nu nemanau kad anksti.. jau kaip ir laikas.... neislaikysiu tai neislaikysiu o seip jau viska moku.. atsibodo toms pamokoms leist pinigus
 nu nemanau kad anksti.. jau kaip ir laikas.... neislaikysiu tai neislaikysiu o seip jau viska moku.. atsibodo toms pamokoms leist pinigus  nors db gal tik karta i savaite vaziuoju..
 nors db gal tik karta i savaite vaziuoju..

gal labai issiilgstu
 gal labai issiilgstu  

o tu kiek laiko vazinejai ir kiek per ta laika pamoku turejai?
 o tu kiek laiko vazinejai ir kiek per ta laika pamoku turejai? Dideliausios sekmes, lauksim ziniu
 Dideliausios sekmes, lauksim ziniu   Man sian irgi vazinet, bet as labai sian tyngiu.. Nors kai nueinu ir pradedu vaziuot, tai man patinka..
 Man sian irgi vazinet, bet as labai sian tyngiu.. Nors kai nueinu ir pradedu vaziuot, tai man patinka..   Mano instruktorius labai grieztas, kalba ir kalba, bamba ir bamba, ar patikrinau veidrodeli, ar paziurejau, ar maciau ten toli masina, r pagalvojau apie dviratininka, ar matau ten pesciuosius, ar ziuriu i greiti, ar galeciau sureguot taip, kad sustociau staigiai, jeigu kas.. nu ir pan.. Bet man gerai, atsibosta, bet gerai, lavina mano budruma
 Mano instruktorius labai grieztas, kalba ir kalba, bamba ir bamba, ar patikrinau veidrodeli, ar paziurejau, ar maciau ten toli masina, r pagalvojau apie dviratininka, ar matau ten pesciuosius, ar ziuriu i greiti, ar galeciau sureguot taip, kad sustociau staigiai, jeigu kas.. nu ir pan.. Bet man gerai, atsibosta, bet gerai, lavina mano budruma   

kelinat valanda jei nepaslaptis?
 kelinat valanda jei nepaslaptis? drauge sestadieni issilaike cia egzamina,budama 32 savaites nescia.is trecio karto,bet svarbiausia,kad nepabijojo
 drauge sestadieni issilaike cia egzamina,budama 32 savaites nescia.is trecio karto,bet svarbiausia,kad nepabijojo  ir pas mus i kiema sita svente ateis
 ir pas mus i kiema sita svente ateis  

as neskaiciuoju tu pamoku nenoriu zinot kiek isleidziu
 as neskaiciuoju tu pamoku nenoriu zinot kiek isleidziu  bet pradejau kovo vidury kazkur taip 2, 3 pamokos per savaite.. po 2 val seip viskas gerai kiek moku daugiau neismoksi, svarbiausia saugiai. Nesakysiu aciu, bet sekmes man prireiks.. faina kad palaikot mergaites
 bet pradejau kovo vidury kazkur taip 2, 3 pamokos per savaite.. po 2 val seip viskas gerai kiek moku daugiau neismoksi, svarbiausia saugiai. Nesakysiu aciu, bet sekmes man prireiks.. faina kad palaikot mergaites   

sekmiaus rytoj..
 sekmiaus rytoj..  
  sveikutes..uzsukdavau pas jus paskaitinet kas ir kaip cia su tuo teisiu laikymu
 sveikutes..uzsukdavau pas jus paskaitinet kas ir kaip cia su tuo teisiu laikymu  ..tai bandau ryztis pagaliau pradeti..
 ..tai bandau ryztis pagaliau pradeti..  senai laikas..bet vis atidelioju ir priezasciu sugalvoju..
 senai laikas..bet vis atidelioju ir priezasciu sugalvoju..  
   ..nu bet reikia galu gale prisiversti..bet as kazkaip pati sau bereikalingai baime ivarineju ,jauciu..
 ..nu bet reikia galu gale prisiversti..bet as kazkaip pati sau bereikalingai baime ivarineju ,jauciu..  

sekmiaus rytoj..
 sekmiaus rytoj..  
  sveikutes..uzsukdavau pas jus paskaitinet kas ir kaip cia su tuo teisiu laikymu
 sveikutes..uzsukdavau pas jus paskaitinet kas ir kaip cia su tuo teisiu laikymu  ..tai bandau ryztis pagaliau pradeti..
 ..tai bandau ryztis pagaliau pradeti..  senai laikas..bet vis atidelioju ir priezasciu sugalvoju..
 senai laikas..bet vis atidelioju ir priezasciu sugalvoju..  

....
 ....  senai laikas
  senai laikas  
  pagaliau
  pagaliau  ishsilaikiau teises priesh pusmeti, bet tema vis dar likusi favoritese.. ka gi, tuomet tik sekmes belieka visoms palinketi
  ishsilaikiau teises priesh pusmeti, bet tema vis dar likusi favoritese.. ka gi, tuomet tik sekmes belieka visoms palinketi   

....
 ....  senai laikas
  senai laikas  
  pagaliau
  pagaliau  ishsilaikiau teises priesh pusemti, bet tema vis dar likusi favoritese.. ka gi, tuomet tik sekmes belieka visoms palinketi
  ishsilaikiau teises priesh pusemti, bet tema vis dar likusi favoritese.. ka gi, tuomet tik sekmes belieka visoms palinketi  
 aha..bandau pradeti i tas gretas stoti..
 aha..bandau pradeti i tas gretas stoti..  
   tikiuos,pasiseks..
 tikiuos,pasiseks..