Įkraunama...
Įkraunama...

Rudoji juosta ant pilvo ir vaikiuko lytis

Apklausa: Ar pasitvirtino senolių išmintis (947 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Kazin kaip cia su ta senoliu ismintimi smile.gif Man gal anksti pradejo rysketi juosta ant pilvuko, bet daktare sake, kad greiciausiai turesim dukryte thumbup.gif Dar prisimenu, kai drauge laukiasi, tai oho kokio ryskumo juosta buvo, bet va, ir mergytes susilauke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 11 11, 11:04)
Atsitiko taip, kad aną nėštumą turėjau labai ryškią tą rudąją arba "negro" juostą. Nuo pat pilvuko pačios apačios iki pat krūtinės vidurio, o dabar jau 28-a savaitė ir jokios juostos  blink.gif
Beieškodama info internete, kaip čia su tom juostom, radau, kad laukiamasi berniuko, juosta būna ryški, o kai mergaitės blanki, arba jos nebūna visai. Tokia senolių išmintis. Pirmą kartą man labai atitiko, bet dabar pirmas echo tyrimas rodo berniuką, o jokios juostos nematyti. Tai ir pasidarė įdomu, ar kiek nors pagrįsta ta senolių išmintis 4u.gif

g.gif Labai idomu.
Atsakyti
na su primu jokios juostos nebuvo ir turiu suneli su situo irgi jokios juostos nera, bet ka turesim ti nezinom, nors speju pati, kad berniuka, nes labai jau pnasus nestumai labai smile.gif
Atsakyti
gana ryski ta juosta, gime mergyte ax.gif
Atsakyti
Su pirmu buvo ryskesne juosta-gime berniukas,su antru blankesne-gime mergaite ax.gif
Atsakyti
Kai laukiausi pirma kart, juosta buvo labai ryski- gime dukryte.
Dabar laukiuosi, neturiu jokios juostos, uztat pilvukas pukeliais apaugo stipriai (ziema gi biggrin.gif ) - turesiu mergyte vel smile.gif
Atsakyti
mano juosta buvo tikrai ryski ir gime mergyte ax.gif
Atsakyti
mano abu kartus buvo ryski ir po gimdymo ilgai laikesi. Pirmas berniukas, antra- mergaite. Manau, ta juosta neturi nieko bendra su busimo vaiko lytimi
Atsakyti
Manu cia mitas,turejau gan ryskia juosta,o gime vienu metu mergyte ir berniukas biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes, na as turejau ryskia ryskia juosta dar ir dabar kolkas yra ir gime sunelis, taciau drauge taip pat turejo labai ryskia pagimde dukryte ax.gif tei nzn kur cia tiesa blush2.gif
Atsakyti
Na pas mane labai ryski juosta, net ir dabar ji neisnyksta, o gime sunelis wub.gif
Atsakyti
Pirmą nėštumą juosta buvo labai ilga ir ryški. Gimė dukra. Antrojo nėštumo metu irgi buvo ryški juosta (tiesa, ji dar nelabai spėjo išnykti po pirmojo nėštumo) ir vėl gimė mergytė.
Atsakyti