Įkraunama...
Įkraunama...

Rudoji juosta ant pilvo ir vaikiuko lytis

Apklausa: Ar pasitvirtino senolių išmintis (947 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
ryski juosta,rezultatas berniukas thumbup.gif
Atsakyti
pas mane buvo gan ryski ruda juosta ir turiu berniuka smile.gif
Atsakyti
pas mane taip pat buvo tokia ryskoka ir stai turiu nuostabu suneli blush2.gif
Atsakyti
g.gif pirma karta apie tai girdziu, na buvo pas mane juosta, bet nezinau ar riski, b et suneli turiu tongue.gif
Atsakyti
Pas mane ilga ir labai ryški - turiu mergaitę wub.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif linija ryski buna nuo hormonu sankaupos ir melanino issiskyrimo. Abu nestumus turejau laaaaaaabai ryskias juostas, po pirmojo ji pranyko, o dabar nezinau kaip bus, bet turiu dvi nuostabias dukrytes ax.gif
Atsakyti
matyt kad mitas,netikiu as tokiais dalykais...pas mane buvo gan ryski o gime mergyte wub.gif wub.gif
Atsakyti
per 1 nestuma buvo labai ryski juosta rezultatas berniukas, per 2 nestuma labai ryski juosta rezultatas mergyte

maziau tikekit mitais o laukit kada gims mazas stebuklelis, o nesvarbu ar berniukas ar mergyte svarbu SVEIKAS
Atsakyti
Manau mitas,
Per visus tris nestumus buvao laaaaabai ryskios juostos g.gif ,turiu tris grazuoles pupas.

Atsakyti
Ir pas mane buvo ryski juosta-gime mergyte, o po gimdymo nz kodel bet pilvas buvo kaip po soliariumo-rudas(labai), tai gyt nesuprasdavo, pati balta, o visas pilvas rudas ir ilgai jis laikesi(rudumas), kol isbluko, tai taip ir liko misle kodel g.gif
Atsakyti
pas mane buvo vos matomas dryziukas, o turiu suneli ax.gif
Atsakyti
turejau labai ryskia juosta-gime mergaite, dabar pasak gydytoju laukiuos berniuko- juostos nera bigsmile.gif
Atsakyti