Įkraunama...
Įkraunama...

Rudoji juosta ant pilvo ir vaikiuko lytis

Apklausa: Ar pasitvirtino senolių išmintis (947 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Puccha @ 2008 11 11, 12:04)
Atsitiko taip, kad aną nėštumą turėjau labai ryškią tą rudąją arba "negro" juostą. Nuo pat pilvuko pačios apačios iki pat krūtinės vidurio, o dabar jau 28-a savaitė ir jokios juostos  blink.gif
Beieškodama info internete, kaip čia su tom juostom, radau, kad laukiamasi berniuko, juosta būna ryški, o kai mergaitės blanki, arba jos nebūna visai. Tokia senolių išmintis. Pirmą kartą man labai atitiko, bet dabar pirmas echo tyrimas rodo berniuką, o jokios juostos nematyti. Tai ir pasidarė įdomu, ar kiek nors pagrįsta ta senolių išmintis 4u.gif

pas mane buvo ryski juosta, o rezultatas- dukryte lotuliukas.gif
Atsakyti
Juosta turiu gana ryskia,bet va kas pilvelyje gyvena suzinosiu tik po gimdymo ax.gif paziuresim ta senoliu ismintis man pasitvirtins ar ne g.gif blush2.gif
Atsakyti
As irgi turiu pegmentine juosta. Nezinau, kas gims smile.gif irgi suzinosiu tik po gimdymo. Siaip as ta juosta turejau visa gyvenima, tik dabar gal biskiuka patamsejo.
Skaiciau, kad tas pegmentas neturi rysio su vaiko lytim. Kuo tamsesne moters oda is prigimties, tuo ta juosta bus tamsesne.
Dar sako, kad jei plaukuotumas padidejes, tai berniukas gims. As kazkaip visa gyvenima "plika" vaikstau. Paziuresim, kas cia gims man. ir kaip tie pozymiai atitnka realybe smile.gif
Atsakyti
Pas mane nebuvo juostos isvis, atsirado tik po gimdymo blink.gif o gime sunus...
Atsakyti
neisejo balsuot-per abu gimdymus turejau ryskias juostas, bet pirmas sunus, o antroji dukryte biggrin.gif g.gif tokios senoliu 'ismintys' man labai abejotinos, nes jei kokia bobule taip pasake, tai nesuprantu prie ko cia senoliu ismintis? doh.gif
Atsakyti
Kai laukiausi dukrytės juosta buvo gana ryški, o kai laukiausi sūnelio- vos vos matėsi.
Atsakyti
juosta buvo labai ryski, o turiu dukryte tongue.gif
Atsakyti
o as neturejau tos juostos, o gime berniukas ax.gif
Atsakyti
as iki siol ja turiu,nors per nestuma ji buvo didesne ir tamsesne,gyme berniukas,o pas pazystama nera juostos, jai per exo sake,kad bus mergycka,bet tikriausiai sutapimas tai,ne lb tikiu tokiais dalykais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutea @ 2008 11 13, 12:57)
Turejau juosta ir gana ryskai ir gime mergyte....
Siaip esu girdejusi kad lyti nusako per kuria bambos puse pasuka juosta, nes bent jau man tiesiai per bamba nejo o ejo i kaire puse.. O berniuko belaukiant turetu but per desine... ax.gif

taip, ir aš taip girdėjau mirksiukas.gif ir man ejo per kaire puse ir buvo labai ryški drinks_cheers.gif gimė mergytė.
Atsakyti
turejau ryskia juosta ir per pati viduri ejo , turim mergyte wub.gif tad manau cia mitas nuo organizmo gal priklauso 4u.gif
Atsakyti
Pas mane visa nestuma buvo ryski juosta ir turime mazaji vyruka cool.gif wub.gif
Atsakyti