Įkraunama...
Įkraunama...

Rudoji juosta ant pilvo ir vaikiuko lytis

Apklausa: Ar pasitvirtino senolių išmintis (947 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(l-aura @ 2009 02 24, 23:47)
pas sesę buvo juosta - gimė mergaitė, aš jos neturiu visai kol kas - bet kas bus dar nežinau..  g.gif

nesupratau.
Prie ko cia sese su juosta?
Juostos...ka ..uzkreciamos?
Atsakyti
turejau labai ryskia juosta ir turiu mergyte, manau cia dar vienas is serijos, jei pilvas apvalus, jei valgai saldziai, ar jei nestume metu esi labai grazi tai.... netikiu tokiais dalykais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.133 @ 2009 02 22, 08:38)
jei gimsta dvynukai, turi buti dvi juostos.
Jos eina per isorines koju ir ranku puses...o ant krutines isryskeja uzrasas"adidas"

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aciu uz pakelta nuotaika thumbup.gif...
Ne visi supranta tamstos juoda jumora, bet jis nerealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif... zaviuosi ir dziaugiuosi, kad dar yra tokiu zmoniu su tokiu islavintu jausmu thumbup.gif.... Tai dovana, kuri ne kiekvienam duota... Auksciausia klase!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzina: 25 vasario 2009 - 16:16
Pirmą kartą girdžiu tokį lyties spėjimo metodą. Nu bet mano abu bernai, ir juostos abu nėštumus buvogana ryškios, tai mažu tiesa g.gif
Atsakyti
Juostos neturejau, bet gime berniukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš turiu dukrą ir sunų bet abu kartus jokios juostos nebuvo matyti.
Atsakyti
Man irgi cia mitais kvepia..Abiems kartais juostos buvo, ir gime dukros..Bet esu tu juostu maciusi ir ant sunus auginanciu mamu pilvu.. ax.gif
Atsakyti
pas mane juosta vos vos matyti, blanki, neplati. as laukiuosi dvynuku, kazin ka senoliu ismintis apie tai sako... ir dar poreles smile.gif
o blondino teorija irgi kol kas nepasitvirtino, nera juostu ant koju ir ant krutines joks uzrasas neryskeja... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet kaip nuotaika pakele ta teorija, aciu thumbup.gif
net stirju ne vienos neturiu visame kune...
Atsakyti
Pas mane buvo ryški juosta-ir supuoju dukrytę smile.gif tikrai mitas......
Atsakyti
As taip pat manau, kad cia mitas, kaip ir visi kiti, kur kalbama apie pilvo forma. smile.gif
Atsakyti
Pas mane buvo juosta. Turiu berniuka smile.gif
Atsakyti
Buvo juosta neryski. Turiu dukryte.
Papildyta:
QUOTE(blondinas Nr.135 @ 2009 02 25, 00:24)
nesupratau.
Prie ko cia sese su juosta?
Juostos...ka ..uzkreciamos?

Uzkreciamos. KA nezinojot???
Ja ypatingai greitai uzsikreciama komentuojant su tokia ironija thumbup.gif
Gali buti, kad jau uzsikretet ir jus drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti