g.gif cia tik tokie pasvarstymai, tiksliai tai nzn. o kas del saves, tai manau pamoku turejau daug, bet dabar uztat patenkinta, ramiai jauciuosi ir tikrai gan gerai vairuoju cool.gif (kiek tai imanoma ka tik gavus teises biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(dadaida @ 2010 01 28, 18:26)
kas as irgi turbut nemoksa man prireike irgi labai daug pamoku, mano teises tai milijono vertos  lotuliukas.gif

kiek? uz milijona tai cia kokia 50000 pamoku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 28 sausio 2010 - 23:57
QUOTE(premium @ 2010 01 29, 00:02)
jei neturi kas pamokina (tevas, brolis, vyras ir pan.), o vazineji tik su instruktoriumi, tas 18 valandu laaaabai mazai. As irgi nemoksu nemoksa, man apie 70-80 val. reikejo. vidurkis anglijoje yra apie 60 valandu, kai kam uztenka ir 40, kai kam ir 100 negana, cia man instruktorius taip sake is savo praktikos. dar skaiciau, kad kuo vyresnis zmogus, tuo daugiau pamoku gali prireikti. as nezinau, kaip galima islaikyti po 20valandu lt, turbut su draugais/tevais dar praktikuojasi, nes kiek teko girdeti, baigesi tie laikai, kai islaikes teises eini mokytis vairuoti, sugrieztino labai, eina zmones ir po 10 kartu laikyt biggrin.gif be to lt kitokios pamokos, nesicackina, pacia pirma pamoka i judria gatve isleidzia (cia man sese pasakojo, kuriai fantazija atsoko dar eiti i tas pamokas po to, nes nemokejo normaliai nei masinos valdyti, o cia dar aplinkui masinos zuja doh.gif ) tai va, gal labiau ten spaudzia ir greiciau del to gaunasi g.gif cia tik tokie pasvarstymai, tiksliai tai nzn. o kas del saves, tai manau pamoku turejau daug, bet dabar uztat patenkinta, ramiai jauciuosi ir tikrai gan gerai vairuoju cool.gif (kiek tai imanoma ka tik gavus teises biggrin.gif )
Papildyta:

kiek? uz milijona tai cia kokia 50000 pamoku lotuliukas.gif

juokauju, tiek daug pamoku neprireike tongue.gif bet as irgi turbut kokias 80 turejau g.gif siaip neskaiciavau, nes ir pertrauka buvau padarius, o dar kiek egzaminai kainavo doh.gif dabar dar pasiemiau pass plus, tai paskui draudimas yra pigesnis, ten turi maziausiai buti 6valandos, as tiek turbut ir turesiu ax.gif
Atsakyti
dadaida, as suprantu, kad juokauji, as irgi pajuokavau biggrin.gif o tai is kelinto karto tu islaikei? man bendrai su viskuo viskuo teisems isejo apie 1500 doh.gif , jei ne daugiau, nezinau tiksliai labai, nes nuo pirmo neislaikymo nustojau skaiciuoti pamokas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 29 sausio 2010 - 18:30