Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

Perfekta, as ir taip jauciuosi, kazkaip kyla minciu kad kvailesniu uz mane jau ir nebegali buti unsure.gif
As du kartus jau neislaikiau ir manau dabar jau darysiu pertrauka iki pavasario, nes jei neugebejau islaikyti geru oru, tai per leda ir sniega tikrai tik pinigus ismesiu.
Atsakyti
QUOTE(Kelmukas @ 2008 11 25, 12:35)
tai per leda ir sniega tikrai tik pinigus ismesiu.

Per leda, sutinku - sunku butu, bet per sniega, ypac ryte, kai dar nespeta nuvalyti gatviu - super. Mano pavyzdys ta irodo bigsmile.gif
Vaziuoji leciau thumbup.gif , liniju nesimato thumbup.gif kas man buvo super, nes daznai megdavau persirikuoti per istisine linija. Taip kad auksciau nosi ir pirmyn thumbup.gif

O mano VP jau pagamintas, ryt leksiu pasiimt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimbamedė @ 2008 11 25, 13:26)
sveikos visos 4u.gif va, neseniai aš jau grįžau iš pirmosios savo praktikos pamokos bigsmile.gif  instruktorius sakė aš gabi, ir gerai man sekėsi(kur tau nesiseks kai tėtis jau mane tiek išmuštravojo su mašina) biggrin.gif  tik va, labai noriu pavažinėti dar mokomojoj aikštelėj, pasipraktikuoti kaip įsukinėti, įvažiuoti ir pan. na suprantat 4u.gif  taigi labai norėčiau jūsų paklausti, kur VILNIUJE būtų galima rasti tokią aikštelę, nes nežinau unsure.gif

Vilniuje yra uz Sauletekio aikstele, 1 val - 10 lt. bet man ten patinka nors ir nera apsvietimo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kelmukas @ 2008 11 25, 14:35)
Perfekta, as ir taip jauciuosi, kazkaip kyla minciu kad kvailesniu uz mane jau ir nebegali buti unsure.gif
As du kartus jau neislaikiau ir manau dabar jau darysiu pertrauka iki pavasario, nes jei neugebejau islaikyti geru oru, tai per leda ir sniega tikrai tik pinigus ismesiu.

verysad.gif Pasirodo ne viena as...bet del pertraukos su tavim nesutinku, kaip rodo mano pavyzdys, po pertraukos dar blogiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2008 11 25, 12:39)
Per leda, sutinku - sunku butu, bet per sniega, ypac ryte, kai dar nespeta nuvalyti gatviu - super. Mano pavyzdys ta irodo bigsmile.gif
Vaziuoji leciau thumbup.gif , liniju nesimato thumbup.gif kas man buvo super, nes daznai megdavau persirikuoti per istisine linija. Taip kad auksciau nosi ir pirmyn thumbup.gif

nos liniju nesimato, bet visi taisykles zinom, o ypac regitrininkai kada tos istisines linijos buna, taip, kad taisykles lieka taisyklem nors ju ir nesimato cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 25, 13:28)
nos liniju nesimato, bet visi taisykles zinom, o ypac regitrininkai kada tos istisines linijos buna, taip, kad taisykles lieka taisyklem nors ju ir nesimato cool.gif

Na as ir neskatinu nesilaikyt taisykliu, norejau parasyt, kad ziema nera taip jau sunku laikyti, kaip atrodo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2008 11 25, 13:43)
Vilniuje yra uz Sauletekio aikstele, 1 val - 10 lt. bet man ten patinka nors ir nera apsvietimo ax.gif

o tarkim savaitgali ten daug mašinų būna?ar kaip? na tvarkos aš nežinau, ir net neįsivaizduoju blush2.gif

P.S kažkada ankščiau vadinau bepročiais tuos, kurie užsirašo vairavimui žiemos metu-aną dieną kai užsnigo, susimąsčiau kad pati dabar tarp tokių esu blink.gif lotuliukas.gif bet sako geriau išmoksta vairuoti tie, kurie besimokydami patiria ekstremalias sąlygas-sniegą, ledą ir pan. bet gi ir sunku vairuoti taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimbamedė @ 2008 11 25, 16:53)
o tarkim savaitgali ten daug mašinų būna?ar kaip? na tvarkos aš nežinau, ir net neįsivaizduoju blush2.gif

P.S kažkada ankščiau vadinau bepročiais tuos, kurie užsirašo vairavimui žiemos metu-aną dieną kai užsnigo, susimąsčiau kad pati dabar tarp tokių esu blink.gif  lotuliukas.gif  bet sako geriau išmoksta vairuoti tie, kurie besimokydami patiria ekstremalias sąlygas-sniegą, ledą ir pan. bet gi ir sunku vairuoti taip doh.gif

As irgi manau kad verta pavairuoti ziema, bent jau tikrai nepakenks mirksiukas.gif O del aiksteles tai as vaziavau sestadieni apie 14 val tai be manes vazinejo dar dvi masinytes thumbup.gif
Jei kalbant apie linijas tai net susimasciau...va rasyte raso kad megdavo kirsti istisine, pas mane ta pati problema bet mano instruktorius sako kol neismoksiu ju nekirsti tai apie egza geriau negalvoti doh.gif tai dabar iskyla klausimas kokiu lygiu reikia vairuoti kad jau galima butu eiti i egza, juk taip vairuoti kaip jis as gal temokesiu po geru metu praktikos verysad.gif tai kur tada tas kriterijus kad jau esu pasiruosusi sturmuoti regitra? g.gif
Atsakyti
Mergaites o jeigu masinoj nera to mazo langelio,pagal ka orientuotis???
Atsakyti
QUOTE(Princess-Vip @ 2008 11 26, 15:43)
Mergaites o jeigu masinoj nera to mazo langelio,pagal ka orientuotis???

Man atrodo Regitros mašinose visose yra smile.gif
Atsakyti
Mergytės, nemažai čia ryt mūsų laikančių Regitroj, laikykim kumščius viena už kitą blush2.gif
Atsakyti
Laikysim butinai 4u.gif o as einu sestadieni, jau dabar negera darosi verysad.gif Del langeliu tai man atrodo visose masinose jie yra g.gif o as va galvoju kaip ten su sviesom, dirza aikstelej reikia but atsisegus o sviesas reikia issijungti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2008 11 26, 16:19)
Laikysim butinai 4u.gif o as einu sestadieni, jau dabar negera darosi verysad.gif Del langeliu tai man atrodo visose masinose jie yra g.gif o as va galvoju kaip ten su sviesom, dirza aikstelej reikia but atsisegus o sviesas reikia issijungti? g.gif

Man istruktorius sakė geriau viską daryt taip kaip ir gatvėj, t.y. būt su įjungtom šviesom, su diržu ax.gif
aš jau stresuoju, dar šiandien sesuo neišlaikė, tai visai ištižau doh.gif nesitikiu išlaikyt iš pirmo karto schmoll.gif
Atsakyti