Turėjau ryškią juotą ir turiu sūnuką

Labai ryški juosta o rezultatas - dukra

Pas man buvo ryški juosta, gimė mergytė

Turim du sūnelius. Kai laukiausi pirmojo - juosta buvo ryški, tamsi ir vaikiukas gimė juodais plaukučiais, toks tamsiukas. Su antruojku, kai laukiausi juosta buvo vos vos matoma, ir gimė blondiniukas - baltapūkis.

Turejau ryskia juosta, o dabar supuoju dukryte
Ir isvis is visu savo nestumo pozymiu, pagal bobutes tureciau tureti berniuka, taciau supuoju nuostabia dukryte

Ir isvis is visu savo nestumo pozymiu, pagal bobutes tureciau tureti berniuka, taciau supuoju nuostabia dukryte

QUOTE(Puccha @ 2008 11 11, 10:04)
Atsitiko taip, kad aną nėštumą turėjau labai ryškią tą rudąją arba "negro" juostą. Nuo pat pilvuko pačios apačios iki pat krūtinės vidurio, o dabar jau 28-a savaitė ir jokios juostos
Beieškodama info internete, kaip čia su tom juostom, radau, kad laukiamasi berniuko, juosta būna ryški, o kai mergaitės blanki, arba jos nebūna visai. Tokia senolių išmintis. Pirmą kartą man labai atitiko, bet dabar pirmas echo tyrimas rodo berniuką, o jokios juostos nematyti. Tai ir pasidarė įdomu, ar kiek nors pagrįsta ta senolių išmintis

Beieškodama info internete, kaip čia su tom juostom, radau, kad laukiamasi berniuko, juosta būna ryški, o kai mergaitės blanki, arba jos nebūna visai. Tokia senolių išmintis. Pirmą kartą man labai atitiko, bet dabar pirmas echo tyrimas rodo berniuką, o jokios juostos nematyti. Tai ir pasidarė įdomu, ar kiek nors pagrįsta ta senolių išmintis

mano atveju neatitiko

neturejau jokio dryzio ant pilvo ir turiu berniuka

Aš su pirmu berkiuku turėjau labai ryškią juostą, po to dar pusmetį ji neišnyko. O su antru berniuku - nė dėmelės nebuvo. Todėl daug kas ir galvojo, kad nešioju mergytę. Vis gi, tai buvo berniukas

QUOTE(Tinkutė @ 2008 11 27, 20:43)
Turim du sūnelius. Kai laukiausi pirmojo - juosta buvo ryški, tamsi ir vaikiukas gimė juodais plaukučiais, toks tamsiukas. Su antruojku, kai laukiausi juosta buvo vos vos matoma, ir gimė blondiniukas - baltapūkis. 

Nors juosta buvo tamsi ir labai ryški mano merga gimė plika

ta juosta atsiranda del hormonu pokycio, del to ir jos ryskumas visoms nevienodas... dar kazkur skaiciau kad nuo odos tipo priklauso

Pas mane jokiu juostu nebuvo, o gime berniukas...
Na neturejau ryskios juostos o gime sunus
Turejau ryskia, bet siaura juosta, gime dukryte