Įkraunama...
Įkraunama...

Rudoji juosta ant pilvo ir vaikiuko lytis

Apklausa: Ar pasitvirtino senolių išmintis (947 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
I-mas nes tumas ryski juosta , ilgai buvo- sunus smile.gif II-as nestumas ryski juosta, dar tebera, bet ir visa oda lyg tamsesne- dukra smile.gif Kiek tame tiesos nezinau
Atsakyti
Kažkur skaičiau, jog kai būsimoji mamytė labai kūda, mažas riebalų sluoksnis, tai įtakoja ryškios negro juostos atsiradimą...
nežinau kiek tame tiesos, bet mano atveju tai tikrai tinka- per pirmą nėštumą turėjau labai ryškią juostą-gimė mergaitė.
dabar jokios juostos nėra, gydytojai pranašauja berniuką lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doviljana: 18 vasario 2009 - 16:51
Rudosios juostos ryskumas priklauso nuo moters odos pegmentacijos. Juodaodziu moteru juostos buna labai ryskios. Vaiko lyties tai neparodo
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2009 02 18, 18:49)
Kažkur skaičiau, jog kai būsimoji mamytė labai kūda, mažas riebalų sluoksnis, tai įtakoja ryškios negro juostos atsiradimą...
nežinau kiek tame tiesos, bet mano atveju tai tikrai tinka- per pirmą nėštumą turėjau labai ryškią juostą-gimė mergaitė.
dabar jokios juostos nėra, gydytojai pranašauja berniuką  lotuliukas.gif

pas mane buvo ryški juosta visdelto gimė berniukas smile.gif nemanau kad juosta leme lyti schmoll.gif
Papildyta:
dar ir dabar pas mane ira smile.gif
Atsakyti
Per pirma nestuma turejau ruda juosta ir gime mergyte smile.gif , dabar vel tokia pati juosta, o gydytojai prognozuoja berniuka biggrin.gif
Atsakyti
Juosta buvo ir gan ryski, o dabar supuoju suneli smile.gif
Atsakyti
turejau seip gan ryskia juosta turiu berniuka smile.gif
dabar jokios juostos nera....prognoze echosk..mergyte thumbup.gif
tikekimes taip ir bus ax.gif
Atsakyti
pas mane buvo labai ryski juosta ir turiu mergaite,dar ir dabar likus ta juosta,cia nelabai aisku kaip su tom juostom ir vaiko lytim smile.gif
Atsakyti
turejau labai ryskia juosta, dar po gimdymo kokius puse metu ji buvo, bet turiu mergyte mirksiukas.gif
Atsakyti
tutejau ryskia juosta gyme berniukas smile.gif antra karta irgi buvo ryskia juosta gyme mergyte tongue.gif
Atsakyti
pas mano zmona buvo tokia plati sviesi juosta nuo galvos iki uzpakalio...gime seskas
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.133 @ 2009 02 20, 20:50)
pas mano zmona buvo tokia plati sviesi juosta nuo galvos iki uzpakalio...gime seskas

Zoofilas tu, blondine.
Atsakyti