Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

QUOTE(premium @ 2009 04 30, 14:51)
sveikinu, digital, juk sakiau, kad nesunku ir nera ko bijot biggrin.gif

Aciu ax.gif Nesunku, bet vistiek jausmas kaip kad eiciau pas dantista tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2009 04 29, 19:16)
uz pirmas 10 mokejau is viso £50 svaru. Offeris buvo. O siaip valanda £20, bet jei perki blokais (ka as is darau) po 5 ar 10 valandu, gaunasi po £18 valanda smile.gif Cia mano mokykla http://www.1stchoicedriving.co.uk/  , cia North East Lincolnshire, bet jie buna ir kituose regionuose. ar bent jau tokiu paciu pavadinimu biggrin.gif

Hmmm manes uzsiprase4 27 svaru uz valanda, labai daug kazkodel. Blokas 12 valandu 300 svaru.

To Premium: gal turi koki telefono numeri, nes linke kur idejai nera jokiu kontaktu, tik info ir tai neatidaro man.

Dekui!

To digital: Sveikinu! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rahima: 01 gegužės 2009 - 13:45
QUOTE(rahima @ 2009 05 01, 12:44)
Hmmm manes uzsiprase4 27 svaru uz valanda, labai daug kazkodel. Blokas 12 valandu 300 svaru.

tai kad cia Lincolnshire mes, telefonai ten tikrai yra pasirinkus kontaktus, bet tau vis tiek per toli turbut, nezinau is kur esi. bet 27 tai cia jau tikrai kosmine kaina, tikiu, kad londone gali buti aukstesnes kainos, na bet ne tiek doh.gif geriausia panarsyti po interneta ir tikrai rasi pigiau mirksiukas.gif
net uzmeciau aki, kad tokie kaip AA Londone ima £24.
Atsakyti
Tik dabar pamaciau,kad cia ne Londone.
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2009 05 01, 14:33)
tai kad cia Lincolnshire mes, telefonai ten tikrai yra pasirinkus kontaktus, bet tau vis tiek per toli turbut, nezinau is kur esi. bet 27 tai cia jau tikrai kosmine kaina, tikiu, kad londone gali buti aukstesnes kainos, na bet ne tiek doh.gif geriausia panarsyti po interneta ir tikrai rasi pigiau mirksiukas.gif
net uzmeciau aki, kad tokie kaip AA Londone ima £24.

su AA valandos kaina yra £25 nebent iskarto mokesi uz 10 valandu ar daugiau ax.gif as vaziuoju su Red driving school ir moku £25 ax.gif ir kad pigiau tikrai nereiskia kad geriau mirksiukas.gif as vaziavau ir su kita pigesne mokykla, bet man nepatiko mirksiukas.gif
Atsakyti
maciau, bet tai dar geriau uz daugiau is karto moketi, bent jau man.
kokybe tai ne nuo mokyklos ir net ne nuo pinigu priklauso, o pas koki instruktoriu papulsi mirksiukas.gif Pasirinkus brangesne mokykla papult pas prastesni instruktoriu, aisku, tikimybe mazesne. Man siuo atveju pasiseke, instruktorius geras ir tikrai matau, kad tikrai isspaus is manes kiek imanoma, perku visada blokais, o kodel tureciau pirkaliot po viena g.gif ir dziaugiuosi mokedama vos po 18 svaru mirksiukas.gif Be to, normalu, kad sostine uzsikelusi kainas stipriai. Bet nereiskia, kad ten tave paruos geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2009 05 01, 18:33)
maciau, bet tai dar geriau uz daugiau is karto moketi, bent jau man.
kokybe tai ne nuo mokyklos ir net ne nuo pinigu priklauso, o pas koki instruktoriu papulsi mirksiukas.gif Pasirinkus brangesne mokykla papult pas prastesni instruktoriu, aisku, tikimybe mazesne. Man siuo atveju pasiseke, instruktorius geras ir tikrai matau, kad tikrai isspaus is manes kiek imanoma, perku visada blokais, o kodel tureciau pirkaliot po viena g.gif ir dziaugiuosi mokedama vos po 18 svaru mirksiukas.gif Be to, normalu, kad sostine uzsikelusi kainas stipriai. Bet nereiskia, kad ten tave paruos geriau mirksiukas.gif

as ir nesakiau kad brangesne mokykla tai jau ir paruos geriau doh.gif as sakiau kad man pigesne mokykla netiko, todel as pasirinkau brangesne ax.gif ir niekas nepraso taves moketi uz kiekviena pamoka atskirai bigsmile.gif bet man geriau moketi po biski nei £400 is karto ( cia uz 20 valandu, tada yra didesne nuolaida negu perkant 10 ax.gif )
o as gyvenu ne Londone bigsmile.gif
Atsakyti
o ko tokia sarkastiska ir pikta? argi as ka blogo pasakiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2009 05 01, 18:54)
o ko tokia sarkastiska ir pikta? argi as ka blogo pasakiau g.gif

as nepiktai cia 4u.gif man tik atrodo kad geriau biski brangiau sumoketi bet vazinetis su instruktorium kuris patinka bigsmile.gif beje mano instruktore moteris, turejau vyra instruktoriu, tai moteris daug draugiskesne ir pamokos su ja daug idomesnes ax.gif dar pastebejau kad brangesnese mokyklose masinos ir priklauso tai mokyklai o ne instruktoriams, tai jie gal ne taip bijo kad ivaziuosi kur nors ar atsitrenksi i koki medeli hihihi.gif (aisku nekalbu kad ivaziuot i kita masina ar taip kad pavojinga butu). o tuo tarpu kitas instruktorius su savo nuosava masina visa laika laike savo koja ant stabdziu, kad tik nepadaryciau ka nors ne taip ax.gif mane tai biski erzina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dadaida @ 2009 05 01, 21:11)
as nepiktai cia  4u.gif man tik atrodo kad geriau biski brangiau sumoketi bet vazinetis su instruktorium kuris patinka  bigsmile.gif beje mano instruktore moteris, turejau vyra instruktoriu, tai moteris daug draugiskesne ir pamokos su ja daug idomesnes  ax.gif dar pastebejau kad brangesnese mokyklose masinos ir priklauso tai mokyklai o ne instruktoriams, tai jie gal ne taip bijo kad ivaziuosi kur nors ar atsitrenksi i koki medeli  hihihi.gif (aisku nekalbu kad ivaziuot i kita masina ar taip kad pavojinga butu). o tuo tarpu kitas instruktorius su savo nuosava masina visa laika laike savo koja ant stabdziu, kad tik nepadaryciau ka nors ne taip  ax.gif mane tai biski erzina  blush2.gif

Aciu Rhima 4u.gif
Man instruktorius sake kad jo masina priklauso ne mokyklai o jam, nes mokykla kiekviena menesi atsiskaiciuoja uz masina, o ir uz kiekviena mokini instruktorius turi sumoketi mokyklai, gaunasi panasiai kaip dirba ant saves smile.gif
Atsakyti
sveikos, vakar man instruktorius sake, kad dar po 3-4 vaziavimu jau galesiu galvoti apie egzamina, tai tokia laiminga, pagaliau manevrus darau idealiai rolleyes.gif amziais susimakaluodavau, kur kada vaira sukti, bet ziurejau as video per youtube kaip daryti tuos manevrus, isikaliau, ir pagaliau iseina. Instruktorius apakes buvo is kur as cia taip moku, sakau, kad is filmuku blush2.gif tai netikejo... paskui sake jei padeda tai nenustok ziurejus ju. dar pasipraktikuoti judriose gatvese biskeli reikia ir uzmiescio keliuose, kur 70 greitis ir gal jau bandysiu tas teises gauti rolleyes.gif Tiesa, sake, kad po poros savaiciu gali keisti masina, is dabartines Ford i Peugeot, as tai manau, gal visai gerai pasipraktikuoti ir su kita, bet jei pries pat egzamina, tai gali ir visaip buti...
Kam masina priklauso, nesu tikra, bet atrodo, kad mokyklai. o instruktoriaus vyro norejau, irgi labai draugiskai bendraujam.
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2009 05 03, 12:33)
sveikos, vakar man instruktorius sake, kad dar po 3-4 vaziavimu jau galesiu galvoti apie egzamina, tai tokia laiminga, pagaliau manevrus darau idealiai rolleyes.gif amziais susimakaluodavau, kur kada vaira sukti, bet ziurejau as video per youtube kaip daryti tuos manevrus, isikaliau, ir pagaliau iseina. Instruktorius apakes buvo is kur as cia taip moku, sakau, kad is filmuku blush2.gif tai netikejo... paskui sake jei padeda tai nenustok ziurejus ju. dar pasipraktikuoti judriose gatvese biskeli reikia ir uzmiescio keliuose, kur 70 greitis ir gal jau bandysiu tas teises gauti rolleyes.gif Tiesa, sake, kad po poros savaiciu gali keisti masina, is dabartines Ford i Peugeot, as tai manau, gal visai gerai pasipraktikuoti ir su kita, bet jei pries pat egzamina, tai gali ir visaip buti...
Kam masina priklauso, nesu tikra, bet atrodo, kad mokyklai. o instruktoriaus vyro norejau, irgi labai draugiskai bendraujam.

kiek valandu jau pravaziavai?
Atsakyti