Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

Persiregistravau šeštadieniui, taip kad greičiau ta diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Princess-Vip @ 2008 11 27, 10:45)
Labuka,antradieni atsiemu VP jeeeeee:))
mergaites laikau kumscius uz jus thumbup.gif

sveikinu

QUOTE(liutuke.m @ 2008 11 27, 12:05)
Aš ir jau grįžau  verysad.gif aikštelėj viską idealiai padariau, išvažiavom į miestą, maršrutas lengvas, bet grįštant persirikiuodama iš pirmos į antrą juostą kaip ir užkišau kitai mašinai (aš stabdelėjau, bet pagal instruktorių vairą kairėn pasukau, bet aš iš to strioko neatsimenu) ir viskas, egzaminas neišlaikytas  doh.gif

verysad.gif laikykis, kita karta turi butinai pasisekti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

As ir ruosiuosi regitrai unsure.gif Baigiau jau su instruktorium vaziavimus, daba reiks pavazinet su vyru, bet vakarais po darbo jis jau tingi vaziuot, o ir tamsu sad.gif

Aikstelej jau gerai padarau viska, tik kai parkuojuosi sonu tolokai nuo pakrascio bunu g.gif Ir kur yta T sankryza, nematau as to galinio rato prie ivziavimo pradzios blink.gif doh.gif Tai savoj sauletekio aikstelej isidemejau ties kuria gairele sustot blush2.gif Nors ir veidrodelius iki galo nuleidziu. Bet ka daryt reiks regitroj doh.gif
Beje instruktorius man nupiese visas aiksteles situacijas, tai kas nakt uzmiegant mintyse vazineju lotuliukas.gif

Vaziavime mieste- tai truksta greitumo perjunginejant pavaras ir isvaziavimo is vietos ax.gif

Na bet jau regitros marsrutai tai blink.gif doh.gif Furos lekia lyg vienos kelyje vaziuotu, kelias isvazinetas ju utiutiu unsure.gif Ir labai bijau posukiu i kaire sad.gif

Tai dar nzn kada eisiu laikyt. Visi liepia eit greiciau, nes pamirsiu viska. Ties o kur galima paziuret regitros marsrutus?

Bet jau dabar svajoju kaip as vazinesiu su savo masinyte rolleyes.gif Kaaip noriu teisuuuu!!! yu.gif

Tai va ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gabriella*: 27 lapkričio 2008 - 19:13
Maršrutai čia http://www.vairalda..../marsrutai.html
tik atkreipk dėmesį į kategorijas, nes čia ne vien b mirksiukas.gif
Atsakyti
Na o mano istorija tokia:)
Aikstelej is parenkamu parkavimusi gavau savo megstamiausia ir kuriame niekad nebuvau susimovus,visad iseidavo tobulai tai sonini prisiparkavima:),bijojau kad negauciau statmeno,nes kartais ryba pjaunu su juo doh.gif
veidrodeliai buvo su tuo pagaliuku,o ne elektroniniai tai aisku kai prisistaciau tai vaje vaje,nes lenkiausi per instruktoriu vel i savo vieta ziuriu ar gerai vel per ji lenkiausi,nu tai zodziu bilekas tai kai T forma dariau nemaciau nieko doh.gif
vaziavau is oro,galvoju nu blyn nuo pirmo kart aikstelej niekad nenuverciau nieko,nu ir pavyko tik labai arti kairio krasto buvau:)(kol maliausi aikstelej visa laik karstis muse),tai kai pasek pravaziuok susitvarkyk ir i gatve tai net geriau pasidare:)
o instruktoriu nerealu gavau thumbup.gif tiek buvau prisigasdinus,kad jie zverys,o mano toks draugiskas graziai mazybiniu mano vardu nuo isedimo vadino,ramino,kad nesijaudinciau ir neskubeciau:)kai isvaziavom i miesta visa laik praplepejom (labai isilavines zmogus) as tyloj niekad nemokejau atsipalaiduot,net su saviskiu visad arba plepet turiu arba muzika pasileidziu garsiai ir dainuoju:)tai man labai i nauda buvo,kad jis toks bendraujantis buvo:)marsruta labai nesunku gavau,maliausi tik vilijampolej 2 kart prie stopo islindau:)ant ziedo net nereikejo:)
aisku kelios kvailos klaideles buvo jau bijojau nes nezinojau ar kritines ar ne,tai kai atgal vaziavom vis galvojau greiciau regitra greiciau regitra:)kai ivaziavom paspaude ranka ir pasveikino islaikius:))
bet kiek su tom nuotraukom vargo:)ir tokios baisios gaunasi siaubekas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Princess-Vip @ 2008 11 27, 11:45)
Labuka,antradieni atsiemu VP jeeeeee:))
mergaites laikau kumscius uz jus thumbup.gif

sveikinu 4u.gif , šaunuolė 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2008 11 27, 19:25)
Maršrutai čia http://www.vairalda..../marsrutai.html
tik atkreipk dėmesį į kategorijas, nes čia ne vien b  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif

Bet cia kauno marsrutai, einu ieskot vilniaus.

QUOTE(Princess-Vip @ 2008 11 27, 19:59)
kai ivaziavom paspaude ranka ir pasveikino islaikius:))

Saunuole thumbup.gif

Dar o kur galima suzinot kritines klaidas? Maciau regitros psl yra kazkas, bet ten daaug visko. Gal kuri pasakytu, ko svarbiausia nepadaryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gabriella*: 27 lapkričio 2008 - 20:28
Aciu mergaites uz sveikinimus ax.gif wub.gif
o kaip pasiseke mergaitei kuri laike siandien 13.30? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Princess-Vip @ 2008 11 27, 20:59)

bet kiek su tom nuotraukom vargo:)ir tokios baisios gaunasi siaubekas doh.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif

Aha, su tom nuotraukom tai doh.gif Bet tokia pakili nuotaika būna, kad dzin jau viskas biggrin.gif O nuotraukoj iš vis kaip šizofrenikė atrodau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šaunuolė Princess-Vip 4u.gif

o sakykit, po kiek pravažiavimų ėjot laikyti egzamino? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2008 11 27, 18:26)
Jei vyras spės sutvarkyti mašiną tai su juo pasimokinsiu  mirksiukas.gif

O mano vyras jau nenori su manim vairuoti verysad.gif tiesa sakant jau ir as nelabai doh.gif nes visa laika jauciu kaip jis isitempes kai vairuoja su manim ir nuo to ir man jo baime persiduoda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2008 11 28, 07:42)
O mano vyras jau nenori su manim vairuoti verysad.gif tiesa sakant jau ir as nelabai doh.gif nes visa laika jauciu kaip jis isitempes kai vairuoja su manim ir nuo to ir man jo baime persiduoda doh.gif

Maniškis gerietis, jis pats mane išmokino važiuoti, tada jau ėjau į mokyklą, nerėkia, nesibara wub.gif
O į egzaminą ėjau po 11 mokyklos važiavimų ir pasivažinėjimų su vyru ax.gif
Jau taip noriu ryt išlaikyti, kad net ta baimė virto ryžtu ir noru gauti gerą įvertinimą rytoj smile.gif
Atsakyti