Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(zis @ 2008 11 18, 16:19)
Sveikutes 4u.gif
As siandien pradedu mokytis teorija, pirma paskaitele, o neuzilgo sesiu prie vairo smile.gif Vyras pora kartu pamoke kaip reikia vaziuoti, bet vis tiek truputuka baisu, kad reiks mieste vazineti 4u.gif

Yra 4u.gif Ir mane visi gasdino kaip tu cia vazinesi ziema, gi baisu, slidu ir t.t. bet as kazkaip galvoju, kad dabar ismokus po to geru oru bus lengviau vazineti 4u.gif

Nebijok to važiavimo mieste. Vairuok drąsiai. Už mus instruktoriai labiau bijo, kai mes mokomės vairuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(širma @ 2008 11 19, 09:22)
Nebijok to važiavimo mieste. Vairuok drąsiai. Už mus instruktoriai labiau bijo, kai mes mokomės vairuoti mirksiukas.gif

dekui uz padrasinima 4u.gif
Visai patiko vakar ivadine paskaitele ir destytojas toks visai fainas pasirode smile.gif Laukiu nesulaukiu, kol praktika prasides biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2008 11 18, 17:19)
Sveikutes 4u.gif
As siandien pradedu mokytis teorija, pirma paskaitele, o neuzilgo sesiu prie vairo smile.gif Vyras pora kartu pamoke kaip reikia vaziuoti, bet vis tiek truputuka baisu, kad reiks mieste vazineti 4u.gif
Sveikute prisijungus prie besimokančių,o kokiam mieste mokaisi,jei ne paslaptis.Aš pradėsiu nuo gruodžio 1 d. teoriją,vakar jau med.komisiją praėjau,tai manau,kad jau ir nebesitrauksiu.Tik tas sniegas labai jau gąsdina...
Yra 4u.gif Ir mane visi gasdino kaip tu cia vazinesi ziema, gi baisu, slidu ir t.t. bet as kazkaip galvoju, kad dabar ismokus po to geru oru bus lengviau vazineti 4u.gif

Ir aš manau,kadžiemą išmoksti važiuot visom sąlygom ir paskui bus drąsiau...
QUOTE(Kelmukas @ 2008 11 18, 22:37)
Man tai atrodo kad cia labai didelis pliusas, kad ismoksi ziema vairuoti. Va as mokiausi vasara, o laikysiu jau tik ziema, va cia tai bus sudetingiau biggrin.gif

Pasistengsi,susikaupsi ir išlaikysi.Sėkmės tau 4u.gif x
QUOTE(aure111 @ 2008 11 18, 22:51)
:
Va ir dar pasakysiu ką man instruktorius patarė, jei prisnigs daugoka sniego, tai jokiais būdais net neit į regitrą, tiesiog užsiregistruot kitam važiavimo laikymui ir viskas, nes kai daug sniego važiavimas tikrai sudetingesnis būna  mirksiukas.gif  4u.gif

Ačiū už patarimą

QUOTE(Levander @ 2008 11 19, 02:17)
vis paskaitinėju, o jungtis prie jūsų nedrįsau  biggrin.gif

na aš kursus jau beveik mėnesiuką lankau  blush2.gif  kitą šeštadienį galvoju teoriją laikyti  blush2.gif
o praktiką laikysiu po naujų metų  smile.gif
Labai malonu,kad daugėja pradedančių.Bus su kuo pasidalint savo vargais doh.gif
sveikutės  4u.gif

Atsakyti
sveikutės...
mano instruktorius irgi labai thumbup.gif wub.gif
QUOTE(bargi @ 2008 11 19, 13:37)
Labai malonu,kad daugėja pradedančių.Bus su kuo pasidalint savo vargais  doh.gif

drinks_cheers.gif
aš šiande jau gavau kursų baigimo pažymėjimą thumbup.gif galėsiu jau su MB važinėtis biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2008 11 19, 22:43)
sveikutės...
mano instruktorius irgi labai  thumbup.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif
aš šiande jau gavau kursų baigimo pažymėjimą  thumbup.gif  galėsiu jau su MB važinėtis  biggrin.gif

O kursų baigimo pažymėjimą duoda kai išvažinėji visas valandas? O dėl važinėjimo su MB mums instruktorius sakė, kad dabar tipo jau negalima taip važinėtis verysad.gif . O gal jau atšaukė vėl tą tvarką g.gif
Atsakyti
QUOTE(širma @ 2008 11 20, 07:22)
O kursų baigimo pažymėjimą duoda kai išvažinėji visas valandas? O dėl važinėjimo su MB mums instruktorius sakė, kad dabar tipo jau negalima taip važinėtis verysad.gif . O gal jau atšaukė vėl tą tvarką  g.gif

Taip kai išvažinėji, bet kiti instruktoriai jį sutvarko kai lieka vienas važiavimas mirksiukas.gif o dėl važinėjimo su b, tai galima mirksiukas.gif aš važiavau prieš porą dienų pro policininkus, ir nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2008 11 20, 09:01)
Taip kai išvažinėji, bet kiti instruktoriai jį sutvarko kai lieka vienas važiavimas  mirksiukas.gif o dėl važinėjimo su b, tai galima  mirksiukas.gif aš važiavau prieš porą dienų pro policininkus, ir nieko  mirksiukas.gif

ir kaip jausmas kai vaziuoji pati uz vairo ir mentai, jauciu sirdis kalatojusi biggrin.gif
Atsakyti
Patikekit, mergaites, sirdele kalatojasi kai jie sustabdo ir visus dokumentus isziuri, paskui pradeda kabintis prie visokiu s... ir pan.,cia jau is aptirties pasakojo. Aisku, jei vaziuoja salia giminaitis, turit M raides ant masinos ir visus reikiamus dokumentus ty pasa, gimimo liudijima, mokyklos baigimo pazymejima, sveikatos korteles, pirmosios pagalbos tai viskas ok, bet jei salia sedi ne giminaitis krapstykite pinigelius arba atsisveikinkite su busimom teisem dar dvejiems metams. Pastebejau kad policija paskutiniu metu labai griezta, matyt ir juos infliacija paveike doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelmukas @ 2008 11 20, 12:27)
bet jei salia sedi ne giminaitis

O vyras skaitopsi giminaitis ar ne? blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2008 11 20, 12:14)
O vyras skaitopsi giminaitis ar ne? blink.gif  unsure.gif

Turit turet santuokos liudijima priedo prie visu kitu dokumentu. Bet reikia atidziai pasiziuret kaip istikruju yra su tuo isakymu del vazinejimo su M raide. Ankstesneje temoje mergaites buvo imetusios nuoroda, kad yra pakeitimas ir jau nebegalima su M vazinet nuo rugsejo. Bet as iki spalio pabaigos vazinejau ir ne viena karta pro policijos ekipaza ir nieko, nes nezinojau. Net instruktorius pats sakydavo, kad su M vazineciau. Matyt daug kas dar nera susipazine su tuo pakeitimu (tame tarpe ir policininkai), bet juk neaisku "ant" kokio papulsi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdinga: 20 lapkričio 2008 - 13:41
O cia jus kalbat apie ta istatymas kur isleistas 2008 liepos ar tai rugpjucio menesi?nes jei tas tai tikrai leidzia mokyti vairuoti, susisiekimo ministerijos puslapy radau tik si istatyma g.gif
o santuokos liudijimas reikalingas, jei skiriasi vyro is zmonos pavardes (nepakeistas pasas), bet is kitos puses jie teigia, kad vienodos pavardes neirodo giminyste rysio biggrin.gif kazko cia nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2008 11 20, 10:12)
ir kaip jausmas kai vaziuoji pati uz vairo ir mentai, jauciu sirdis kalatojusi  biggrin.gif

Aha kalatojosi ax.gif na aš su savim turiu asmens tapatybės kortelę, kursų baigimo pažymėjimą, pirmos pagalbos, sveikatos patikrinimo, regitros teorijos lapą, priekį ir gale M raides, ir vyrą šalia lotuliukas.gif ar dar ko trūksta g.gif
Atsakyti