Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

Sveiki ,
vakar ir as islaikiau thumbup.gif laikiau 11 valanda.
Pas mane jau buvo bandymas laikyti egzamena pries dviejus metus doh.gif . Tada neislaikiau ir taip susinervinau , kad tik dabar vel prisiverciau eiti vel.
Tai va ateinu o regitros instruktorius tas pasts , kaip ir ana kart blink.gif Nu galvoju toj man bus biggrin.gif , o jis netgi mane prisimine , kaip as apsizliumbiau ir apsibariau pries dviejus metus su juo lotuliukas.gif
Bet aciu dievui wub.gif aikstelei vos T sankryzoje gryba nesupjoviau, o mieste jau nebijojau cool.gif

Tai antradieni irgi jau turesiu VP thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2008 11 29, 14:48)
Sveikinu  4u.gif
o man nepavyko, nieko nebenoriu, sėdžiu užtinusiom akim  schmoll.gif šį kart aikštelėj į statmeną atbulai neįvažiavau  doh.gif kada trečią kart jau nežinau  schmoll.gif

Nenusimink..Kaip sakoma trecias kartas nemeluoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hsemera @ 2008 11 29, 14:52)
Sveiki ,
vakar ir as islaikiau  thumbup.gif  laikiau 11 valanda.
Pas mane jau buvo bandymas laikyti egzamena pries dviejus metus doh.gif . Tada neislaikiau ir taip susinervinau , kad tik dabar vel prisiverciau eiti vel.
Tai va ateinu o regitros instruktorius tas pasts , kaip ir ana kart blink.gif Nu galvoju toj man bus  biggrin.gif , o jis netgi mane prisimine , kaip as apsizliumbiau ir apsibariau pries dviejus metus su juo  lotuliukas.gif
Bet aciu dievui wub.gif aikstelei vos T sankryzoje gryba nesupjoviau, o mieste jau nebijojau  cool.gif

sveikinu drinks_cheers.gif
Atsakyti
o as neislaikiau siandien.. sad.gif susivariau dar pacioj aikstelej, neprisiparkau istrizai. nu sakes sakes.. bandziau taisytis, bet pasimeciau, ne ten susukau, dar labiau pasimeciau.. o tada dar labiau smile.gif nu negalvojau, kad is pirmo karto islaikysiu, bet vis tiek liudna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stulja @ 2008 11 29, 16:08)
o as neislaikiau siandien.. sad.gif susivariau dar pacioj aikstelej, neprisiparkau istrizai. nu sakes sakes.. bandziau taisytis, bet pasimeciau, ne ten susukau, dar labiau pasimeciau.. o tada dar labiau smile.gif nu negalvojau, kad is pirmo karto islaikysiu, bet vis tiek liudna smile.gif

Likomo draugės, tik aš antrą kartą verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės visos,
Didžiausi sveikinimai visoms ,įveikusioms tą nelemtą Regitrą,o toms,kurioms nepasisekė,linkiu neprarast vilties ir bandyt dar ir dar.Nors ,aišku kalbėt lengva.Vat ir aš šiand prasivažinėjau su mama,tai rodos visai nieko,o kai atsisėda šalia koks nepažįstamas tai ir susikaustau.O kaip zissekasi,ar pradėjai jau važinėt su instruktorium?
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2008 11 29, 15:35)
Likomo draugės, tik aš antrą kartą  verysad.gif

nu bet gi turi mums kada nors pasisekt smile.gif man tai durniausia, kad ir gera masina gavau, ir instruktorius fainas, ir oras geras, be sniego, viskas nudziuvo, ir pati tvirtai jauciaus, o susivariau ziauriausiai ir tik pati kalta... noretusi, kad kas kitas kaltas butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2008 11 29, 14:21)
Sveikinimai 4u.gif
o kur istorija bigsmile.gif

Aiksteleje viska puikiai pravaziavau, tik du kartus uzgesau, ko labiausiai bijojau tai neuzvaziuot ant estakados nes praeita karta ten ir susimoviau doh.gif bet sikart iveikiau be jokio vargo thumbup.gif nes tiesiog buvau uzsiprogramavusi save kad turiu tai padaryti. Na o gatvej keleta smulkiu klaideliu nekritiniu buvo, truputeli greiti virsijau vienoj vietoj bigsmile.gif ir jau kai privaziavom prie regitros truputeli pamastes tare, tiek to, bek darytis nuotraukos thumbup.gif
Tai vat, dabar jauciu toki palengvejima wub.gif Na, visos kada nors islaikysit, auksciau nosi drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Princess-Vip @ 2008 11 29, 14:45)
Didziausi sveikinimai drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Aciu drinks_cheers.gif nepakartojamas jausmas
Papildyta:
QUOTE(liutuke.m @ 2008 11 29, 15:48)
Sveikinu  4u.gif
o man nepavyko, nieko nebenoriu, sėdžiu užtinusiom akim  schmoll.gif šį kart aikštelėj į statmeną atbulai neįvažiavau  doh.gif kada trečią kart jau nežinau  schmoll.gif

verysad.gif Liudziu kartu su tavim,zinau kad sunku tave paguosti siuo metu bet vistiek ateis tavo laikas ir turesi pazymejima savo rankose, juk liko tikrai visai nedaug console.gif
Papildyta:
QUOTE(Hsemera @ 2008 11 29, 15:52)
Sveiki ,
vakar ir as islaikiau  thumbup.gif  laikiau 11 valanda.
Tai va ateinu o regitros instruktorius tas pasts , kaip ir ana kart blink.gif Nu galvoju toj man bus  biggrin.gif , o jis netgi mane prisimine , kaip as apsizliumbiau ir apsibariau pries dviejus metus su juo  lotuliukas.gif
Bet aciu dievui wub.gif aikstelei vos T sankryzoje gryba nesupjoviau, o mieste jau nebijojau  cool.gif

Sveikinu 4u.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(stulja @ 2008 11 29, 18:08)

Na vadinasi sekantis kartas bus tavo drinks_cheers.gif
Atsakyti
šaunuolės, kas išlaikėt 4u.gif
o neišlaikiusioms linkiu nenuleisti rankų 4u.gif

mačiau šiande kaip viskas vyksta, tai jau lengviau ir instruktoriai man pasirodė geranoriški, o ne pikti dėdės biggrin.gif

o aš šiande teoriją išsilaikiau, tai jau koks palengvėjimas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikinu vias išlaikiusias 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na, o toms, kurioms nepasisekė, mano patarimas, svarbiausia ,,nenuleiskit rankų" ir įveiksit tą regitrą, sėkmės.Svarbiausia, ,,nemeskit'' ir siekit savo tikslo
Atsakyti
Oi,mergaitės!Linkiu jums kantrybės su ta Regitra ir aišku sekmės laikant!pati išlaikiau lapkričio 21 dieną.Ir tai iš 3 karto!dabar jau taip ramu ir gera biggrin.gif jau varineju po Vilniu ir atrodo kad tas laikimas taip seniai buvo tongue.gif Tai gi kantrybes ir viskas bus OK thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(massandra @ 2008 11 29, 21:08)
Oi,mergaitės!Linkiu jums kantrybės su ta Regitra ir aišku sekmės laikant!pati išlaikiau lapkričio 21 dieną.Ir tai iš 3 karto!dabar jau taip ramu ir gera biggrin.gif jau varineju po Vilniu ir atrodo kad tas laikimas taip seniai buvo tongue.gif Tai gi kantrybes ir viskas bus OK  thumbup.gif

Ir kaip sekasi varineti? g.gif Na, as tai viena dar bijociau vazineti, is pradziu pratinsiuos su vyru prie ekstreemo Vilnius gatvese lotuliukas.gif
Atsakyti