Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

O galima butu laikyti egzamina su ta pacia masinos marke kaip ir mokinausi? ax.gif Nes vistiek pripranti prie gabaritu pvz: mokinesi su maza masynite o per egza duoda didele sunku gi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2009 05 03, 13:25)
O galima butu laikyti egzamina su ta pacia masinos marke kaip ir mokinausi? ax.gif Nes vistiek pripranti prie gabaritu pvz: mokinesi su maza masynite o per egza duoda didele sunku gi doh.gif

tai ir laikysi su ta pacia masina ax.gif niekas tau neduos naujos, nebent instruktorius pasikeis masina pries tavo egzamina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dadaida @ 2009 05 03, 12:04)
kiek valandu jau pravaziavai?

oi, jau nemazai, 32 doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ajaz @ 2009 05 03, 12:25)

taip taip, su ta pacia, su kokia mokaisi ir vaziuoji laikyt, su instruktorium ir vaziuoji, paskui jis taves palaukia, kol baigi arba gali net vaziuoti ant galines sedynes, jei to nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dadaida @ 2009 05 03, 16:03)
tai ir laikysi su ta pacia masina  ax.gif niekas tau neduos naujos, nebent instruktorius pasikeis masina pries tavo egzamina  bigsmile.gif

dekui 4u.gif tiesiog nezinojau ir buvo idomu g.gif
Atsakyti
as islaikiau teorija yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
gal jau uzsirasei vairavimo egzaminui, Premium?
Atsakyti
sveikutes.man prastokai sekasi su anglu blush2.gif bet irgi noriu teisiu smile.gif gal galima laikiti LT kalba,ar rusu?zinau kad lenku kalboi jau yra,tai gal ir LT jau yra,tik niekaip negaliu surasti.SOS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dadaida @ 2009 05 09, 14:06)
as islaikiau teorija  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
gal jau uzsirasei vairavimo egzaminui, Premium?

sveikinu 4u.gif
ne, vairavimo testui dar neuzsirasiau, nes i LT vaziuosiu birzelio pradzioj trumpam, nezinau, ar iseis iki tol islaikyt, greiciausiai tik grizus. matai, instruktorius sake dar reikia 3-4 pamoku, o kai as galiu vaziuoti tik karta per savaite, tai issitempia man tas laikas doh.gif

QUOTE(fm1 @ 2009 05 09, 17:37)
sveikutes.man prastokai sekasi su anglu blush2.gif bet irgi noriu teisiu smile.gif gal galima laikiti LT kalba,ar rusu?

g.gif neisivaizduoju, nesidomejau. turbut reiketu skambint i vairavimo mokyklas ir klausinet, ar jie turi instruktoriu rusu ar lietuviu g.gif Ar tu cia del teorijos klausi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 09 gegužės 2009 - 21:26
QUOTE(fm1 @ 2009 05 09, 18:37)
sveikutes.man prastokai sekasi su anglu blush2.gif bet irgi noriu teisiu smile.gif gal galima laikiti LT kalba,ar rusu?zinau kad lenku kalboi jau yra,tai gal ir LT jau yra,tik niekaip negaliu surasti.SOS smile.gif

kiek ziurejau tai lietuviu kalba kad butu neradau ax.gif rusu man atrodo galima, bet nesu tikra g.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif Dadaida sveikinu 4u.gif
fm1 as kazkada irgi suabejojau savo anglu kalbos ziniom tai pasiklausinejau ar kas gali man padeti laikant teorija, maciau kazkada skelbimuose kad kazkokia moteris lietuve moko vairuoti, o laikant teorijos egzamina gali pasiimti verteja ( interpreter), ten dvla duoda numeri bet pati turi susitarti del kainos ir laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fm1 @ 2009 05 09, 17:37)

Sveikutes
As irgi laikausi teises cia UK(Londone)Teorija jau issilaikiau-is pirmo karto.Laikiau su verteja(rusu k)nes nepasitikejau savo anglu kalba.Sumokejau 80 svaru.Bet is tikro klausimai nera sunkus ir laisvai galejau issilaikyt pati,tereikia nusipirkt diska su bilietais(whsmit pard 10 svaru) ir truputi pasimokint.

Dabar laukia praktika.Dar irgi neuzsisakiau,mano instruktorius atostogauja pora sav.Bet as pravaziavau toki kaip mokyklini egzamina.Susitariau visai su kitu instruktorium,kuris turi egzaminatoriaus licenzija ir pravaziavau.Jis viska zymejo ir ziurejo,kaip per tikra egza.Padariau tris mazas klaidas.Vadinas galiu eit laikyt rimto egzo.

O visoms kurios nori turet teises-sekmes.Tikrai nera sunku ar labai sudetinga.
Atsakyti
jo,klausiau del teorijos.turiu road signs diska(tik abejoju kad reikalingas) ir hazard perception.o kokiu dar reikia tai net neisivaizdoju,parde tik tokius dave rolleyes.gif kaip lb kalbanciai anglu lotuliukas.gif bet istikruju jauciosios kaip invalide verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fm1 @ 2009 05 10, 01:13)
jo,klausiau del teorijos.turiu road signs diska(tik abejoju kad reikalingas) ir hazard perception.o kokiu dar reikia tai net neisivaizdoju,parde tik tokius dave  rolleyes.gif kaip lb kalbanciai anglu lotuliukas.gif bet istikruju jauciosios kaip invalide verysad.gif

Nenusimink, jei labai noresi tikrai islaikysi, pasiziurek internete visokiu saitu yra, as kai mokiaus tai viena kazkokia knyga vyras nupirko su testais o gale atsakymai buvo, ir paskui instruktoriaus klausinejau, bet kaip kazkas minejo testas nera sunkus, dideliausios sekmes tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(digital @ 2009 05 10, 01:21)
Nenusimink, jei labai noresi tikrai islaikysi, pasiziurek internete visokiu saitu yra, as kai mokiaus tai viena kazkokia knyga vyras nupirko su testais o gale atsakymai buvo, ir paskui instruktoriaus klausinejau, bet kaip kazkas minejo testas nera sunkus, dideliausios sekmes tau 4u.gif

As visada vadovaujuosi savo sukurta taisykle nors ir negrazu taip sakyti bet as galvoju juk dar ir ne tokie ziopliai issilaiko tongue.gif
Atsakyti