Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

Yra yra tokiu "laikytoju" dar cia biggrin.gif Sunkiai man su tom teisem 2 kartus neislaikiau praktikos, o tooookias galimybes turejau doh.gif Geras oras+ AUKSINIAI regitrininkai. Mergaites ar jum taip nebuna,kad kai atvaziuojat i Regitra pasijuntat kaip varnos uz vairo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelmukas @ 2008 11 16, 16:54)
Yra yra tokiu "laikytoju" dar cia  biggrin.gif Sunkiai man su tom teisem 2 kartus neislaikiau praktikos, o tooookias galimybes turejau doh.gif  Geras oras+ AUKSINIAI regitrininkai. Mergaites ar jum taip nebuna,kad kai atvaziuojat i Regitra pasijuntat kaip varnos uz vairo? blush2.gif

kol kas dar neteko patirti to jausmo , bet jauciu greitai teks doh.gif
Atsakyti
O manęs dar laukia Regitroje teorinis. Prieš kiek maždaug laiko reikia užsiregistruoti, kad norėtum konkrečiai datai ? Mokyklinio surinkau 96 proc., bet Regitros vistiek labai bijau doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(širma @ 2008 11 17, 08:53)
O manęs dar laukia Regitroje teorinis. Prieš kiek maždaug laiko reikia užsiregistruoti, kad norėtum konkrečiai datai ? Mokyklinio surinkau 96 proc., bet Regitros vistiek labai bijau  doh.gif .

Sveika 4u.gif ,jeigu mokykloje tiek surinki tai tikri išlaikysi Regitroje,nebijok viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(širma @ 2008 11 17, 07:53)
O manęs dar laukia Regitroje teorinis. Prieš kiek maždaug laiko reikia užsiregistruoti, kad norėtum konkrečiai datai ? Mokyklinio surinkau 96 proc., bet Regitros vistiek labai bijau  doh.gif .

Nebijok, su tokiu rezultatu tikrai Regitroje išsilaikysi mirksiukas.gif O užsiregistruoti gali Regitros tinklapyje
Atsakyti
Labas rytas, na va, buvome sekmadieni aiksteleje sauletekio, deja ji buvo uzdaryta ir uzdetas skelbimukas kad nuo pirmad iki sekmad. neileidziama tik mokomasis transportas verysad.gif tai beliko tik siaip pavazineti, bet uztat likau savimi patenkinta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(širma @ 2008 11 17, 09:53)

Viskas bus gerai nepanikuok mirksiukas.gif , teorija tai tik lengvute izanga i tikraji vairavima wub.gif
Atsakyti
O regitra pirmadieniais nedirba?? g.gif
Atsakyti
Princes-Vip, berods, kad nedirba, nes ziuriu neregistruoja nei teorijai, nei praktikai mirksiukas.gif

As jau buvau sumascius, kad kuriam laikui paliksiu ramybej regitra, bet dabar sumasciau, kad dar turiu du bandymus, tai juos iki gimdymo ir isnaudosiu, o paskui vistiek praeis kazkiek laiko kol galesiu iseit is namu, tai taip ar taip busiu primirsus ir reikes papildomu pamoku, tai va tada ir pasikartosiu tuos penkis kartus bigsmile.gif
Sia savaite pavaziuosiu dar du kartus ir sestadieni sturmuosiu regitra lotuliukas.gif
Nu ir prirasiau lotuliukas.gif
Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Si sekmadieni aikstelej kuri laiko nebuvo sargo, tai buvo galima tik ryte pasivazineti, nes paskui jis i laidotuves isvaziavo, o siaip tai ten reikia sekmadieniais ryte vaziuot, nes paskui daug mokinuku privaziuoja. smile.gif
O teorija tikrai nesijaudink islaikysi, nera sunku, svarbu idemiai klausimus perskaityk. As taip be vairavimo mokyklos, knygute perskaiciau ir nuejau. Nu vat uz tai su praktika ne taip paprasta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2008 11 17, 12:50)
Princes-Vip, berods, kad nedirba, nes ziuriu neregistruoja nei teorijai, nei praktikai mirksiukas.gif

As jau buvau sumascius, kad kuriam laikui paliksiu ramybej regitra, bet dabar sumasciau, kad dar turiu du bandymus, tai juos iki gimdymo ir isnaudosiu, o paskui vistiek praeis kazkiek laiko kol galesiu iseit is namu, tai taip ar taip busiu primirsus ir reikes papildomu pamoku, tai va tada ir pasikartosiu tuos penkis kartus bigsmile.gif
Sia savaite pavaziuosiu dar du kartus ir sestadieni sturmuosiu regitra lotuliukas.gif
Nu ir prirasiau lotuliukas.gif
Sekmes visoms 4u.gif

Saunuole drinks_cheers.gif o as 29 einu laikyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Princess-Vip @ 2008 11 17, 10:43)
O regitra pirmadieniais nedirba?? g.gif

nedirba
Atsakyti
Ta regitra man kaip koks baubas..Kartais pagalvoju ir kam man tas vargas..Bet turiu kazkaip isslaikyti.Svarbiausia reikia optimistiskai save nuteikti.
Beabejo regitroje jauciuosi netaip kaip su savo instruktoriumi vazinedavausi.Viska daro stresas,pamirsau kur reikia sustoti aiksteleje prie kokio kuoliuko.Suletejo mastymas man tada, atrodo kad aiksteleje kelis kartus buciau vazinejusi.Bet kaip sakoma-pirmas blynas nekoks..
Atsakyti