Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

QUOTE(giega @ 2010 03 12, 13:16)
Tikra klaida tik 1 yra,bet spaust gali daugiau kartu,kada tau atrodo,kad reiktu.Kad ir 5-10 kartu.Ir per egza gali daug kartu spaust.Tie kiti neuzsiskaitys,svarbu pataikyt i ta kuri reikia biggrin.gif
Jau kazkada patarinejau,pabandyk spaust tada,lygtai istikro masina stabdytum.

doh.gif aaaa aisku dbr as galvojau kad svarbu visas klaidas pamatyti tai spaudziu ir kai zenkla pamatau ir sankryza ir zmones ir balas ir t.t.
o del tasku dar... tada tuos taskus gauni tik uz ta viena klaida? ir esme tik kaip greit sureguosi? jei laiku gausiu 5? visiska kause pasirodysiu, bet man susipainiojo viskas bet smagu kai pataria kazkas esu labai dekinga hi.gif
Atsakyti
Taip,taskus gausi tik uz ta tikra klaida.Bet geriau spaudinek prie visu balu,o vdrug praleisi tikraja mirksiukas.gif Atsimenu ten yra toks vienas filmukas,kur net mb rodziau ir tas nepamate,kur ta klaida blink.gif O kai pajausi,kad lengvai pamatai tuos hazard,galesi drasiai eit laikyt egza biggrin.gif As pati po 2 kartus erziurejau visus fimukus ir tiesiai is atostogu variau egzo laikyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2010 03 12, 13:36)
Taip,taskus gausi tik uz ta tikra klaida.Bet geriau spaudinek prie visu balu,o vdrug praleisi tikraja mirksiukas.gif Atsimenu ten yra toks vienas filmukas,kur net mb rodziau ir tas nepamate,kur ta klaida blink.gif O kai pajausi,kad lengvai pamatai tuos hazard,galesi drasiai eit laikyt egza biggrin.gif As pati po 2 kartus erziurejau visus fimukus ir tiesiai is atostogu variau egzo laikyt ax.gif

bet tai kaip idomiai, pas mane disce tik desimt blink.gif gerai kad cia maciau mergaites idejusios linka kur galima internete pasipraktikuoti, reikes pabandyti rolleyes.gif
Atsakyti
Nu, mergaites, uzsibukinau as testa balandzio 6 dienai 6 valandai vakaro unsure.gif Terija dar tik pasimokinau.. Sian isijungiau hazard CD, nu tai kolkas man ten tik moteriske pasakoja viska, idomu kiek pas mane cia tu klipu bus mastau.gif jauciu ir as gryba papjausiu.. mastau.gif

Kristijana, o kada laikai testa tu, atrodo irgi balandi? g.gif
Atsakyti
Klausykit, mergaites, o kaip ten per egzamina buna, issilaikai teorija, tada iskart darai hazard, ar lauki dar ko? mastau.gif Nes teorijai duotos 57min., o jeigu anksciau baigi, tai iskart ir sprendi ta hazard ar ne?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 03 16, 16:08)
Klausykit, mergaites, o kaip ten per egzamina buna, issilaikai teorija, tada iskart darai hazard, ar lauki dar ko? mastau.gif Nes teorijai duotos 57min., o jeigu anksciau baigi, tai iskart ir sprendi ta hazard ar ne?..  g.gif

Taip.Jei anksciau pabaigi klausimus,gali iskart sprest hazard.
Ir kai pabaigi hazard,iseini is tos klases,eini atsiimt dokumentu ir tau iskart pasako-islaikei ar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2010 03 16, 16:48)
Taip.Jei anksciau pabaigi klausimus,gali iskart sprest hazard.
Ir kai pabaigi hazard,iseini is tos klases,eini atsiimt dokumentu ir tau iskart pasako-islaikei ar ne 4u.gif

Nu as atsiprasau, kas as tokia vista, bet dar noriu paklausti, tai ten tas hazard iskart atsiranda ant ekrano po testo, ar reikia kam pasakyti, kad jau baigei ir tada tau paleidzia? mastau.gif Aciu 4u.gif

Susinervavau juodai, stabdo mano tie klipai is CD bash.gif: einu ieskot to linko, kur cia mergaite kazkuri buvo idejus ir bandysiu per interneta sprest..
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 03 16, 18:39)
Nu as atsiprasau, kas as tokia vista, bet dar noriu paklausti, tai ten tas hazard iskart atsiranda ant ekrano po testo, ar reikia kam pasakyti, kad jau baigei ir tada tau paleidzia? mastau.gif Aciu  4u.gif

Susinervavau juodai, stabdo mano tie klipai is CD bash.gif: einu ieskot to linko, kur cia mergaite kazkuri buvo idejus ir bandysiu per interneta sprest..

Ten kompas paleis tau.Kai pabaigsi klausimus,jei bus laiko dar gali pasitikrint ir kai jau viska padarai(ar laikas skirtas baigias)paspaudi ekrane nnuoroda.
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 03 16, 13:29)
Nu, mergaites, uzsibukinau as testa balandzio 6 dienai 6 valandai vakaro  unsure.gif Terija dar tik pasimokinau.. Sian isijungiau hazard CD, nu tai kolkas man ten tik moteriske pasakoja viska, idomu kiek pas mane cia tu klipu bus mastau.gif jauciu ir as gryba papjausiu.. mastau.gif

Kristijana, o kada laikai testa tu, atrodo irgi balandi?  g.gif

aha as balandzio 15 diena rolleyes.gif dar turiu laiko biskeli. Kaip tik mama atvaziuoja tai gales dukriuka priziuret as eisiu mokytis biggrin.gif o tu hazzard niekaip neismoksi . bet man tai nesamone biskeli jie. Specialiai ant vieno bandziau pagauti tuos 5 taskus zinau kuris tikrasis tas hazzard tai zinokit net ir zinant buna kad gaunu 3 ar 2 taskus. doh.gif
Papildyta:
tiesa vakar per vairavimo pamoka vos instrutores pusej veidrodelio nenumusiau blush2.gif
As kartais pagalvoju kaip LT pr menesi issilako teises blink.gif neimanomas reikalas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinija: 18 kovo 2010 - 18:06
man ir labai idomu kaip lietuvoj visiem 15 valandu vazinejimo ztenka g.gif su automatu tai gal gal,bet su paprasta,tai kaip is fantastikos skyriaus ax.gif
turiu klausima vairuojanciom,kada galima keisti begi is 4 tiesiai i 2?
Atsakyti
Labutis. Jungiuosi i jusu gretas 4u.gif pradejau laikytis teises ir as bet ne londone. Teorija issilaikiau , gan lengva ji is tikro.. liko pravaziavimas.. sestadieni pirma pamoka turesiu nors seip su draugu siek tiek pradejau vazinetis.. Skaiciau jusu komentarus ir labai dziaugiuosi kas jau issilaike tikiuosi ir mums taip pat pasiseks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusia21 @ 2010 03 18, 19:55)
man ir labai idomu kaip lietuvoj visiem 15 valandu vazinejimo ztenka g.gif su automatu tai gal gal,bet su paprasta,tai kaip is fantastikos skyriaus ax.gif
turiu klausima vairuojanciom,kada galima keisti begi is 4 tiesiai i 2?

na as pvz keiciu is 4 begio i antra pris zieda arba pries sukant i kaire kai nereikia visiskai sustoti ar praleisti nieko,o tik suletinti masina smile.gif
Atsakyti