Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

Sekmes pradedant vel smile.gif nu nemanau kad anksti.. jau kaip ir laikas.... neislaikysiu tai neislaikysiu o seip jau viska moku.. atsibodo toms pamokoms leist pinigus biggrin.gif nors db gal tik karta i savaite vaziuoju..
Atsakyti
cia tavo pirmas egzaminas?
as pastebejau,kad kuo ilgiau nevairuoju tuo geriausekasi blink.gif gal labai issiilgstu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusia21 @ 2010 05 01, 14:37)
cia tavo pirmas egzaminas?
as pastebejau,kad kuo ilgiau nevairuoju tuo geriausekasi blink.gif gal labai issiilgstu  mastau.gif

Vikusia, pries egza mensi atostogu pasiimk, kaip sviestu patepta tada eis viskas biggrin.gif

As tai sian prisiminiau, kad man pamoka, kazkaip labai tyngiu as siantien, istikro tai taaaaaai noreciau, kad jis man ta pamoka atsauktu, bet jei iki siol neatsauke, jau ir neatsauks.. Salta, nesinori niekur nosies is namu kist..

Kristinuca, mes laikysim kumscius uz tave thumbup.gif o tu kiek laiko vazinejai ir kiek per ta laika pamoku turejai?

Atsakyti
Kristunica Tau sekmes! Kaip smagu is pirmo karto issilaikyti butu! bigsmile.gif

As tai manevrus keikiu gun_rifle.gif Rytoj sake nevazinesim, skirsim daug laiko manevrams. Oi prakaituosiu. Man koja net tirpsta ant sankabos, kaip isitempus bunu. Stengiuos stengiuos, o neiseina verysad.gif
Atsakyti
Kristunica sekmes tau rytoj! Butinai uzbek papasakoti kaip sekesi! mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu mergaites, kaip sekasi jums, matau Kristinucai ryt didele diena bigsmile.gif Dideliausios sekmes, lauksim ziniu 4u.gif Man sian irgi vazinet, bet as labai sian tyngiu.. Nors kai nueinu ir pradedu vaziuot, tai man patinka.. biggrin.gif Mano instruktorius labai grieztas, kalba ir kalba, bamba ir bamba, ar patikrinau veidrodeli, ar paziurejau, ar maciau ten toli masina, r pagalvojau apie dviratininka, ar matau ten pesciuosius, ar ziuriu i greiti, ar galeciau sureguot taip, kad sustociau staigiai, jeigu kas.. nu ir pan.. Bet man gerai, atsibosta, bet gerai, lavina mano budruma biggrin.gif
Atsakyti
Kristinuca dideles sekmes rytoj egzamine biggrin.gif kelinat valanda jei nepaslaptis?
paskutiniu metu nelabai vazineju,nera noro,kraustausi,tai ir pinigu truksta doh.gif drauge sestadieni issilaike cia egzamina,budama 32 savaites nescia.is trecio karto,bet svarbiausia,kad nepabijojo biggrin.gif ir pas mus i kiema sita svente ateis lotuliukas.gif
Atsakyti
labutes nepykit kad taip ilgai nerasiau.. buvau lietuvoj skubiai keliom dienom nelaime atsitiko turejau atsaukt paskutines pamokas... nu siandien instruktorius surado laiko.. ryt puse 2 jau egzas... 12 val isvaziuojam su instruktorium paskutini kart pasiziuret kas kaip bet sake gerai vairuoju .. smile.gif as neskaiciuoju tu pamoku nenoriu zinot kiek isleidziu biggrin.gif bet pradejau kovo vidury kazkur taip 2, 3 pamokos per savaite.. po 2 val seip viskas gerai kiek moku daugiau neismoksi, svarbiausia saugiai. Nesakysiu aciu, bet sekmes man prireiks.. faina kad palaikot mergaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinuca @ 2010 05 10, 22:26)

4u.gif sekmiaus rytoj.. 4u.gif

blush2.gif sveikutes..uzsukdavau pas jus paskaitinet kas ir kaip cia su tuo teisiu laikymu rolleyes.gif ..tai bandau ryztis pagaliau pradeti.. blush2.gif senai laikas..bet vis atidelioju ir priezasciu sugalvoju.. doh.gif biggrin.gif ..nu bet reikia galu gale prisiversti..bet as kazkaip pati sau bereikalingai baime ivarineju ,jauciu.. unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VIGILIUKAS @ 2010 05 10, 21:53)
4u.gif sekmiaus rytoj.. 4u.gif

blush2.gif sveikutes..uzsukdavau pas jus paskaitinet kas ir kaip cia su tuo teisiu laikymu rolleyes.gif ..tai bandau ryztis pagaliau pradeti.. blush2.gif senai laikas..bet vis atidelioju ir priezasciu sugalvoju.. doh.gif  biggrin.gif ..nu bet reikia galu gale prisiversti..bet as kazkaip pati sau bereikalingai baime ivarineju ,jauciu.. unsure.gif  doh.gif

bigsmile.gif .... thumbup.gif senai laikas mirksiukas.gif
netyciom pastebejau, kad pazistami vardai i vairuotoju gretas bando istoti bigsmile.gif pagaliau 4u.gif ishsilaikiau teises priesh pusmeti, bet tema vis dar likusi favoritese.. ka gi, tuomet tik sekmes belieka visoms palinketi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yummy_Mummy: 10 gegužės 2010 - 23:30
QUOTE(Yummy_Mummy @ 2010 05 10, 23:10)
bigsmile.gif .... thumbup.gif  senai laikas mirksiukas.gif
netyciom pastebejau, kad pazistami vardai i vairuotoju gretas bando istoti bigsmile.gif  pagaliau 4u.gif  ishsilaikiau teises priesh pusemti, bet tema vis dar likusi favoritese.. ka gi, tuomet tik sekmes belieka visoms palinketi  mirksiukas.gif

biggrin.gif aha..bandau pradeti i tas gretas stoti.. blush2.gif lotuliukas.gif tikiuos,pasiseks.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu mane irgi mokytoja sake jau visai neblogai gatveje, tik sake labai jau nedrasiai. O i dual carriageway man is vis stresas buna... Na bet po biskiuka po biskiuka ir kaip nors iprasi,
Aisstute man irgi vis primena ar patikrinai dviratininkus, ir (as niekada nepaziuriu i veidrodeli pries stabdant, ) bet kai daznai sako, paskui isimeni labai greitai... smile.gif
Vienai mokinei i sikna nesenai ivaziavo. Pries pereja per greit sustabde. Pestysis isbego. Eina sau, kaip baisu. paskui bijociau uz vairo sest unsure.gif
Atsakyti