As du kartus jau neislaikiau ir manau dabar jau darysiu pertrauka iki pavasario, nes jei neugebejau islaikyti geru oru, tai per leda ir sniega tikrai tik pinigus ismesiu.
QUOTE(Kelmukas @ 2008 11 25, 12:35)
tai per leda ir sniega tikrai tik pinigus ismesiu.
Per leda, sutinku - sunku butu, bet per sniega, ypac ryte, kai dar nespeta nuvalyti gatviu - super. Mano pavyzdys ta irodo
Vaziuoji leciau
O mano VP jau pagamintas, ryt leksiu pasiimt
QUOTE(Nimbamedė @ 2008 11 25, 13:26)
sveikos visos
va, neseniai aš jau grįžau iš pirmosios savo praktikos pamokos
instruktorius sakė aš gabi, ir gerai man sekėsi(kur tau nesiseks kai tėtis jau mane tiek išmuštravojo su mašina)
tik va, labai noriu pavažinėti dar mokomojoj aikštelėj, pasipraktikuoti kaip įsukinėti, įvažiuoti ir pan. na suprantat
taigi labai norėčiau jūsų paklausti, kur VILNIUJE būtų galima rasti tokią aikštelę, nes nežinau 
Vilniuje yra uz Sauletekio aikstele, 1 val - 10 lt. bet man ten patinka nors ir nera apsvietimo
Papildyta:
QUOTE(Kelmukas @ 2008 11 25, 14:35)
Perfekta, as ir taip jauciuosi, kazkaip kyla minciu kad kvailesniu uz mane jau ir nebegali buti
As du kartus jau neislaikiau ir manau dabar jau darysiu pertrauka iki pavasario, nes jei neugebejau islaikyti geru oru, tai per leda ir sniega tikrai tik pinigus ismesiu.
QUOTE(rasyte_ @ 2008 11 25, 12:39)
Per leda, sutinku - sunku butu, bet per sniega, ypac ryte, kai dar nespeta nuvalyti gatviu - super. Mano pavyzdys ta irodo
Vaziuoji leciau
, liniju nesimato
kas man buvo super, nes daznai megdavau persirikuoti per istisine linija. Taip kad auksciau nosi ir pirmyn
Vaziuoji leciau
nos liniju nesimato, bet visi taisykles zinom, o ypac regitrininkai kada tos istisines linijos buna, taip, kad taisykles lieka taisyklem nors ju ir nesimato
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 25, 13:28)
nos liniju nesimato, bet visi taisykles zinom, o ypac regitrininkai kada tos istisines linijos buna, taip, kad taisykles lieka taisyklem nors ju ir nesimato 
Na as ir neskatinu nesilaikyt taisykliu, norejau parasyt, kad ziema nera taip jau sunku laikyti, kaip atrodo.
QUOTE(perfekta @ 2008 11 25, 13:43)
Vilniuje yra uz Sauletekio aikstele, 1 val - 10 lt. bet man ten patinka nors ir nera apsvietimo 
o tarkim savaitgali ten daug mašinų būna?ar kaip? na tvarkos aš nežinau, ir net neįsivaizduoju
P.S kažkada ankščiau vadinau bepročiais tuos, kurie užsirašo vairavimui žiemos metu-aną dieną kai užsnigo, susimąsčiau kad pati dabar tarp tokių esu
QUOTE(Nimbamedė @ 2008 11 25, 16:53)
o tarkim savaitgali ten daug mašinų būna?ar kaip? na tvarkos aš nežinau, ir net neįsivaizduoju
P.S kažkada ankščiau vadinau bepročiais tuos, kurie užsirašo vairavimui žiemos metu-aną dieną kai užsnigo, susimąsčiau kad pati dabar tarp tokių esu
bet sako geriau išmoksta vairuoti tie, kurie besimokydami patiria ekstremalias sąlygas-sniegą, ledą ir pan. bet gi ir sunku vairuoti taip 
As irgi manau kad verta pavairuoti ziema, bent jau tikrai nepakenks
Jei kalbant apie linijas tai net susimasciau...va rasyte raso kad megdavo kirsti istisine, pas mane ta pati problema bet mano instruktorius sako kol neismoksiu ju nekirsti tai apie egza geriau negalvoti
QUOTE(Princess-Vip @ 2008 11 26, 15:43)
Mergaites o jeigu masinoj nera to mazo langelio,pagal ka orientuotis???
Man atrodo Regitros mašinose visose yra
Mergytės, nemažai čia ryt mūsų laikančių Regitroj, laikykim kumščius viena už kitą
Laikysim butinai
o as einu sestadieni, jau dabar negera darosi
Del langeliu tai man atrodo visose masinose jie yra
o as va galvoju kaip ten su sviesom, dirza aikstelej reikia but atsisegus o sviesas reikia issijungti?
QUOTE(perfekta @ 2008 11 26, 16:19)
Laikysim butinai
o as einu sestadieni, jau dabar negera darosi
Del langeliu tai man atrodo visose masinose jie yra
o as va galvoju kaip ten su sviesom, dirza aikstelej reikia but atsisegus o sviesas reikia issijungti? 
Man istruktorius sakė geriau viską daryt taip kaip ir gatvėj, t.y. būt su įjungtom šviesom, su diržu
aš jau stresuoju, dar šiandien sesuo neišlaikė, tai visai ištižau