Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

QUOTE(fm1 @ 2009 05 09, 23:13)
jo,klausiau del teorijos.turiu road signs diska(tik abejoju kad reikalingas) ir hazard perception.o kokiu dar reikia tai net neisivaizdoju,parde tik tokius dave  rolleyes.gif kaip lb kalbanciai anglu lotuliukas.gif bet istikruju jauciosios kaip invalide verysad.gif

Va va to Hazard ir reikia.Ten yra teorijos klausinai.ir yra tokie filmukai.Jie buna egzamine.Bet visai kitokie,bet jei esme suprasi,tai nebus sunku.Is 75 galinu surinkau 60(maziausia 43 atrodo)
Jei turi ta diska,butinai perziurek.
Atsakyti
Sveikinu PREMIUM 4u.gif as jau senai domejausi ir del teorijos ir del vairavimo.bet as esu siaurinei,tai kaskaip keistokai pas mus cia.pietinei lengviau viskas.o Londone dar paprasciau.ir verteja gauti paprasciau pas jus.is visu mano pazistamu as gal vienintele neturiu teisiu ax.gif tai kad pasiduomet ner pas ka schmoll.gif nezinau kokiu da cd reikia pirkti.sekmes jums visiems laikant mirksiukas.gif ir man irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fm1 @ 2009 05 10, 14:28)
Sveikinu PREMIUM 4u.gif as jau senai domejausi ir del teorijos ir del vairavimo.bet as esu siaurinei,tai kaskaip keistokai pas mus cia.pietinei lengviau viskas.o Londone dar paprasciau.ir verteja gauti paprasciau pas jus.is visu mano pazistamu as gal vienintele neturiu teisiu ax.gif tai kad pasiduomet ner pas ka schmoll.gif nezinau kokiu da cd reikia pirkti.sekmes jums visiems laikant mirksiukas.gif ir man irgi smile.gif

Labukas. O kur tu Siaurinej? Cia gal Siaurinej Airijoj? Nes as siuo metu irgi esu uzsidegusi del teisiu laikymo , tai MB bendradarbis airis turi va laikytis ir zadejo paklausineti del lietuviu kalbos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fm1 @ 2009 05 10, 14:28)
bet as esu siaurinei,tai kaskaip keistokai pas mus cia.pietinei lengviau viskas.o Londone dar paprasciau.ir verteja gauti paprasciau pas jus.

as irgi ne Londone, Grimsby yra salies rytuose. Nemanau, kad pas jus yra sunkiau biggrin.gif Visur tas pats - tie patys klausimai, ta pati tvarka. Na, del verteju gali buti, kad sunkiau nei Londone g.gif Is ko as teorija mokiausi, buvau idejusi nuoroda tu disku, kazkur temos 1-2 psl.
Atsakyti
QUOTE(Tiomama @ 2009 05 10, 16:30)
Labukas. O kur tu Siaurinej? Cia gal Siaurinej Airijoj? Nes as siuo metu irgi esu uzsidegusi del teisiu laikymo , tai MB bendradarbis airis turi va laikytis ir zadejo paklausineti del lietuviu kalbos  smile.gif

blush2.gif Jau supratau..... ax.gif
Atsakyti
jo,esu siaurinei Airijoi,Newry smile.gif cia lenku tai kiek duse geidzia biggrin.gif tai dave man linku beliakiek,bet viskas lenkiskai blink.gif jai nesunku tai nepamirsk apie mane bigsmile.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(fm1 @ 2009 05 10, 20:31)
jo,esu siaurinei Airijoi,Newry smile.gif cia lenku tai kiek duse geidzia biggrin.gif tai dave man linku beliakiek,bet viskas lenkiskai blink.gif jai nesunku tai nepamirsk apie mane bigsmile.gif aciu

O as visai salia Newry gyvenu, Warrenpoint miestelyje smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos!!!!As irgi vis pagalvoju apie teises, bet viena kliutis- kalba.Bet ziuriu rasot, kad visai nesunku islaikyti teorija, gal pakalus zodzius ir imanoma butu. blush2.gif
Atsakyti
as laikiau teises airijoje,anglu kalba,cos fluent in english ax.gif tai teoriniam teste padariau 2 klaidas is rodos 6 galimu,bet vairavimo egza tai tik trecia karta pavyko islaikyti,jau buvau praradus vilti,nors tikrai nebuvau bloga vairuotoja,tiesiog airiams kitaip nei lietuvoj reikia,bet sakyciau su ju igudziais ir vairavimo stiliumi,tai jiems tik prie arkliu gryzti.man geriau mokytis buvo is knygu o ne is dvd, nes galejau ir antastej pasizymeti,ir lengviau isivaizduoti viska,kaip parasyta ant lapo buvo,bent jau man smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isimylejus: 12 gegužės 2009 - 18:55
sveikute.as irgi is knygos db mokausi.bet turiu tik theory test.kokiu dar reikia tureti teorija islaikiti? g.gif zinai,man irgi lengviau is knygu,labiau suprantu ko is manes norima smile.gif bet per egza tau per ausines klausius uzduoda ar kaip knygoi-rasoma?noreciau kad pasidalintu savo patirtim apie egza truputi placiau.mano testu knygoi yra atsakimai ir galioja nuo 1rugsejo 2008m,ar tinka?aciu is anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fm1 @ 2009 05 17, 11:42)
sveikute.as irgi is knygos db mokausi.bet turiu tik theory test.kokiu dar reikia tureti teorija islaikiti? g.gif zinai,man irgi lengviau is knygu,labiau suprantu ko is manes norima smile.gif bet per egza tau per ausines klausius uzduoda ar kaip knygoi-rasoma?noreciau kad pasidalintu savo patirtim apie egza truputi placiau.mano testu knygoi yra atsakimai ir galioja nuo 1rugsejo 2008m,ar tinka?aciu is anksto smile.gif

tai sakai is knygos aiskiau g.gif biggrin.gif Kad atrodo visai ne taip supranti, kaip tas testas atrodo biggrin.gif Per ausines niekas nieko neklausines tikrai, testas susideda is 2 daliu - testo ir hazard perception klipu. Todel man lengviau mokintis buvo is disku, nes testo klausimai diske, is kuriu mokaisi, yra lygiai tokie patys ir testo metu mirksiukas.gif Jeigu turi testus knygoj, tai tas pats kaip ir diske, bet jei mokaisi is paprasto Highway codo, tai tada kaip tik daugiau maisaties. O hazard perception tik is knygos tikrai neismoksi, reikia praktikuotis ziurit situacijas.
As mokiausi is 2008-2009 metu disku, gal jau yra nauju? Pasidomek, jei yra nauju, is ju ir mokykis, jei ne - tiks ir 2008-2009 metu.
Gal dabar aiskiau?
Atsakyti
Sveikute smile.gif nupirkau diska,jai klausimai lygei tokie patis,tai as nesimokydama i puse ju atsakiau biggrin.gif tiesiog thumbup.gif aciu.
Turiu pranesima Tiomamai,kad Portadowne yra teorijos laikymas lietuviu kalboi.Bet maniciau kad labiau bus maisaties,mokaisi anglu,o laikai lietuviu.
Atsakyti