Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(šypt @ 2008 11 26, 16:47)
Man atrodo Regitros mašinose visose yra smile.gif

bet jeigu nera???
nes siandien atkreipiau i masinas demesi ir pastebejau,kad ne visose jie buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2008 11 26, 18:27)
Man istruktorius sakė geriau viską daryt taip kaip ir gatvėj, t.y. būt su įjungtom šviesom, su diržu  ax.gif
aš jau stresuoju, dar šiandien sesuo neišlaikė, tai visai ištižau  doh.gif nesitikiu išlaikyt iš pirmo karto  schmoll.gif

Na vistik nenusiteik sitaip nes tas nusiteikimas irgi savo daro...nors as realiai ir prastai gatvej vairuoju bet visgi pasvajoju apie islaikyma wub.gif o ka gali zinoti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Princess-Vip @ 2008 11 26, 18:30)
bet jeigu nera???
nes siandien atkreipiau i masinas demesi ir pastebejau,kad ne visose jie buna doh.gif

Hm...mano supratimu tada turetu buti labai mazyte masinyte kad nebutu tu stiklu g.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2008 11 26, 16:45)
Na vistik nenusiteik sitaip nes tas nusiteikimas irgi savo daro...nors as realiai ir prastai gatvej vairuoju bet visgi pasvajoju apie islaikyma wub.gif o ka gali zinoti thumbup.gif

Na aš ir svajoju išlaikyt,bet kaip viską padaryt idealiai per tą valandą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Princess-Vip @ 2008 11 26, 16:30)
bet jeigu nera???

Regitros mašinose visose yra, duodu 100%, man prieš egzaminą irgi tokie klausimai iškildavo, tai instruktorius nuramino biggrin.gif
Kada ruošiesi laikyti? Kaip sekasi aikštelė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2008 11 26, 16:19)
o as va galvoju kaip ten su sviesom, dirza aikstelej reikia but atsisegus o sviesas reikia issijungti? g.gif

sviesu ir dirzu aikstelej is manes nereikalavo. as isedus i masina tuoj puoliau viska paziurineti kur ir kas, po to uzsisegiau dirza, uzsidegiau sviesas, regitrinikas sako taigi nereika, sakau uzsidedu ir uzsidegu tam, kad po to nepamirsciau tai jis tik nusisypsojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelmukas @ 2008 11 25, 13:35)
Perfekta, as ir taip jauciuosi, kazkaip kyla minciu kad kvailesniu uz mane jau ir nebegali buti unsure.gif
As du kartus jau neislaikiau ir manau dabar jau darysiu pertrauka iki pavasario, nes jei neugebejau islaikyti geru oru, tai per leda ir sniega tikrai tik pinigus ismesiu.

Patikek ne viena tu tokia esi.As taip pat vis galvoju,kad reikia pertrauka padaryti,beto jau ir primirsus busiu,nes nevazinejau gera menesi.Tai vis atidejineju egzamino data..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif na gal jau yra islaikusiu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2008 11 27, 07:42)
Labas rytas 4u.gif na gal jau yra islaikusiu? smile.gif

Labas rytas, jei neklįstu Princess -Vip nuo 9 laiko, aš nuo 11 ir dar viena mergina nuo 13 30 ax.gif
Atsakyti
Sveikos.Sekmes siandien laikancioms 4u.gif O as laikau rytoj,viduriai jau dabar sukas lotuliukas.gif
Siandien buciau vaziavus dar su instruktorium,bet susirgo verysad.gif buciau viska graziai pasikartojus...Norejau nusikelti,bet liepe laikyt...
Puse nakties galvojau kaip ir kas...Atrodo pamirsau viska... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2008 11 27, 11:49)
Sveikos.Sekmes siandien laikancioms 4u.gif  O as laikau rytoj,viduriai jau dabar sukas lotuliukas.gif
Siandien buciau vaziavus dar su instruktorium,bet susirgo verysad.gif buciau viska graziai pasikartojus...Norejau nusikelti,bet liepe laikyt...
Puse nakties galvojau kaip ir kas...Atrodo pamirsau viska... unsure.gif

Na, nepergyvenk jei liepe laikyt, vadinasi mano kad gali islaikyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labuka,antradieni atsiemu VP jeeeeee:))
mergaites laikau kumscius uz jus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Princess-Vip @ 2008 11 27, 12:45)
Labuka,antradieni atsiemu VP jeeeeee:))
mergaites laikau kumscius uz jus thumbup.gif

labai sveikinu thumbup.gif 4u.gif papasakok placiau,kaip viskas vyko smile.gif
Atsakyti