Įkraunama...
Įkraunama...

Rudoji juosta ant pilvo ir vaikiuko lytis

Apklausa: Ar pasitvirtino senolių išmintis (947 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
siaip ta juosta buna visoms nestukems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 11 11, 12:04)
Atsitiko taip, kad aną nėštumą turėjau labai ryškią tą rudąją arba "negro" juostą. Nuo pat pilvuko pačios apačios iki pat krūtinės vidurio, o dabar jau 28-a savaitė ir jokios juostos  blink.gif
Beieškodama info internete, kaip čia su tom juostom, radau, kad laukiamasi berniuko, juosta būna ryški, o kai mergaitės blanki, arba jos nebūna visai. Tokia senolių išmintis. Pirmą kartą man labai atitiko, bet dabar pirmas echo tyrimas rodo berniuką, o jokios juostos nematyti. Tai ir pasidarė įdomu, ar kiek nors pagrįsta ta senolių išmintis 4u.gif

Pas mane buvo labai riski ta juosta ir pilvukas astrios formos, visi pozymiai, kad gims berniukas, o gime mergyte bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mane buvo labai ryški vadinama "linea negra", ir turiu nuostabų sūnų. O mano draugė turi dukrytę ir vaikščiojo su lygiai tokio pat ryškumo dryžium kaip ir aš. Senolių išmintį gerbiu, bet šiuo atveju manau, kad tai tik sutapimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinikė @ 2008 11 14, 20:28)
Aš turiu du sūnelius, o jokios juostos per pilvą nebuvo  schmoll.gif
Taigi senolių išmintis nepasitvirtino  tongue.gif

Pas mane ryski juosta buvo, o gime skirtingi 3 vaikai, netikiu tom pasakom tikrai mitas
Atsakyti
Pirmus du kartus net nesimate, trecia karta labai ryski buvo-
o turiu gathering.gif berniukus. Mitas .
Atsakyti
pas mane buvo ryski juosta-turiu mergyte wub.gif
Atsakyti
mitas. buvo ryski su abiem-o lytis skirtinga.
Atsakyti
Turejau labai ryskia, dar ir dabar neisnykus. O turiu dukryte. g.gif
Atsakyti
Pirmą kart girdžiu tokį dalyką ir tikrai galvoju, kad čia mitas
Atsakyti
Per pirma nestuma-labai ryski juosta buvo,per antra-blankesne-turiu 2mergytes.Tad cia tikra nesamone is to sprest apie lyti doh.gif
Atsakyti
Mitas. Turiu ir mergytę ir berniuką. Juostos neikada nebuvo. smile.gif
Atsakyti
Su berniuku neturėjau juostos, su mergaite turėjau ax.gif tongue.gif
Papildyta:
suprantu, kad norėtum mergytės, nes pati turiu berniuką, ir antru nestuke.gif lb laukiau mergaitės, tai ieškojau visokios info ir skaičiavimus dariau visokiausius, kad atspėčiau lytį ir t.t. ir netikėdavau jei "apskaičiuodavo", kad bus berniukas lotuliukas.gif
bet manau, kad nuo mūsų čia mažiausiai priklauso hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luna*: 27 lapkričio 2008 - 11:37