Įkraunama...
Įkraunama...

Rudoji juosta ant pilvo ir vaikiuko lytis

Apklausa: Ar pasitvirtino senolių išmintis (947 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Turėjau ryškią juotą ir turiu sūnuką thumbup.gif
Atsakyti
Labai ryški juosta o rezultatas - dukra wub.gif
Atsakyti
Pas man buvo ryški juosta, gimė mergytė smile.gif
Atsakyti
Turim du sūnelius. Kai laukiausi pirmojo - juosta buvo ryški, tamsi ir vaikiukas gimė juodais plaukučiais, toks tamsiukas. Su antruojku, kai laukiausi juosta buvo vos vos matoma, ir gimė blondiniukas - baltapūkis. biggrin.gif
Atsakyti
Turejau ryskia juosta, o dabar supuoju dukryte mirksiukas.gif
Ir isvis is visu savo nestumo pozymiu, pagal bobutes tureciau tureti berniuka, taciau supuoju nuostabia dukryte tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 11 11, 10:04)
Atsitiko taip, kad aną nėštumą turėjau labai ryškią tą rudąją arba "negro" juostą. Nuo pat pilvuko pačios apačios iki pat krūtinės vidurio, o dabar jau 28-a savaitė ir jokios juostos  blink.gif
Beieškodama info internete, kaip čia su tom juostom, radau, kad laukiamasi berniuko, juosta būna ryški, o kai mergaitės blanki, arba jos nebūna visai. Tokia senolių išmintis. Pirmą kartą man labai atitiko, bet dabar pirmas echo tyrimas rodo berniuką, o jokios juostos nematyti. Tai ir pasidarė įdomu, ar kiek nors pagrįsta ta senolių išmintis 4u.gif

mano atveju neatitiko ax.gif
neturejau jokio dryzio ant pilvo ir turiu berniuka 4u.gif beje, ir pilvo forma buvo ne tokia,kaip, kad bubutes sako, bus tikrai berniukas ar mergaite, tai va, tokie tie ekspertai tongue.gif
Atsakyti
Aš su pirmu berkiuku turėjau labai ryškią juostą, po to dar pusmetį ji neišnyko. O su antru berniuku - nė dėmelės nebuvo. Todėl daug kas ir galvojo, kad nešioju mergytę. Vis gi, tai buvo berniukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinkutė @ 2008 11 27, 20:43)
Turim du sūnelius. Kai laukiausi pirmojo - juosta buvo ryški, tamsi ir vaikiukas gimė juodais plaukučiais, toks tamsiukas. Su antruojku, kai laukiausi juosta buvo vos vos matoma, ir gimė blondiniukas - baltapūkis.  biggrin.gif

Nors juosta buvo tamsi ir labai ryški mano merga gimė plika lotuliukas.gif
Atsakyti
ta juosta atsiranda del hormonu pokycio, del to ir jos ryskumas visoms nevienodas... dar kazkur skaiciau kad nuo odos tipo priklauso g.gif
Atsakyti
Pas mane jokiu juostu nebuvo, o gime berniukas...
Atsakyti
Na neturejau ryskios juostos o gime sunus
Atsakyti
Turejau ryskia, bet siaura juosta, gime dukryte smile.gif
Atsakyti