Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

QUOTE(giega @ 2010 02 02, 22:31)
Mane instruktorius pamokino,kaip neuztraukus rankinio nepavaziuot atgal.Laikai ant stabdzio viena koja,o sankaba pakeli iki puses.Taip kad jau masina lygtai ir noretu pradet vaziuot.Tada atleidi stabdi ir spaudi gaza pamazu.Nu gal supratai kaip cia aiskinau,nes man vardino ka daryt realioj situacijoj,tai kazkaip lengva buvo ax.gif

jo jo as taip mokejau lt kai dyzeliuks buvo, o dabar kai benzas pagestu amzinai jei taip darau doh.gif
Atsakyti
o as niekada netraukiu rankinio blink.gif nereikalauja instruktore,tai su kojom visada stoviu.uztraukiu tik kai uzgestu arba prie stop zenklo(pas mus ju tik pora yra,visi kiti give way zenklai).tai nezinau ar per egzamina reikalauja ant kiekvieno kampo trauk g.gif reiks pasidomet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusia21 @ 2010 02 03, 20:12)
o as niekada netraukiu rankinio blink.gif nereikalauja instruktore,tai su kojom visada stoviu.uztraukiu tik kai uzgestu arba prie stop zenklo(pas mus ju tik pora yra,visi kiti give way zenklai).tai nezinau ar per egzamina reikalauja ant kiekvieno kampo trauk g.gif reiks pasidomet smile.gif

ant kiekvieno kampo rankinio tai tikrai nereikia tongue.gif bet kai sustoji prie perejos ar sviesoforo, tai tada jau reikalauja rankinio bigsmile.gif ir siaip jei ilgiau reikia stoveti tai rankinis nepamaisytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusia21 @ 2010 02 03, 19:12)

Sustojai ant raudonos-rankinis,sustojai prie perejos-butinai rankinis,sustojai siaip gatvej trafike daugiau nei 5 sek-rankinis.....Prisiparkavai-1.rankinis,2.ismeti begi,3.isjungi posukio signala....
Atsakyti
ogo blink.gif as tik sakau ikalnej jei stati uzsitraukiu jei reikia stovet aisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke @ 2010 02 03, 20:19)
ogo  blink.gif  as tik sakau ikalnej jei stati uzsitraukiu jei reikia stovet aisku  biggrin.gif

Tai uztai ir sakau,kad kai pati viena vaziuosiu su TEISEM,taip tikrai nedarysiu biggrin.gif O dabar stengiuos nepamirst,nes viena drauge 2 kart neuztrauke rankinio prie perejos per egza ir viskas-neislaike doh.gif
Atsakyti
nu geras blink.gif manes nepraso doh.gif dabar tai visur trauksiu ax.gif ale is vietos visa valanda judinsiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusia21 @ 2010 02 03, 18:12)

nereikia traukinet schmoll.gif uztrauki ikalnej, kai ilgiau prie sviesoforo stovi ir, aisku, kai prisiparkuoji, bent mano instruktorius irgi nereikalavo be reikalo jo traukyti. o kai uzgesti, is pradziu liepdavo uztraukti rankini, o paskui, i pabaiga visai kitaip mokino, kad greiciau butu ir be rankinio mirksiukas.gif tai kaip, klausiu, ir per egzamina netraukti man rankinio? sako nebutinai schmoll.gif tik rankini reikia uztraukti kai emergency stop darai. tikrai netikiu, kad vien del rankinio neuztraukimo neislaikytu egzamino, nebent atleidzia ir stabdzio pedala ir parieda truputi, tada tai jo... na, ir dar jei egzaminatorius lievas pasitaiko doh.gif o prie stop zenklo tai as niekad netraukiu, tik tiek, kad turi visada visiskai sustot g.gif ne esme cia tas rankinis.
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2010 02 04, 02:28)
nereikia traukinet schmoll.gif uztrauki ikalnej, kai ilgiau prie sviesoforo stovi ir, aisku, kai prisiparkuoji, bent mano instruktorius irgi nereikalavo be reikalo jo traukyti. o kai uzgesti, is pradziu liepdavo uztraukti rankini, o paskui, i pabaiga visai kitaip mokino, kad greiciau butu ir be rankinio mirksiukas.gif tai kaip, klausiu, ir per egzamina netraukti man rankinio? sako nebutinai schmoll.gif tik rankini reikia uztraukti kai emergency stop darai. tikrai netikiu, kad vien del rankinio neuztraukimo neislaikytu egzamino, nebent atleidzia ir stabdzio pedala ir parieda truputi, tada tai jo... na, ir dar jei egzaminatorius lievas pasitaiko doh.gif o prie stop zenklo tai as niekad netraukiu, tik tiek, kad turi visada visiskai sustot  g.gif ne esme cia tas rankinis.

rankinis reikalingas kad jei kas i jus atsitrenktu, nenuriedetumet i gatves viduri mirksiukas.gif taip ir gyvybe rankinis gali isgelbeti tau ar pesciajam tongue.gif
mam buvo kad masina sustojo prie perejos praleisti ir neuzsitrauke rankinio. tai jau pradejau eiti, o is galo atvaziuojanti masina trenkesi i ta kur sustojo. tai ta masina nuriedejo i perejos viduri doh.gif gerai kad dar nebuvau iki tiek nueju, tai spejau pasitraukti blink.gif
arba isivaizduokit judrioj sankryzoj jus nuriedat i viduri gatves g.gif cia kai stop zenklas yra, ne kai give way mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dadaida: 04 vasario 2010 - 10:26
QUOTE(dadaida @ 2010 02 04, 09:24)
rankinis reikalingas kad jei kas i jus atsitrenktu, nenuriedetumet i gatves viduri  mirksiukas.gif taip ir gyvybe rankinis gali isgelbeti tau ar pesciajam  tongue.gif
mam buvo kad masina sustojo prie perejos praleisti ir neuzsitrauke rankinio. tai jau pradejau eiti, o is galo atvaziuojanti masina trenkesi i ta kur sustojo. tai ta masina nuriedejo i perejos viduri  doh.gif gerai kad dar nebuvau iki tiek nueju, tai spejau pasitraukti  blink.gif
arba isivaizduokit judrioj sankryzoj jus nuriedat i viduri gatves  g.gif cia kai stop zenklas yra, ne kai give way  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Va va butent del to ir reikalauja.
O kaip ten per ta egza jos buvo nezinau,gal ir daugiau kokiu klaidu buvo,bet akcentavo butent neuztraukta rankini.Kaip man,kad per arti kitos masinos privaziavau-neislaikiau egzo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dadaida @ 2010 02 04, 08:24)
rankinis reikalingas kad jei kas i jus atsitrenktu, nenuriedetumet i gatves viduri  mirksiukas.gif

tai zinau, kam jis reikalingas biggrin.gif bet pagal situacija matai, nereikia visur ir visada jo traukyt. o tai jeigu koja ant stabdzio pedalo, tai ne tas pats? g.gif as ir nesakau, kad sustojus reikia jokio stabdzio nenaudoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 04 vasario 2010 - 14:58
Man pirma pamoka treciadieni. jau buvau. Nors instruktre sake kad pasisnekesim, gal siek tiek tik is vieos ajudesim. bet kaip brangiai man gaunasi verysad.gif pamoka 22 svarai. jei imu dvi 44 dukrytes prieziura apie 10 man skaitykit 60 svaru. Kiek jus mokat? ir po kiek val per savaite vazinejat? is pradziu mniau uzteks al valandos, bet kai as visai zalia tai 3 metus uztruksiu su 1 valanda isokti vaziuoti.
QUOTE(gabyte00 @ 2010 01 28, 14:34)
Jau uzsibukinau,bet buvo tik geguzes 19  unsure.gif ,reiks vis ilist ir bandyt pagaut gal kas nukanselins tai anksciau uzsibukinsiu. doh.gif

oh as kaip tik planuoju iki geguzes issilaikyti. Tai man gal irgi uzsibukinti dbr. As galvojau koki kova uzteks paskambinti

QUOTE(premium @ 2010 01 29, 19:27)
dadaida, as suprantu, kad juokauji, as irgi pajuokavau biggrin.gif o tai is kelinto karto tu islaikei? man bendrai su viskuo viskuo teisems isejo apie 1500 doh.gif , jei ne daugiau, nezinau tiksliai labai, nes nuo pirmo neislaikymo nustojau skaiciuoti pamokas biggrin.gif

oho. Manes tas pats laukia doh.gif
Atsakyti