Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(Princess-Vip @ 2008 11 27, 10:45)
Labuka,antradieni atsiemu VP jeeeeee:))
mergaites laikau kumscius uz jus thumbup.gif

Saunuole thumbup.gif
O taip bijojai mirksiukas.gif
O kur pasakojimas g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Aš ir jau grįžau verysad.gif aikštelėj viską idealiai padariau, išvažiavom į miestą, maršrutas lengvas, bet grįštant persirikiuodama iš pirmos į antrą juostą kaip ir užkišau kitai mašinai (aš stabdelėjau, bet pagal instruktorių vairą kairėn pasukau, bet aš iš to strioko neatsimenu) ir viskas, egzaminas neišlaikytas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Princess-Vip @ 2008 11 27, 12:45)
mergaites laikau kumscius uz jus thumbup.gif

Sveikinam 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(liutuke.m @ 2008 11 27, 14:05)
Aš ir jau grįžau  verysad.gif aikštelėj viską idealiai padariau, išvažiavom į miestą, maršrutas lengvas, bet grįštant persirikiuodama iš pirmos į antrą juostą kaip ir užkišau kitai mašinai (aš stabdelėjau, bet pagal instruktorių vairą kairėn pasukau, bet aš iš to strioko neatsimenu) ir viskas, egzaminas neišlaikytas  doh.gif

Na, nenusimink, svarbu kad viska gerai pravaziavai, vadinasi iki silaikyto egzo jau nedaug ir liko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2008 11 27, 12:26)
Na, nenusimink, svarbu kad viska gerai pravaziavai, vadinasi iki silaikyto egzo jau nedaug ir liko 4u.gif

Ašarą nubraukiau ir viskas, ne pasaulio pabaiga, yra ir baisesnių dalykų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2008 11 27, 14:41)
Ašarą nubraukiau ir viskas, ne pasaulio pabaiga, yra ir baisesnių dalykų  mirksiukas.gif

uzjauciu unsure.gif turiu nuojauta,kad rytoj ir tu mane paguosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2008 11 27, 14:31)
uzjauciu unsure.gif  turiu nuojauta,kad rytoj ir tu mane paguosi biggrin.gif

Geriau neturėk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2008 11 27, 14:41)
Ašarą nubraukiau ir viskas, ne pasaulio pabaiga, yra ir baisesnių dalykų  mirksiukas.gif

Vat as irgi nerandu ramybes...ir vis darbe pagalvoju ar verta cia tiek nervu ir minciu i tai sudeti, juk gyvenime yra daug svarbesniu dalyku ax.gif
Atsakyti
Įdomu kaip sekėsi tai kitai merginai kur šiandien laikė g.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2008 11 27, 17:59)
Įdomu kaip sekėsi tai kitai merginai kur šiandien laikė  g.gif

O tu dar zadi imti papildomu pries kita vairavima? g.gif As vis mastau kiek cia man dar pinigeliu reiks toms pamokoms doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2008 11 27, 17:05)
Geriau neturėk  mirksiukas.gif

vakar,man atrodo, ir tu panasiai jauteisi smile.gif dabar dar valandike pasimakalavau su vyro masina darbo aikstelej,o ji gerokai didesne, parkuotis ne visai tiksliai gaunas...Bet apsiraminau,kad pasikartojau viska. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2008 11 27, 16:01)
O tu dar zadi imti papildomu pries kita vairavima? g.gif As vis mastau kiek cia man dar pinigeliu reiks toms pamokoms doh.gif

Jei vyras spės sutvarkyti mašiną tai su juo pasimokinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2008 11 27, 09:49)
  O as laikau rytoj,viduriai jau dabar sukas lotuliukas.gif
Visoms čia turbūt sukosi, bet pamatysi, viskas gerai bus mirksiukas.gif

QUOTE(Princess-Vip @ 2008 11 27, 10:45)
Šaunuolė thumbup.gif Kaip viskas sekėsi? bigsmile.gif

QUOTE(liutuke.m @ 2008 11 27, 12:05)
Aš ir jau grįžau  verysad.gif
Vaje, užjaučiu doh.gif Nieko, svarbu, jog viską gerai padarei, taip kad kitą kartą tikrai išsilaikysi 4u.gif
Atsakyti